Káva Valentus

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
29.9.20 12:13

Paní jsem já a nevím co se Vám na tom nezdálo :nevim: Nabízet ženám, slečnám nebo maminkám jednoduchou možnost přivýdělku není přeci nic špatného, víte kolik firem se tímto marketingem zabývá. A nezlobte se na mě, ale myslím si, že takto veřejně někde vystavovat mé jméno a fotku není zrovna fér, nemyslíte? Svolení jsem Vám k tomu tedy nedala. A ohledně nějaké pomluvy na náš produkt Vám mohu říci jedno, skončilo dlouhé čekání na pravdu a bylo by vhodné nepomlouvat, pokud si tím nejste jisté nebo si alespoň zkuste zjistit pár informací kolem než začnete obhajovat názor nějaké osoby či strany. A prosím vždy něž začnete někdo z Vás o něčem pochybovat.. dříve než začnete špinit něčí jméno, či značku ověřte si o co se jedná a zjistěte si veškeré detaily. Věřit všemu co se kde řekne nebo napíše umí každý blbec, ale zjistit si informace a udělat si vlastní názor jen málokdo. Možná by bylo fajn kdyby lidi začali více přemýšlet a méně řešit.

Příspěvek upraven 12.01.21 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 18:04

Valentus recenze

Ahoj já měla možnost vyzkoušet kávu italskou a čokoládu s chilli a za měsíc a půl jsem zhubla obvod i cm. A nic mi nikdy nefungovalo navíc jsem přibrala ze štítné žlázy a psychiky stresu mě a ostatním maminkam které mají s váhou problémy to pomáhá a chválí si. Přemýšlím i právě o členství abych vyzkoušela více produktů

• Citovat
  • Upravit
17
23.11.20 18:09

Dotaz

Kdyby měl někdo zájem o kávu ráda prodám, mě nechutná proto prodávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.11.20 13:21

Dotaz

Má prosím ještě někdo zkušenost z výrobky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.11.20 13:48

Mohu se zeptat o jakou kávu šlo? Zatím co mám vyzkoušené, tak chutnají dobře :) @28pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.11.20 15:31

@Pajusche Káva od Valentus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.11.20 15:33

Je to káva za 1700 Kč má dobré recenze ale i jsem četla že obsahuje látky které nejsou dobré, tak se zajímám o to kdo ji měl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.20 11:19

@28pavla domluvit se vyloženě s prodejcem mají hodně lidí co prodávají a látky tam nejsou špatné jen třeba v kombinaci s nějakým určitýma praskama se může ale i nemusí nic stát proto když máte prášky na ředění krve nebo něco takového tak vám vyfotí složení a vy se domluvíte s doktorem. Mají to podchycene a nikdo vám neprodá nic co by vám mohlo ublížit.

• Citovat
  • Upravit
5
30.11.20 10:32

Přesně tak.. i já osobně kávu piju a opravdu nemohu říci, že bych zaznamenala něco špatného, ba naopak mám více energie, žádné bolesti břicha či plynatost a rozhodně jsem i shodila nějaké to kg. Kauza co byla, byla ale o kávě optimum která se už dlouho v Čr ani nenabízí, proto už zdaleka vůbec nechápu proč se to tu řeší pořád dokola Ovšem že produkt o který šlo byl laboratorně zkontrolován a jsou podklady k tomu, že káva neobsahuje žádné škodlivé látky, které by škodili zdraví. Rozhodně není cílem firmy lidem prodávat nějaké nebezpečné výrobky. Naopak se chce podělit o něco, co lidem pomáhá v mnoha směrech.

Příspěvek upraven 12.01.21 v 10:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.20 13:42

@Pajusche souhlasím a hlavně každý to máte za nápoj který když budete pít zhubete ale strava je základ 😊 hlavně vás to pročistí a nakopne vám to metabolismus jak má. Nejvíce bych to doporučila ženám 40+ kterým se mění ukládání tuku a nechápou proč pribiraji :)
A ke kauze. Lidi když vidí cenu raději věří blafum a neuvědomují si že kolikrát do svých diet vrazi mnohem více než za tu kávu a jak říkám při každé objednávce se vás určitý člověk ptá na léky při nejhorším vás odešle k lékaři ať se poradíte sním. A až pak prodají

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.20 19:49
@Anonymní píše:
Ahoj já měla možnost vyzkoušet kávu italskou a čokoládu s chilli a za měsíc a půl jsem zhubla obvod i cm. A nic mi nikdy nefungovalo navíc jsem přibrala ze štítné žlázy a psychiky stresu mě a ostatním maminkam které mají s váhou problémy to pomáhá a chválí si. Přemýšlím i právě o členství abych vyzkoušela více produktů
  • Citovat
  • Upravit
2
28.12.20 19:54

Já kávu piji a super. Měla jsem problémy s trávením. Bolest v pravém podžebří ustala po 14 dnech pití kávy. Piji k tomu ještě detoxikační džus. Zhubla jsem jen pár kg, ale hodně cm v pase… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
28.12.20 20:03

Tady je to přímo slet nových nicků…

Děsně nenápadné. Hlásím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.1.21 20:29

Dobrý den. S firmou mám zkušenost dokonce pro ní dělám a neni to tak jak se tady píše jde tam on to že vám produkty zrychlí metabolismus a tím pádem vám zrychlí proces hubnutí a půjde vám to samo… Mám mnoho recenzí a fotek s proměnou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.1.21 18:22

@Nikol2009 Muzu poprosit o recenze ke kávě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie