Sáhněme si do svědomí :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
24.6.13 09:17

@Yamaha No dyť :) Ja ti fandim, nahodou :)

• Citovat
  • Upravit
Yamaha
24.6.13 09:18

@chatwenna :mrgreen: :mrgreen: PROČ??? Se taky pochlub se svým svědomím!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Yamaha
24.6.13 09:20

@chatwenna Já ti pak napíšu až se budu hrozně divit, že si ten ha.zl začal třeba se sousedkou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Linnet
24.6.13 09:33
@chatwenna píše:
@radúna Tak aby bylo jasne, ja jsem nikoho nikdy nesvadela!!! Teda vlastne byvaleho jsem sbalila ja, ale neslo o svadeni, ale o vysloveni zajmu…

Jestli si myslis, ze jsem nekde drndala kozama a sedala chudakovi zenacovi na klin, tak jsi na omylu…

Ono to jen tak vypada, ze ti zenaci jsou chudaci - vetsina z nich manzelku pomlouva, ze to neumi v posteli a ze si s ni nerozumi, bla bla bla…
Takze tak.

A az me nekdy podvede partner, tak to bude moje a jeho chyba, hlavne tedy jeho. Nikdo treti nema s nasim vztahem co do cineni.

Na milenku se vymlouvaji jen slabe zenske, ktere si neumi priznat, ze si proste vzali vola nebo ze maji nefunkcni vztah.

Vzdycky se lamu v pase, kdyz tady ctu, jak milenka manzelovi vymyla mozek, jak to ho odtahla od rodiny… :-D

být tohle facebook, dala bych „like“. S názorem souhlasím a odpovídá i mé zkušenosti. Byla jsem na obou stranách barikády a vím, že chybu či příčinu musím hledat pouze sama v sobě. Je tak snadné vinit všechny kolem sebe - partnery, milenky, milence…

• Citovat
  • Upravit
1957
24.6.13 09:34

Chlapi to přece jen mají se sexem trochu jinak, než my. Testosteron s nimi hodně mává. Díky tomu, co jsem s chlapama za mlada dělala já, tak jsou chlapi opravdu částečně nesvéprávní. Děláme si to ve velké většině samy navzájem. Mnohdy okolo toho namašlíme gloriolu „životní lásky“, mnohdy děláme frajerky, že nám jde „jen o sex“ (chlapi se totiž netají, že jsou pouze vydráždění sexuálně a že nic víc nechtějí), ale když to má končit, tak jdeme přes city. Ještě máme pocit, že tomu chudáčkovi, v manželství nešťastnému, zachraňujeme život. :zed:
Nyní jsem ráda, že jsem si ani jednoho z těch zachraňovaných nevzala. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linnet
24.6.13 09:43
@Bábi Zlopočasná píše:
Radiator nepomoze ked sa nanho zamera sikovna zena. ;)

a tohle je vážně myšlený názor nebo pouze provokace? :) snad je chlap svéprávná bytost, který buď chce nebo nechce!!! Není argumentem, že je jeho žena hysterická slepice ani výmluvy na kroucení pánve. Evidetně pokud chce (a jde do toho), tak má své důvody a argumenty. Stejně jako ostatní osoby vzniklého vztahu. Ale názor: „šikovná žena“ dokáže VŠE je vtipný.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
24.6.13 09:48

@vendulka72
opět platí, jak kdo :-)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
24.6.13 09:49

@Yamaha Ja tady uz psala… :-D Zadny velky hrich nemam… :-D

Jo, vlastne… Jednou mi jeden zenac nechal na nocnim stolku v hotelu ctyri tisice :-D

To me dodneska docela hryze, ze si me spletl se slapotou…

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
24.6.13 09:50

@chatwenna
A proč? chtěla jsi víc? 8)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
24.6.13 09:52
@nepř. G12 píše:
@chatwenna
A proč? chtěla jsi víc? 8)

Nooo, kdyz uz, tak urcite stojim za vic… :-D

• Citovat
  • Upravit
1611
24.6.13 13:39
@chatwenna píše:
@radúna

Ono to jen tak vypada, ze ti zenaci jsou chudaci - vetsina z nich manzelku pomlouva, ze to neumi v posteli a ze si s ni nerozumi, bla bla bla…
Takze tak.

ti ženáči nejsou chudáci, pouze říkaj to na co ty holky letí, nevim jestli by k něčemu došlo kdyby ti řikal že doma se ženou je to super, že je krásná a tebe chce jen na sex zadarmo, to by asi k ničemu nedošlo že? takhle ti řekne co ty slyšet chceš a co mu sežereš i s navijákem :mrgreen: takovej chlap bude nevěrnej vždy když se něco nabídne a ty mladý telata se tak krásně nabízej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.13 15:14
@nepř: G12 píše:
Fakt je vtipné to obviňování milenek a chlap je chudák…uvedu poslední exemplář: „víš, my se máme rádi, my si rozumíme, ale mě to s ní v posteli nebaví, po těch letech a pošli mi fotečku, ať mám inspiraci“ fakt neviňátko, že? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja nehovorim o zaletnikoch, ktori lovia. Ja hovorim o v podstate spokojnych chlapoch, ktori su uloveni… a to tak sikovne, ze si myslia ze to bol ich vlastny napad. Bud rada ze taku zensku nemas v okoli. Na druhu stranu mozno by si sa nieco priucila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.13 15:16
@peggy.sl píše:
Ty si asi moc nevěříš, že joo? Když se bojíš chlapa ukázat kamarádkám.. :think:

Ja som ich videla v akcii. A hoci chlapovi verim, im nie. Netreba mi, aby mu nasadili cervika do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
24.6.13 15:33

@mulik Jelikoz jsem chtela jen sex, tak je mi uplne fuk, jak to maji s manzelkou :-D

Oni se sveruji sami od sebe. A vetsinou ve chvilich, kdy uz je po vsem :)

• Citovat
  • Upravit
luciášice
24.6.13 16:03
@mulik píše:
ti ženáči nejsou chudáci, pouze říkaj to na co ty holky letí, nevim jestli by k něčemu došlo kdyby ti řikal že doma se ženou je to super, že je krásná a tebe chce jen na sex zadarmo, to by asi k ničemu nedošlo že?
:palec: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí