Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
23 let, myslim, ze ne. Mame zivotni styl takovy, ze nevera by sla tezko zatajit a vime, jak moc bychom ztratili, kdyby k ni doslo.
@Zumpa píše:
Podvádí jen ti, kteří mají doma to, co si podvádět zaslouží.
Nebo nepodvádí jen ti, které žádná jiná nechce? ![]()
@Deniskadeniska píše:
Tyjo, do budoucna si chci taky takovýho najít, když vidim, jak dneska jsou chlapy furt nevěrný..
Většino ale chlapi, co jsou věrní, nejsou nic extra. Takže jim nic jiného nezbyde… zase si o to víc ale váží té, co mají doma. A to nic extra nemusí být nutně vzhled. Zkrátka celkově nemají charisma.
@Sonarka píše:
Většino ale chlapi, co jsou věrní, nejsou nic extra. Takže jim nic jiného nezbyde… zase si o to víc ale váží té, co mají doma. A to nic extra nemusí být nutně vzhled. Zkrátka celkově nemají charisma.
to je desna cicovina, treba maji charakter a vazi si toho, co spolecne se svou zenou vybudovali. S tebou suka nekdo, komu jsou tyhle hodnoty sumak.
Zatím 10let věrný, ale do budoucna tomu nějak nevěřím, aspoň než děti odrostou, by to mohl vydržet
. Jelikož já nevěru neodpouštím.
Mareš s Hezuckym na Evropě: muži jsou jako parkovací místa.. ty dobrý jsou pořád obsazený a ty volný jsou jen pro postižený 😂 😂
Pro odlehčení pátečního večera ![]()
@Sonarka píše:
A nebo jsou věrný protože jim ta jejich stačí a doopravdy milujou ![]()
@Alušáček píše:
Spousta chlapů si žádné milenky nehledá, ale jen málo z nich dokáže odmítnout když se mu sama nabídne.
Naprosto presne, kdyz se nejaka sikulka nabidne, a k necemu vypada a jevi se to nezavazne tak neznam bohuzel chlapa co by odmitl..
Zatím jsem mu na nic nepřišla.
![]()
Žádný vadný kus to není, ke dvou metrům, sportovec, prachy by taky nějaký byly… Tak uvidíme do budoucna ![]()
@lilith1 píše:
Naprosto presne, kdyz se nejaka sikulka nabidne, a k necemu vypada a jevi se to nezavazne tak neznam bohuzel chlapa co by odmitl..
Tak už moje babička říkala. Když fena nastaví, pes jde vždycky ![]()
@Sonarka píše:
Blbost. Často jsou nevěrní právě zakomplexovaný chudáci, kteří si musí něco dokazovat.
@TrueIsFalse píše:
@Waterpower Existují, ale jestli takové neznáš, tak na ně asi nemáš. Holt opravdový charakter se s málem nespokojí
Kazdy chlap podvadi? Ja odpovidam, ze ne! A ty tomu nerozumis?
Ty na to fakt mas! 🙏 🤣 🦌
Příspěvek upraven 22.01.21 v 23:03
@Bábrdl píše:
Zatím jsem mu na nic nepřišla.![]()
![]()
Žádný vadný kus to není, ke dvou metrům, sportovec, prachy by taky nějaký byly… Tak uvidíme do budoucna
On si Tě hýčká, vždyť jsi perfektní, akorát ty úpravy ksichtu, to bych do Tebe neřekla.