Sáhněme si do svědomí :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
23.6.13 21:47
@nepř: G12 píše:
Fakt je vtipné to obviňování milenek a chlap je chudák…uvedu poslední exemplář: „víš, my se máme rádi, my si rozumíme, ale mě to s ní v posteli nebaví, po těch letech a pošli mi fotečku, ať mám inspiraci“ fakt neviňátko, že? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chlap rozhodne neni chudak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.6.13 21:49
@Bábi Zlopočasná píše:
Lenze k tym cinom je ho mozno vyprovokovat aj proti jeho voli ;)Nie, nepis mi ze ho nikto neznasilnuje. Fyzicky naozaj nie.

Proti jeho vůli? Tomu nevěřím.
Věřím, že dobrá manipulátorka dokáže jinak soudného chlapa přesvědčit, aby po ní začal toužit. Ale rozhodně ho nedokáže přinutit k nevěře proti jeho vůli, pokud o podvod sám zájem nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
23.6.13 21:50
@chatwenna píše:
@mulik No, to je prave to, ze jsi byl nezadany… Nespletl sis tak trochu diskuzi?

diskuzi jsem si nespletl, voni ty mladé holky jsou fakt potvory nebo to maj vnitřně zakódované, když jsem se objevoval sám nic moc, ale stačilo se objevit s kočárkem(půjčeným-hlídání) a to byl magnet na ty holky, prostě kočárek na nějaké akci a úspěch zaručen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
23.6.13 21:53
@nepř: G12 píše:
Fakt je vtipné to obviňování milenek a chlap je chudák…uvedu poslední exemplář: „víš, my se máme rádi, my si rozumíme, ale mě to s ní v posteli nebaví, po těch letech a pošli mi fotečku, ať mám inspiraci“ fakt neviňátko, že? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
mám profil na seznamce..přímo tam mám větu at se zadaní a ženatí ani neobtěžují a přesto mi přišlo dnes toto :

no já jsem teda zadaný, mám úžasnou 2,5 letou dcerku, ale se ženou nic není… už skoro 5 měsíců… nechci dcerku opustit, je to můj poklad, tak hledám někoho na mazlení..

jo jo realita na h… :cert:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
23.6.13 21:53

@mulik No, tvoje tvrzeni mi pripada trochu (hodne) pritazene za vlasy, ale budiz…

I kdyby to bylo, jak rikas, porad toho muze nikdo nenuti k nevere.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
23.6.13 21:54
@Bersaba píše:
Proti jeho vůli? Tomu nevěřím.
Věřím, že dobrá manipulátorka dokáže jinak soudného chlapa přesvědčit, aby po ní začal toužit. Ale rozhodně ho nedokáže přinutit k nevěře proti jeho vůli, pokud o podvod sám zájem nemá.
:palec: Presne.
  • Citovat
  • Upravit
20557
23.6.13 23:00
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja Ti neviem, ja som to videla na vlastne oci. Nie raz. Rozni chlapi, tie iste zenske.
Je fakt ze par kamoskam z puberty som este manzela neukazala - pre istotu.U jedneho chlapa som to dokazala aj sama.

Ty si asi moc nevěříš, že joo? Když se bojíš chlapa ukázat kamarádkám.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
24.6.13 02:01

Jo, taky sem byla mlady jelito, ale je fakt, ze kazdej blb tvrdil, ze je rozvedenej nebo se rozvadi. dneska je mi na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř: G12
24.6.13 05:46

Mi teda netvrdili, že jsou rozvedení, ani nešťasrní. Prostě měli celý život bokovky a vedle toho hráli vzorné manžely. vsadím se, že jejich manželky by za ně daly ruku do ohně, že „ten jejich by to neudělal“. Jo, klidně mohli jít do Národního, jaké měli herecké schopnosti :-)

• Citovat
  • Upravit
5502
24.6.13 07:02

@Bábi Zlopočasná takže to, že někomu chlap nezahnul a je věrný, je jen zásluha toho, že zatím nenarazil na šikovnou ženskou, která by ho chtěla, jo? a u ženských to funguje taky tak? (protože já občas když to tu čtu, tak mám pocit, že sbalit zadanou ženskou taky není až tak těžký :mrgreen: )

prostě všichni jsme nesvéprávné bytosti co si neumíme rozhodnout o tom, co a s kým děláme, no nevím, ale za mě teda ne… když je někdo nevěrnej, je to JEHO rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
24.6.13 07:27

Ne zenaty fakt ne. Nikdy jsem nemela zapotrebi byt odkladiste prebytecneho spermatu. Mam svoji hrdost a byt ta druha by mi teda neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
24.6.13 08:37

On měl babu, já chlapa (byli to sourozenci),bydlely jsme v 1 domě, jen v jiném patře. Stali jsme se milenci, pak to prasklo a jsme spolu už 5 let. Teď čekáme miminko. Hrdá na to nejsem, ublížili jsme moc lidem a bylo to období dost na nervy…Snad se mi to nevrátí… :oops:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
24.6.13 08:43

@Yamaha Myslim, zes to tady vyhrala :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Yamaha
24.6.13 08:48

@chatwenna Ale myslím, že jsou v životě větší extrémy, jen se málokdo přizná :roll:. Jak jsem psala hrdá na to nejsem, ale tak nějak k sobě patříme a je nám dobře… A taky to trvalo, bylo spoustu problémů mezi tím, než se to uklidnilo…To se ani psat nedá. Tak snad nám to vydrží, na druhou stranu, vím s kým jsem, tak neočekávám neutuchající lásku až za hrob…

• Citovat
  • Upravit
72725
24.6.13 09:02

@nesy já se zapletla s ženáčem… a byla jsem v tu dobu formálně ještě vdaná :mrgreen: nějak se za to nestydím, páč jsem ho znala (i jeho ženu) a věděla jsem, jak to u nich funguje… a mmchdm, jsem s ním dodnes.. původně to měl být jen sex a nějak se to zvrtlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí