Sáhněme si do svědomí :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.6.13 20:27

@chatwenna ale nehovor ze je to len chyba chlapa. Chlap sa naozaj da zviest tak, ze sam veri ze to bol jeho napad a ze o tu zenu dokonca dlho usiloval ;) Alebo zeby to vedeli len zeny tam od nas? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.6.13 20:28

@Bábi Zlopočasná no moment, ale ty si toho snad všimneš, jestli si ho sváděla, ne? :)

@radúna jinak já už psala výše, že taky zastávám názor, že milenka nerozvrací vztah, že to dělá ten, kdo podvádí… a i když jsem to zažila, tak jsem názor nezměnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.13 20:40
@janica252 píše:
@Bábi Zlopočasná no moment, ale ty si toho snad všimneš, jestli si ho sváděla, ne? :)

To bolo hlavne k tomu „zvadzaju na milenku ze mu vymyla mozog“ a „ja nezvadzam, lebo ja nikomu na kolena nesadam“.
Ano, ak si pod zvadzanim predstavite len pohadzovanie kozami a vrtenie zadkom, tak je ta milenka v tom nevinne, takmer sa nestava ze by v ramci zvadzania vliezla zenska chlapovi do postele.
Ale je mozno dobre, ze vidite veci len takto priamociaro, mensie riziko pre mojho chlapa :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.6.13 20:45

@Bábi Zlopočasná Je uplne jedno, jestli mu ukazuje kocicaka nebo s nim manipuluje. Chlap je dospela svepravna osoba a za sve ciny nese zodpovedost on.

• Citovat
  • Upravit
23.6.13 20:53
@chatwenna píše:
@Bábi Zlopočasná Je uplne jedno, jestli mu ukazuje kocicaka nebo s nim manipuluje. Chlap je dospela svepravna osoba a za sve ciny nese zodpovedost on.

Lenze k tym cinom je ho mozno vyprovokovat aj proti jeho voli ;)

Nie, nepis mi ze ho nikto neznasilnuje. Fyzicky naozaj nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.6.13 20:56

@Bábi Zlopočasná :-D To nemyslis vazne, ze ne..? :-D

• Citovat
  • Upravit
23.6.13 21:03
@chatwenna píše:
@Bábi Zlopočasná :-D To nemyslis vazne, ze ne..? :-D

Ja Ti neviem, ja som to videla na vlastne oci. Nie raz. Rozni chlapi, tie iste zenske.
Je fakt ze par kamoskam z puberty som este manzela neukazala - pre istotu.

U jedneho chlapa som to dokazala aj sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.6.13 21:07

Za me je muz svepravna bytost.

Pokud mas jiny nazor, tak si toho sveho radeji privaz k radiatoru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33916
23.6.13 21:14

Taky jsem kdysi vyhledavala zenace, kdyz se nechtela vazat a vzdycky jsme na to byli dva a souhlas s @chatwenna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.13 21:30
@chatwenna píše:
Za me je muz svepravna bytost.Pokud mas jiny nazor, tak si toho sveho radeji privaz k radiatoru :mrgreen:

Radiator nepomoze ked sa nanho zamera sikovna zena. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.6.13 21:32

@Bábi Zlopočasná Takze ty tvrdis, ze kazdeho chlapa muze svest sikovna zena???

• Citovat
  • Upravit
1611
23.6.13 21:35
@chatwenna píše:
Ja jsem osukala tolik zenacu, ze kdybych to tady verejne priznala, tak dostanu dozivotni ban :-DAle byla jsem jeste mlada, rozum meli mit oni, ja je prece neznasilnila, ze jo :mrgreen: :mrgreen:

když jsem byl nezadaný, tak jsem takových rád využíval k potěšení, je to mladé, hezké, blbé bo se to dá opít rohlíkem, je to použitelné fakt akorát k tomu potěšení :lol: a proč toho nevyužít když se to samo nabízelo, že? :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.06.13 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.6.13 21:35
@Bábi Zlopočasná píše:
Radiator nepomoze ked sa nanho zamera sikovna zena. ;)

S tim nesouhlasim..kdyz chlap nechce tak s nim nehne nic a to same i u zeny. Pokud chce byt nekdo neverny tak se nemusi ten druhy ani moc snazit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.6.13 21:36

@mulik No, to je prave to, ze jsi byl nezadany… Nespletl sis tak trochu diskuzi?

• Citovat
  • Upravit
nepř: G12
23.6.13 21:40

Fakt je vtipné to obviňování milenek a chlap je chudák…uvedu poslední exemplář: „víš, my se máme rádi, my si rozumíme, ale mě to s ní v posteli nebaví, po těch letech a pošli mi fotečku, ať mám inspiraci“ fakt neviňátko, že? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky