Každá minuta života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
26.8.21 14:10

TRAILER

Načítám video...
  • Citovat
  • Upravit
26.8.21 14:11
@kalie píše:
Ja si teda hlavne rikam, jak nekdo dospely, vzdelany s nejakym rozhledem muze pristoupit k takove forme muceni. To se ti rodice asi sesli dva totalne zakomplexovani jedinci, kteri se rozhodli svou frustraci vyresit prostrednictvim naprosteho potlaceni vule sveho ditete?Jako ja si to nedovedu predstavit. Mne i kdyz decko pofnukavalo, ze nechce do krouzku, protoze je pro nej fyzicky narocny, tak jsem nakonec vymekla, ze mohe dite misto toho, aby ho to bavilo, tak trpi…tohle je jeste uplne jiny level. Ta sila vule tech rodicu musi byt obrovska, kdyz pozlacuji kazdy naznak samostatne vule sveho ditete. Nirmalne bych dala podnet na ospod, at se to resi. Je to fotma tyrani.

Mám naprosto stejný názor.

V rozhovoru pro dvtv paní dokumentaristka říkala, že ve finále ten kluk všechno dělal dobrovolně.
No, spíš „dobrovolně“ MUSEL. Je mi z toho nanic :(

Takových magorů jsou celé USA. Na netu dohledatelné rozhovory takhle týraných děti. Vzpomínám na jednu ženu, kterou matka tlačila od mimina do soutěží krásy. Což samozřejmě stavěla nad všechno ostatní. Ženská říkala, že by tohle své dceři nikdy neudělala. Má na celý život zaděláno na psychické problémy apod.

Docela by mě zajímalo vyjádření nějakého dětského psychologa :think:

„Těším se“ až to uvidím celé. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
26.8.21 14:12

Jedná se o kamevédu a nejsou jediní, kdo tak dítě/děti vedou.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
26.8.21 14:14

@Josefuna tAK SAMOZŘEJMĚ jen co bylo zmíněno v krátkém trailer to musí vyjít měsíčně tak na 100 tis všehcny kroužky vybavení lektoři soukromá škola a pak dělat vrcholově hookej hokej má strašně drahou výbavu.. a to dítě furt roste každý rok nový.. to je sakra velká pálka… můj odhad je že jen teď je vychází na těch 100 K měsíčně minimálně

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
26.8.21 14:17
@Josefuna píše:
Reziserka rikala, ze maji stesti na sumbisivni a poslusne dite. Pry ho to zrejme i bavi a netrpi, nic jineho nezna. Kamarady nema, do skoly nechodi nebo na par hodin do nejake soukrome skoly s malo zaky, kde probiraji ucivo vyssich rocniku. Je ve vsem napred, ale aby ne, kdyz ho od narozeni tihle dva cele dny jen rozvijeji.

samozřejmě je napřed na 7 letý dítě.. ale to bude fungovat jen do nějaké doby Asi jako hlavní si vybrali hokej… OK ale v těch 7 letech ty děti to teprve začínají dělat nebo klidně mohou k hokeji přijít později jestli to hokeji někam dotáhne kdo ví.. navíc oni od něj nechtějí jen ten hokej… máš nějaký limity dřív nebo později na ty limity narazíš. V 7 letech je ještě steašně brzo protože všichni normální rodiče nechávají dítě být hlavně dítětem tvrdší tréningy přicházejí až na druhém stupni

• Citovat
  • Upravit
1695
26.8.21 14:18

@kalie myslím, že vzdělání vůbec nezaručuje, že jedinec nemá nějaké patologické rysy osobnosti. Kuchař a uklízečka můžou mít mnohem zdravější výchovu, než tihle dva psychopati. A souhlasím, že je to forma týrání…jenom bohužel tak rafinovaná, že na ně nikdo nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
26.8.21 14:24
@ludmilaadamkova píše:
@Josefuna tAK SAMOZŘEJMĚ jen co bylo zmíněno v krátkém trailer to musí vyjít měsíčně tak na 100 tis všehcny kroužky vybavení lektoři soukromá škola a pak dělat vrcholově hookej hokej má strašně drahou výbavu.. a to dítě furt roste každý rok nový.. to je sakra velká pálka… můj odhad je že jen teď je vychází na těch 100 K měsíčně minimálně

To je blbost. Hokejovou výbavu půjčují v každém kvalitním klubu. V tomto věku má určitě první a na 2 roky mu každopádně ještě bude. Brusle jsou náklad jednou za 2 roky cca 5tis v průměru. A pak se dokupují ostatní věci. Syn má třeba 2.kalhoty a to mu je 10. (První dostal v klubu) ten tenis, nevšimla jsem si trenéra, jen mamky a táty, takže spoustu kroužků nejspíš obstarají sami. A klukovi jsou 4, tak bych ho spíš tipla do skolky, kam teoreticky nemusí chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
26.8.21 14:25

@Pantalaimon to ja jsem tak nemyslela, ze bych snad byla toho nazoru, ze vzdelani muze cokoliv „zarucovat“. Spis jsem to myslela tak, te vzdelani lide maji vetsi rozhled, jsou zvykli o vecech obvykle vice premyslet, rekneme z vice uhlu pohledu. A psychopat muze samozrejme kdokoliv, vice jich mozna bude i mezi vzdelanymi lidmi, profese lekar ci pravnik jsou toho plne, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.8.21 14:26

@kam2 Klukovi je 7 nyní dokument byl točen když mu bylo 3-4 nyní mu je 7 má soukromou školu mluvím a čase nyní ne v době kdy se točil dokument. I prot schánějí sponzoring https://michalhanuliak.com/

Příspěvek upraven 26.08.21 v 14:30

• Citovat
  • Upravit
lucenka
26.8.21 14:27

Podle toho co jsem si přečetla, tak se mi líbí škola. S tím sportem to přehánějí. Zase na druhou stranu, dost toho bude sestříhaného na efekt pro film. Ruku na srdce, kdo z rodičů během výletu/dovolené s dítětem nějak nezávodí, neřeší čas u nějaké sportovní činnosti, neřeší kde se zlepšit, atd.

• Citovat
  • Upravit
80475
26.8.21 14:30

Chudak děcko, na kterém si rodiče plní své přání a sny. Ukradli mu dětství pro vidinu světové hvězdy. Normálně bych jim kluka odebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
26.8.21 14:31

@kalie jj, to zaručuje jsem asi napsala blbě… chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
26.8.21 14:35

Spíš nechápu… oni mají dítě a neplánují už nikdy žít sami pro sebe? To se jejich celý život bude točit už jen kolem dítěte a jeho plánu do budoucna? To by mě asi vadilo nejvíc.
Jestli kamevéda funguje nemohu posoudit, protože jsem se o to nikdy nezajímala. Zdá se mi to ovšem extrémní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
26.8.21 14:42
@Malineka píše:
Spíš nechápu… oni mají dítě a neplánují už nikdy žít sami pro sebe? To se jejich celý život bude točit už jen kolem dítěte a jeho plánu do budoucna? To by mě asi vadilo nejvíc.
Jestli kamevéda funguje nemohu posoudit, protože jsem se o to nikdy nezajímala. Zdá se mi to ovšem extrémní.

Reziserka rikala, ze ji prisel jejich vztah spise vyhorely, ze mela chut se zeptat, jestli spolu jeste vubec neco maji, ale neudelala to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
26.8.21 14:43

A mimochodem, helikoptérový rodič je něco jiného.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML