Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Myšák24 píše:
Myslím, že hodně chlapů podvádí a samozřejmě i hodně ženských. Ale nikdy nebudu tvrdit, že neexistuje nikdo věrný. Nezlobte se na mě, ale to je blbost na entou. Člověk snad není pes a dokáže se ovládat. Pak nechápu, na co si notoričtí ojizděči pořizují manželku. Já sama jsem 12 let věrná a u manžela o ničem nevím. Nicméně mi řekl, že já se ho narozciluju dost, tak se nebude otravovat s další babou i kdyby byla ze zlata.Každopádně každý ať si dělá, jak uzná za vhodné.
S milenkou by se třeba tak neotravoval
Ty jsou na relax ![]()
@Sonarka píše:
S milenkou by se třeba tak neotravoval![]()
Ty jsou na relax
Jistě. Pro chlapa bez závazků. Ti ostatní kvůli tomu musí podnikat dost zastíracích a úhybných manévrů.
Já jsem byla ve vztazích věrná vždy, hledala jsem dlouhodobé vztahy, vdávala se mladá naivní z lásky. S manželem jsem byla 8 let a po celou dobu věrná, i když příležitosti vždy byly. Výsledkem bylo, že ani jeden z mých partnerů nebyl věrný mně
V podstatě ty vztahy skončily vždy kvůli jiné ženě. Přitom jsem si nikdy nevybírala žádné playboye ani sukničkáře, normální chlapy, co jinak deklarovali věrnost až za hrob, upřímnost a důvěru na prvním místě a blablabla.
Takže už na to kašlu
Na věrnost už nevěřím, nepátrám, neřeším a očekávám to samé od protějšku…
Každý má za mě to nutkání, ale jde o respekt ke druhému. za mě je potřeba se o tom s partnerkou bavit a společně to vyřešit
Existují, třeba takoví co jim nestojí ![]()
A ani tam to není 100% garantované ![]()