Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna píše:
@mulik Jelikoz jsem chtela jen sex, tak je mi uplne fuk, jak to maji s manzelkouOni se sveruji sami od sebe. A vetsinou ve chvilich, kdy uz je po vsem
Nechápu tento blbý zvyk.
@nepř.G12 píše:
Máš pocit, že bych se měla něco přiučit? o balení ženáčů? myslím, že to fakt nepotřebuju
Tak sa ospravedlnujem, tak nejak som si Ta spojila s Chatwenou, ktora si pod „zvadzat“ predstavuje iba zavrtiet zadkom a predviest vystrih po pas.
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak sa ospravedlnujem, tak nejak som si Ta spojila s Chatwenou, ktora si pod „zvadzat“ predstavuje iba zavrtiet zadkom a predviest vystrih po pas.
Já sem to právě nepochopila, co se mám učit…ale už se nic učit ani nechci. Vyrostla jsem z toho ![]()
Opravdu ne. prave proto, ze nevera a cokoliv podobneho je moje nejvetsi nocni mura, tak nic podobneho jako flirtovani, sms a podobneho stupidity nedelam. muj nejvetsi „prohresek“ co se tohodle tyce je, ze se obcas na ulici podivam na nejakyho chlapa a reknu si, ze je pekny, ale to je vsechno. o nic jineho ani nestojim
@tanik1912 píše:
Opravdu ne. prave proto, ze nevera a cokoliv podobneho je moje nejvetsi nocni mura, tak nic podobneho jako flirtovani, sms a podobneho stupidity nedelam. muj nejvetsi „prohresek“ co se tohodle tyce je, ze se obcas na ulici podivam na nejakyho chlapa a reknu si, ze je pekny, ale to je vsechno. o nic jineho ani nestojim
Hm, největší noční můra…asi nevíš, o čem píšeš ![]()
@nepř. G12 píše:
Já sem to právě nepochopila, co se mám učit…ale už se nic učit ani nechci. Vyrostla jsem z toho
Ale oni tie zenske maju o tolko lahsi zivot nez ja. Od zapoctov a skusok za jeden usmev, cez sluzbicky od kolegov po dobre miesto - a ani nie cez postel, len skrz to „ohybanie“ „svojpravneho“ chlapa. Ale do tej postele viem len o jednom co sa ho nepodarilo dostat… Byvaly, ktory zrejme prehliadol ![]()
@nepř. G12 píše:
Hm, největší noční můra…asi nevíš, o čem píšeš
nejvetsi nocni mura co se vztahu tyce.
prozila jsem s nevernym otcem 15 let zivota… lzi, ponizovani. pro me je to to nejhorsi co muze byt. kdyz nemilujes, tahni, ale nepodvadej a neponizuj ![]()
@nepř. G12 píše:
@vendulka72
opět platí, jak kdo
Nepíšu všichni a vždycky, píšu ve velké většině a za tím si stojím.
@vendulka72 píše:
Nepíšu všichni a vždycky, píšu ve velké většině a za tím si stojím.
Jo, máš pravdu, bylo tam mnohdy a ve velké většině. omlouvám se a souhlasím
Máš pocit, že bych se měla něco přiučit? o balení ženáčů? myslím, že to fakt nepotřebuju