Sáhněme si do svědomí :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jdukolem
23.6.13 13:50
@Anonymní píše:
Zacala jsem si se zenatym profesorem na vejsce. Bylo mi okolo 25 a jemu tak 40, trvalo to pul roku. Zadna laska, ale jen fyzicka pritazlivost. Skoncilo to, kdyz mi jednou vycetl, ze mu ode mne prisla vecer SMS (domlouvali jsme si schuzku) a on mel zrovna s rodinou veceri :! Tak jsem mu (osobne) rekla, ze takhle teda ne, ze ho SMS zpravama rozhodne neprudim a ze jsem ted den nemela cas mu napsat v jinou dobu a ze nestojim o nejaka ultimata ve „vztahu“, ktery ma byt predevsim o volnosti a relaxu. :cert:

mileneckej vztah založenej na sexu má svý pravidla jedno z nich je - nepíšeme si večer domů.. tys ho porušila tak se nediv že se vztekal

• Citovat
  • Upravit
2947
23.6.13 14:02

Ano, ja mela „vztah“ se zenatym, ale nebyli v tom deti, kdyz jaaa ho taaak chtela..
Bylo to jen o sexu. Frajera bych do normalniho vztahu nechtela, kdyz podvadi ji, podvadel by i me :-D nevim, ted to vypada, ze se napravil, ale kdo vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.13 14:37

Tak já jsem byla manželovi nevěrná hodně často, prostě jsem to potřebovala, teď mám druhýho manžela a nevěrná nejsem.

• Citovat
  • Upravit
23.6.13 15:36

Mna ke balil zenaty/zadany bol okazany domov za tou svojou. Dlhodobo zadani kamarati ktori ma nebalili sa nakoniec vsetci prestali kamaratit ked mi ponukli prespat u nich, ze je priatelka vtahu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.6.13 15:42

Ja jsem osukala tolik zenacu, ze kdybych to tady verejne priznala, tak dostanu dozivotni ban :-D

Ale byla jsem jeste mlada, rozum meli mit oni, ja je prece neznasilnila, ze jo :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
23.6.13 15:44
@chatwenna píše:
Ja jsem osukala tolik zenacu, ze kdybych to tady verejne priznala, tak dostanu dozivotni ban :-DAle byla jsem jeste mlada, rozum meli mit oni, ja je prece neznasilnila, ze jo :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.13 15:46

Já ani nevím, jestli byli ženatí, vůbec jsem je neznala, chtěla jsem jen sex. Byla jsem vdaná a já nemohla odolat, když mě někdo přitahoval. :)

• Citovat
  • Upravit
750
23.6.13 15:53

Hmm jsem zabar, ja nic 8o no zamyslim se… :mrgreen: a kdyz se tak zamyslim; vzdyt ja nejsem vdana tak ani ze svoji strany nemuzu podvest :mrgreen: tohle je dobre tema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
23.6.13 16:24

Měla jsem vztah se zadaným, byla jsem zamilovaný tele… Teď mám přítele a nepodvedla bych ho, tenkrát jsem byla sama, tak mě to svědomí tak netrápilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
23.6.13 18:18

Jeeee, to je tak jednoduchy rict: ja bych NIKDY… No, ja mam rodice kuraky, nenavidela jsem to, rikala jsem, ze ja NIKDY…a kourila jsem 16 let… No a neverna jsem taky byla… A zenace jsem taky mela… Jo, a sakra se mi to vymstilo a dobre mi tak, ze?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.6.13 18:25
@chatwenna píše:
Ja jsem osukala tolik zenacu, ze kdybych to tady verejne priznala, tak dostanu dozivotni ban :-DAle byla jsem jeste mlada, rozum meli mit oni, ja je prece neznasilnila, ze jo :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: Mám to stejně, dokonce jsem kdysi málem rozvrátila rodinu se sedmiletým děckem. Ale jak píšeš, byla jsem mladá a on se vůůůbec nebránil.
Teď už mi nevěra nic neříká. Ne že bych manžela tak milovala. Spíš mě tak strašně prudí, že si naprosto nedokážu představit mít vedle něj nervy ještě na dalšího chlapa. Takže u mě funguje spíš pud sebezáchovy než nějaký ty morální hlediska. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
23.6.13 18:28

Všechno s nálepkou ženáč sem rovnou odmítala… I když jeden se mi fakt líbil, akorát nějak neprojevil zájem… Ale po třech letech sem ho potkala rozvedenýho, tak už je můj :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.13 18:31
@Bersaba píše:
jsem kdysi málem rozvrátila rodinu se sedmiletým děckem. Ale jak píšeš, byla jsem mladá a on se vůůůbec nebránil.

Toto napisat do vsetkych „nevernych“ diskusii kde je milenka chudina a zly zly chlap jej nepovedal ze ma zenu a dieta ;)

Teda, nechcem na Teba utocit, ja iba ze prilis casto pocuvam „preco si myslis ze je chyba v milenke, vsak chlap ma vlastny rozum“

Příspěvek upraven 23.06.13 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.6.13 18:32

@Bersaba :-D Proto me tady na diskuzich vzdycky bavi, jak je nejvetsi megera ta milenka… Jako kdyby toho chlapa nadopovala rohypnolem ci co :)

• Citovat
  • Upravit
23.6.13 18:34
@chatwenna píše:
@Bersaba :-D Proto me tady na diskuzich vzdycky bavi, jak je nejvetsi megera ta milenka… Jako kdyby toho chlapa nadopovala rohypnolem ci co :)

Maloktory chlap sa neda zviest. Ale vela z nich by si dalo pokoj, keby zenska aktivne nepokusala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí