Sáhněme si do svědomí :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
23.6.13 18:35
@Bábi Zlopočasná píše:
Toto napisat do vsetkych „nevernych“ diskusii kde je milenka chudina a zly zly chlap jej nepovedal ze ma zenu a dieta ;)

Teda, nechcem na Teba utocit, ja iba ze prilis casto pocuvam „preco si myslis ze je chyba v milenke, vsak chlap ma vlastny rozum“

Příspěvek upraven 23.06.13 v 18:32

Tak na mě neútoč, když nechceš, já tě nenutím. :mrgreen:
A zodpovědnosti se nezříkám, ani jsem neměla v úmyslu se nějak chlubit nebo naopak litovat. Byla jsem sice mladá, ale svéprávná, což ovšem milenec taky. Vždycky je k tomu třeba dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.6.13 18:47

@Bábi Zlopočasná To je tak alibisticke, az se mi chce brecet… :-D

• Citovat
  • Upravit
7661
23.6.13 18:51
@Bábi Zlopočasná píše:
Maloktory chlap sa neda zviest. Ale vela z nich by si dalo pokoj, keby zenska aktivne nepokusala ;)

Poslyš, že ty jsi chlap? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.6.13 19:06
@nesy píše:
Pročítám tady témata a koukám, že se to tady většinou točí kolem nevěr. Napadlo Vás někdy, že si to děláme sami, navzájem. Někde se přece ty milenky a milenci berou, ne?.-)Sáhněme si do svědomí jestli jsme se i mi někdy neocitli na druhé straně. Třeba i nevinnou sms poslanou kolegovi, kamarádovi, jestli i mi jsme někdy nezaflirtovali se zadaným.:-)Kdyby jsme si všichni přestali něco dokazovat, ubylo by slz. :?

Nějak nechápu, proč a za jakým účelem toto vzniklo… :think: :?:.
Nevěra byla, je a bude pořád. Jen lidé a čas se v tomto jevu mění.
Někdo odsuzuje, někdo schvaluje, někdo prožívá, někdo pláče. Nebo si myslíš, že tímhle příspěvkem napravíš hříšníky? Ty, co sváděly/svádějí zadané, z toho mají srandu a svádějí to na mladý věk (telecí léta), že rozum měli mít především ti zadaní chlapi atd… :roll:
Mít rozum… :think:. To je hodně těžké. Nevěra ale s rozumem nemá co dělat ;). Ten se obvykle v posteli vytrácí :mrgreen:.
Ani s věkem. Jsou totiž lidé, kteří by tomu druhému - zadanému nevlezli do postele ani v 17-ti.

chatwenna, Bersaba - nechci rýpat, jen mám otázku. Není v tom zlý úmysl, ale:
Tenhle váš alibismus a názor v tomhle problému - až vás chlap podvede s nějakou slečnou (čistě hypoteticky), budete mít toho humoru a omluvného tónu pro ty konkubíny také tolik? Budete se na ty slečny (paní) také tak dívat? Jako že ony jsou telátka, mladé, co za nic nemůžou a muž je prase? Že ony přece neznásilňovaly?
Jen mě to zajímá, jak by to u vás v tomhle případě probíhalo.
Nic víc.

Já chápu, že na nevěru musejí být dva, ale přesto si myslím, že až si tohle prožijete jednou samy, budete mluvit jinak ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.6.13 19:13

@radúna Tak aby bylo jasne, ja jsem nikoho nikdy nesvadela!!! Teda vlastne byvaleho jsem sbalila ja, ale neslo o svadeni, ale o vysloveni zajmu…

Jestli si myslis, ze jsem nekde drndala kozama a sedala chudakovi zenacovi na klin, tak jsi na omylu…

Ono to jen tak vypada, ze ti zenaci jsou chudaci - vetsina z nich manzelku pomlouva, ze to neumi v posteli a ze si s ni nerozumi, bla bla bla…
Takze tak.

A az me nekdy podvede partner, tak to bude moje a jeho chyba, hlavne tedy jeho. Nikdo treti nema s nasim vztahem co do cineni.

Na milenku se vymlouvaji jen slabe zenske, ktere si neumi priznat, ze si proste vzali vola nebo ze maji nefunkcni vztah.

Vzdycky se lamu v pase, kdyz tady ctu, jak milenka manzelovi vymyla mozek, jak to ho odtahla od rodiny… :-D

• Citovat
  • Upravit
8679
23.6.13 19:20

Jo zamyslim se…
Psal mi tenkrat jeden budouci tata..motorkar… Vozil me na vylety..do kina. Me bylo 18…mozna jeste min. Jemu snad 30. Nikdy nedoslo k nicemu vic nez k puse..i kdyz on chtel a jenom to. Omotaval si me kolem prstu..

Ted bych to jako mama nikdy neudelala.
A je mi to lito…jeho zenu obcas vidim..

On uz nezije:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.6.13 19:39

Já jsem zadané pány nikdy aktivně nevyhledávala, lepili se na mně sami..no a když to chtěli, tak to byl jejich problém, že zahýbají..nevnímám to jako problém.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.6.13 19:51

@radúna Jak už jsem psala, věřím tomu, že nevěra = svéprávné rozhodnutí dvou lidí. Pokud někdo podvede svoji manželku nebo manžela, nebo pokud se vědomě vyspí s ženatým/vdanou, udělá to proto, že to CHTĚL udělat, ne protože musel nebo náhodou nebo jaké další obhajoby se dají vymyslet.

A k těm tvým telátkám a prasatům (ano, to je tvoje terminologie, ne moje) - kopíruju svůj předchozí příspěvek, protože sis ho zdá se nevšimla: „A zodpovědnosti se nezříkám, ani jsem neměla v úmyslu se nějak chlubit nebo naopak litovat. Byla jsem sice mladá, ale svéprávná, což ovšem milenec taky.“

Příspěvek upraven 23.06.13 v 19:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.6.13 19:51
@chatwenna píše:
@radúna Tak aby bylo jasne, ja jsem nikoho nikdy nesvadela!!! Teda vlastne byvaleho jsem sbalila ja, ale neslo o svadeni, ale o vysloveni zajmu…

Jestli si myslis, ze jsem nekde drndala kozama a sedala chudakovi zenacovi na klin, tak jsi na omylu…

Ono to jen tak vypada, ze ti zenaci jsou chudaci - vetsina z nich manzelku pomlouva, ze to neumi v posteli a ze si s ni nerozumi, bla bla bla…
Takze tak.

A az me nekdy podvede partner, tak to bude moje a jeho chyba, hlavne tedy jeho. Nikdo treti nema s nasim vztahem co do cineni.

Na milenku se vymlouvaji jen slabe zenske, ktere si neumi priznat, ze si proste vzali vola nebo ze maji nefunkcni vztah.

Vzdycky se lamu v pase, kdyz tady ctu, jak milenka manzelovi vymyla mozek, jak to ho odtahla od rodiny… :-D

Hele, já se jen ptala a na úvod jsem také upozornila, že nerýpu. Tak nechápu tvou útočnost. Tohle byla jen čirá zvědavost, nic víc. To jen pro objasnění… :roll:.

A aby bylo jasné, mně je to fuk, jak jsi se dostala ženáčům do postele ;). Nikde jsem taky nepsala, cos dělala kozama nebo žes sedala chudákovi na klín ;). Tohle jsou jen tvá slova, já tohle nikdy nikde o tobě nepsala.

A že jsou to chudáci, to jsem taky neřekla.
Jak se vyjadřují o svých ženách v posteli konkubíny… :think: - víš, že o mně nic nevíš? Je pár věcí, které vím i já, ač mi žádný ženáč nebo zadaný postelí ještě neprošel… :lol:.

A zbývající tři odstavce? Opět říkám, že budeš mluvit jinak, jestli se ti něco takového stane…
Lámat v pase se ale určitě nebudeš…
:lol: :lol: :lol: :lol:

Já se vždycky lámu v pase, jak se tu lidi hezky odkopou… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.6.13 20:04

@radúna Mozna, zes to utocne nemyslela, ale utocne to bylo..
Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva.

Psala jsi o svadeni. Nevim, jak pro tebe svadeni vypada, ale pro me tak nejak, jak jsem popsala.

Kazdopadne i kdyby pro tebe bylo svadeni jeden jediny usmev, tak jsem zadneho zenace nesvadela. Sbalili oni me. Ja vim, ze je tezke si to pripustit, ze na vine neni nikdo cizi, jen my dva, par, z nichz jeden je ten neverny…

Jak se vyjadřují o svých ženách v posteli konkubíny…  – víš, že o mně nic nevíš? Je pár věcí, které vím i já, ač mi žádný ženáč nebo zadaný postelí ještě neprošel…

Tuto cast tveho prispevku jsem nepochopila :think:

A proc bych mela mluvit jinak??? Jak muzes vedet, ze me zadny muz nikdy nepodvedl..? Ano, nebyl to manzel, byla jsem mlada… Ale boli to i tak.

Ale byla to jeho chyba. Ne jeji.

• Citovat
  • Upravit
23.6.13 20:06
@Bersaba píše:
Tak na mě neútoč, když nechceš, já tě nenutím. :mrgreen:
A zodpovědnosti se nezříkám, ani jsem neměla v úmyslu se nějak chlubit nebo naopak litovat. Byla jsem sice mladá, ale svéprávná, což ovšem milenec taky. Vždycky je k tomu třeba dvou.

Ja to nemyslela na Teba osobne… len ze si zive potvrdenie mojho nazoru… :nevim: Ale ked nemas ciste svedomie :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.6.13 20:15

Dve zivotni rady, kterych jsem se vzdy drzela: Nezacinej si nikdy nic se zenatym.

Pouzivej kondom, nez dodelas skolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.13 20:15
@chatwenna píše:Jestli si myslis, ze jsem nekde drndala kozama a sedala chudakovi zenacovi na klin, tak jsi na omylu…

Dievca a si ty vobec zenska? Vies co to obnasa zviest chlapa? A pocula si o tom ze sa to da aj tak, ze on si vobec nic nevsimne, a este bude verit ze to bol on kto zbalil Teba?
A ked to uz sama nedokazes, co to mas za zenske okolo seba? Ved zbalit chlapa tak ze si dodnes mysli ze to bol ciste len jeho natlak sa podarilo aj mne, a to som vo zvadzani ako slon v porcelane 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.6.13 20:17

@Bábi Zlopočasná At tak nebo tak, nesvadela jsem nikoho… :)

• Citovat
  • Upravit
23.6.13 20:27

@chatwenna ale nehovor ze je to len chyba chlapa. Chlap sa naozaj da zviest tak, ze sam veri ze to bol jeho napad a ze o tu zenu dokonca dlho usiloval ;) Alebo zeby to vedeli len zeny tam od nas? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí