Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@28pavla dobrý den, měla bych o kavu zájem.
Prosím kontaktujte mne na E-mail ilecc@centrum.CZ.
Dekuji
@Pajusche @28pavla dobrý den, měla bych o kavu zájem.
Dekuji
Ahoj holky, mám ty njlepší zkusensti s produkty, užívám dva roky. nesmíte věřit všemu, co se kde říká a radeji si zjistěte fakta ![]()
@ZuziZlin přesně tak každý vidí jen ‚hubnoucí káva‘ ale víc si nezjistí ani ň… Že to není tak že vypije hrnek kávy a zhubne 10kg.
@28pavla píše:
Má prosím ještě někdo zkušenost z výrobky?
Dobrý večer, sama sem tomu nevěřila, sem 2tydny na kave a džusu a opravdu to pomáhá 🤩 😍 sama sem tyto produkty začala prodávat a jdou na dracku… 🤩
@Ilecc píše:dobrý den,mohu nabídnout pokud mate zájem
@Pajusche @28pavla dobrý den, měla bych o kavu zájem.
Dekuji
@Ilecc píše:
@28pavla dobrý den, měla bych o kavu zájem.
Dekuji
Mate stale o kavu zájem?
@cverunka píše:PRESNE TAK!!! tomuhle bych veril mozna pred 20 rokama a dnes bych si klepal na hlavu.Ty penize bych zainvestoval do kvalitniho trenera tak maximalne a ne do techto sracek! Uz je jen do oci bijici jak hledaji tajne ty sve obeti!!! proc to neni ve fitness skupinach? proc ten udajny zazrak nebezi v reklamach? jak je mozny ze existuje tento zazrak a lide na svete jsou obezni?!!a nepropaguji to uznavani treneri?!!! procpak asi!!! lidi proberte se! misto zazracneho koktejlu radeji zvednete zadek a jdete neco delat! nebo verite tomu ze budete jist smazaky a hubnout? vazne?!
Hubnoucí káva a čokoláda, popadam se za břicho. Tomu dneska ještě někdo věří?
Tomuhle bych veril mozna pred 20 rokama a dnes bych si klepal na hlavu.Ty penize bych zainvestoval do kvalitniho trenera tak maximalne a ne do techto sracek! Uz je jen do oci bijici jak hledaji tajne ty sve obeti!!! proc to neni ve fitness skupinach? proc ten udajny zazrak nebezi v reklamach? jak je mozny ze existuje tento zazrak a lide na svete jsou obezni?!!a nepropaguji to uznavani treneri?!!! procpak asi!!! lidi proberte se! misto zazracneho koktejlu radeji zvednete zadek a jdete neco delat! nebo verite tomu ze budete jist smazaky a hubnout? vazne?!
![]()
@bozeboze prosím vás než napíšete tohle zkuste si zjistit více informací. Každý kdo propaguje tuhle kávu, čokoládu, džus a ne jen to vám nikdy neřekne že je to hubnoucí zázrak.!!!
Asi je zbytečné vám něco vysvětlovat když vám tohle stalo za založení fake profilu aby jste to komentoval/a
Valentus má široký sortiment a nejde o hubnoucí zázrak. Pouze vám pomůžou zrychlit metabolizmus, získat více energie, pomuzou s některými zdr. Problémy. Ale chápu ne informovaný člověk to má za blábol
protože je líný si o tom první něco zjistit.
A proč to nedoporučuji trenéři? Protože mají svy suplementy a různý proteiny a dávají je klientům na míru. Ceny jsou ovšem stejný +cena za trenéra takhle vás vyjde káva, džus na každý denn jako normální káva ![]()
Takže než začnete šířit lži, pomluvy zamyslete se a zjistěte si více informací
ne nespolupracuji s Valentusem ani jejich výrobky nenabízím jen nejsem líná si o tom něco zjistit.
Ja osobne pracuji uz nekolik mesicu pro Valentus a nez jsem zacla spolupracovat vyzkousela jsem dzus a opravdu to pomaha a proto jsem do spoluprace sla, ted uzivam kavu a jsem spokojena. Me klientky tak samo, a nikdo nerekl, ze budete jist smazaky a hubnout 10kg mesicne diky kave.. to je zase blabol
, me klientky v me soukrome skupince jsou nadsene a pokracuji.. takze asi tak
a presne jak se zde pise, nikdo si neprecte ani vic info a uz pise blbosti… ![]()
Ahoj holky o Valentusu jsem slysela je to hubnouci kava, cokolada a dzus vysledky vypadaji suprove ale tato kava byla i v poradu Cerne ovce a dokonce byla i na testech ktere ale nedopadly moc dobre, priznam se ze jsem se na Valentus dala ukecat jako privydelek k materske ale zvazuji jestli to chci nebo nechci delat dost me totiz odradila recenze prave na kavu Káva na hubnutí s amfetaminem? – Institut moderní výživy
https://www.institutmodernivyzivy.cz/kava-na-hubnuti
muzete se podivat na recenzi kdo by si ji chtel objednat radim zvazit vsechna pro a proti ale ja osobne si myslim ze bez cviceni to nejde
![]()
Tato káva je již z českého trhu stažena. Česká legislativa je přísná. Ostatní produkty se pomalu schvalují a velice dobře fungují.
zkuste se podívat na web **** je tam spousty informací
edit admin 12/7/2021 - smazán odkaz
@Domyshkaaa ja prave nedavno od valentusu odesla a odeslo asi dalsich 30 holek jelikoz mela jedna slecna ted z prodeje problemy a nikdo se k tomu nechce vyjadrit.. prisla na ni kontrola a zjistilo se ze produkty nemaji licenci v cr takze proto odeslo spoustu lidi k jine firme.. ja byla moc spokojena i zakaznici nekteri ale nechci si delat problemy.. takze to zvaz
Holky zdravím.
Jen chci rict, že ja kavu užívala ne teda tu zmíněnou (protoze ta je stazena z prodeje v CR) a nasledne i dzus. A vysledky opravdu mám. Proto jsem pozadala i o spolupráci 😊Nejde jen o produkty na redukci váhy ale take na kompenzaci mnoha onemocnění.
5 produktů je od května již registrovano a mají razítko zdravotní nezávadnosti a další produkty na registraci čekají😊
k_hand:
Pokud by mel nekdo zájem
Tak mi můžete klidne napsat zpravu
Nebo se muzete pridat na FB do me zákaznické skupinky Zůstaň FIT s Niky.
Budu se těšit
@Nikky08 píše:
Holky zdravím.
Jen chci rict, že ja kavu užívala ne teda tu zmíněnou (protoze ta je stazena z prodeje v CR) a nasledne i dzus. A vysledky opravdu mám. Proto jsem pozadala i o spolupráci 😊Nejde jen o produkty na redukci váhy ale take na kompenzaci mnoha onemocnění.
5 produktů je od května již registrovano a mají razítko zdravotní nezávadnosti a další produkty na registraci čekají😊k_hand:
Pokud by mel nekdo zájem
Tak mi můžete klidne napsat zpravu
Nebo se muzete pridat na FB do me zákaznické skupinky Zůstaň FIT s Niky.
Budu se těšit
Registrace a notifikace je rozdil.. stale zde neni povoleno nic prodavat.. registrovane byt muzou ale zjistilo se, ze na jednu slecnu nedavno prisla kontrola a zjistilo se ze zde nejsou povoleny k prodeji. a to uz kveten byl.