Najde se kamarádka Slaný - Louny

66
12.2.18 21:40

Kamarádka Slaný - Louny

Ahojky ženy a maminy, najde se tu nějaká z vás, co hledá taky spřízněnou duši na pokec, kafčo a nějaký ten výlet s dětmi? Hledám touto cestou kamarádku. Najde se nějaká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1108
12.2.18 22:13

Zeptala bych se na FB ve skupině,,Maminky Slany, poradte,, a nebo,,Slansky bazarek bez pravidel,,.
Obcas se tu holky poptavaji a vetsinou se jich par ozve.
Nebo jit s detmi na cviceni nebo do hernicky, tam se daji take nejake maminky poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.3.18 16:07

Diky ale nejsem úplně fb příznivkyně. Proto se ptam tady. Hledám kamarádku do pohody i nepohody jestli se to tak da rict :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.18 21:02

@Renca54 Ahojky, akorát jsme se přistěhovali tak zhruba doprostřed lajny Louny-Slaný a to do Klobuk :D. Akorát mám teprve 3měsíční holčičku, pokud by to nevadilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.8.18 21:49

@nikola.cervinkova
Ahojky, omlouvam se že píšu tak pozdě nejak jsem tu dlouho nebyla. Klobuky jsou kousek od nas. Bydlime v Neprobylicich. :) A nevadí, ja mam dvouletou holcicku a 6leteho kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.6.19 15:42

Ahoj, nasla jsem nahodou tuhle diskuzi, kdybyste mel nekdo cestu pres Telce, nebo naladu jit ven po okoli semnou a 14timesicni holcickou, byla bych rada. Nedavno jsme se pristehovali a moc maminek s detma tady neznam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.19 21:27

@Andra073 Ahoj, Telce mame hned vedle Klobuk, tak rada aspon nekoho pobliz poznam a alespon utaham tu nasi 16m. dablici :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.19 12:41

Kamarádka Slaný - Louny

Ahoj

reaguji na tvůj přispevek -rada bych si zasla na kafe, či do přírody, a na jiné společné aktivity s kamaradkou… pristehovala jsem se z Moravy,,mám to blize do Loun… pokud budes mít zajem tak se ozvi… jsem v ocekavani.. ale mam rada deti… at se ti daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.7.19 14:35

Ahoj, jsem kousek od Peruce, přistěhovali jsme se sem z Prahy a moc lidí zde neznáme a maminky s dětmi už vůbec ne. Tak pokud budeš mít zájem tak se ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.8.19 10:39

Nekdo blize ke Slanemu? Zlonice, Slany ..?

A nejaka maminka nebo budouci maminka blize SlanehoZlonic//Velvar..? :) Ja mam dva clapecky a v listopadu cekam holcicku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 21:06

@MisaHla Ahojky, my jsme kousicek od Zlonic z Klobuk :). Mam 1,5roku holcicku a cekame druheho mrnouska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.8.19 21:10

@nikola.cervinkova
Jee tak to by bylo fajn :) mas messenger nebo treba wa? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.8.19 13:52

Ahoj, jsem z Ledců, je to kousek u Slaného, mě je 28 a máme 2 měsíční holčičku. Kdyby se někomu chtělo na procházku nebo na kafčo, byla bych ráda 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.19 14:58

Kamarád já na pokrc

Ahoj mám mesenger Eva Žáková budu se těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.8.19 07:39

Louny

Ahoj, rada bych se take pridala. Jsem z Loun a nyni cekame s pritelem miminko. Kdyby mel nekdo zajem zajit na kafco ci prochazku, budu rada :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová