Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucie_Sx píše:
Na rovinu uz jsi ji to rekla?
Ano před tím, než se mi začala vtírat i do práce jsem ji řekla, že nemusí mít každý h*vno co já. Odpověděla mi, že to tak není. Že tamto chtěla už dávno, tamto chtěla dávno, tohle se jí líbí. Dělá to schválně ale.
@Anonymní píše:
Kamaradka nebo stalkerka?
Zdravím. Mám delší dobou problém. Bratr si našel přítelkyni, nejdřív jsme se hodně kamarádily atd. Teď začala být s prominutím na hlavu. Chce vše co mám já. Nechala si prodloužit vlasy a nabarvit jako já. Kupuje si stejné oblečení. Nechala si udělat stejné tetování. Začíná opakovat všude moje názory a teď vrchol, za mýma zádama se mi snaží vetřít do práce, kde dělám. Nemohu mít nic svého. Bratr to nevidí, rodiče ano. Jak se dá tohle vyřešit? S rodinou se pohádat nechci. Ale štve mě to. Ona dělá jakože nic.
Někomu to přijde jako blbost, mě tohle ale fakt už se*e s prominutím. Vrchol je, že i bratr se semnou baví míň. Když mu volám, vždy to zvedne ona atd..
I do práce? Myslíš si, že ji u tebe zaměstnají?
@Anonymní píše:
Ano před tím, než se mi začala vtírat i do práce jsem ji řekla, že nemusí mít každý h*vno co já. Odpověděla mi, že to tak není. Že tamto chtěla už dávno, tamto chtěla dávno, tohle se jí líbí. Dělá to schválně ale.
Tak tvrdeji, razneji.
Ve firme muzes predem resit s vedenim, pokud mate dobre vztahy.
S ni utnout kontakt.
Vic neovlivnis.
Docela by mne zajímaly pocity tvého bratra, když se mu přítelkyně snaží proměnit v sestru…
@Premek_Orac píše:
Docela by mne zajímaly pocity tvého bratra, když se mu přítelkyně snaží proměnit v sestru…
@Lucie_Sx píše:
Tak tvrdeji, razneji.
Ve firme muzes predem resit s vedenim, pokud mate dobre vztahy.S ni utnout kontakt.
Vic neovlivnis.
Co mas na mysli? Aby prisla za sefem s tim, ze az bude o praci zadat Jana Vomackova, tak at ji hlavne nezamestna, protoze o tu praci zada jen proto, ze tam pracuje zakladatelka? ![]()
@Anonymní píše:
A z jakeho duvodu si myslis, ze to tak je?
Asi jsi jeji vzor. Otazkou je, co na to casem bracha, az bude su… svou sestru
.
Hele, Verčo, nechám si na krk vytetovat p..u. A ne že mě zase předběhneš, jako vždycky.
Cetla jsem kdysi Redditu kdysi podobny prispevek. Zakladatelka si nakonec nechala upravit fotku s oholenou/ostrihanou (nepamatuji presne) hlavou, zasypala tim site. ‚Stalkerka‘ si hlavu taktez ostrihala a pak se mohla vzteknout, ze to byl fake ![]()
Neradim, jen rikam
![]()
Řekni ji, že ty prodloužený vlasy nic moc. Nebaví tě s jdeš do nějakého střihu ten si dopln podle sebe a na barvu doplň podle sebe. Uvidíš kdy s tím přijde.
@Asfi píše:
Cetla jsem kdysi Redditu kdysi podobny prispevek. Zakladatelka si nakonec nechala upravit fotku s oholenou/ostrihanou (nepamatuji presne) hlavou, zasypala tim site. ‚Stalkerka‘ si hlavu taktez ostrihala a pak se mohla vzteknout, ze to byl fake
Neradim, jen rikam![]()
Vzhledem k tomu, že kdysi jsem měla hlavu ve stylu koncentráku-nedobrovolně, leč hrdě zdviženou-a k tomu, že jsem na hlavě kromě dredů měla asi všechno, šla bych do účesu děvčete z koncentráku znova a pak by vidělo, co by ta kopírka udělala. Rada to není, protože já už to mám za sebou a tak vím, že kdyby se stalo, že by se stalo, tak s tím nebudu mít žáden problém. ![]()
Kamaradka nebo stalkerka?
Zdravím. Mám delší dobou problém. Bratr si našel přítelkyni, nejdřív jsme se hodně kamarádily atd. Teď začala být s prominutím na hlavu. Chce vše co mám já. Nechala si prodloužit vlasy a nabarvit jako já. Kupuje si stejné oblečení. Nechala si udělat stejné tetování. Začíná opakovat všude moje názory a teď vrchol, za mýma zádama se mi snaží vetřít do práce, kde dělám. Nemohu mít nic svého. Bratr to nevidí, rodiče ano. Jak se dá tohle vyřešit? S rodinou se pohádat nechci. Ale štve mě to. Ona dělá jakože nic.
Někomu to přijde jako blbost, mě tohle ale fakt už se*e s prominutím. Vrchol je, že i bratr se semnou baví míň. Když mu volám, vždy to zvedne ona atd..