Každý chlap podvádí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106465
23.1.21 09:27
@Deniskadeniska píše:
A nebo jsou věrný protože jim ta jejich stačí a doopravdy milujou :mrgreen:

takových bude hodne malo, ale určitě jich par je. Jeste jestli dokážou milovat dvacet a vice let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
23.1.21 10:16
@Waterpower píše:
Kazdy chlap podvadi? Ja odpovidam, ze ne! A ty tomu nerozumis? :lol: Ty na to fakt mas! 🙏 🤣 🦌Příspěvek upraven 22.01.21 v 23:03

Chybička se vloudila a já se omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.21 10:47

Já jsem třeba celkem bez problémů svedla jakékoli chlapa, kterého jsem chtěla, i ty opravdu šťastně zadané a „bez příležitostí“, za které by manželka dala ruku do ohně. Stačí dobře vypadat a nabídnout chlapovi nezávazný sex (ideálně tak, aby měli pocit, že oni svádí tebe), a neznám chlapa, který by odmítl. Anonym nebo smazat prosím, jsem sama vdaná.

• Citovat
  • Upravit
60142
23.1.21 10:49
@Anonymní píše:
Já jsem třeba celkem bez problémů svedla jakékoli chlapa, kterého jsem chtěla, i ty opravdu šťastně zadané a „bez příležitostí“, za které by manželka dala ruku do ohně. Stačí dobře vypadat a nabídnout chlapovi nezávazný sex (ideálně tak, aby měli pocit, že oni svádí tebe), a neznám chlapa, který by odmítl. Anonym nebo smazat prosím, jsem sama vdaná.
:roll:
Ne, to fakt kazdemu nestaci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.1.21 10:57
@Sonarka píše:
Každý chlap je věrný…po určitou dobu :mrgreen: Někdo 2 roky, někdo 5 let někdo 15…A většinou je věrnost o nedostatku příležitostí. Omlouvám se za upřímný názor, ale na pohádky už nějak nevěřím.
A není to ani tak o tom, že by někdo něco hledal, ale spíš o tom, že se potkají dva lidi, kterým to zajiskří.

Přesně :P kde jsou moje příležitosti??

Příspěvek upraven 23.01.21 v 10:57

• Citovat
  • Upravit
1054
23.1.21 10:57
@Anonymní píše:
Já jsem třeba celkem bez problémů svedla jakékoli chlapa, kterého jsem chtěla, i ty opravdu šťastně zadané a „bez příležitostí“, za které by manželka dala ruku do ohně. Stačí dobře vypadat a nabídnout chlapovi nezávazný sex (ideálně tak, aby měli pocit, že oni svádí tebe), a neznám chlapa, který by odmítl. Anonym nebo smazat prosím, jsem sama vdaná.

Zní to sice hezky, ale spíš to budou takoví ti lovci, co hledají. U opravdu slušného muže, který má svou partnerku rád, by sis ani neškrtla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.1.21 10:59

Tak ja si třeba myslím, ze muj by me nepoved.
Ale ne ze by byl tak cestnej, ale je strašně línej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.1.21 11:03
@g.sandova píše:
Tak ja si třeba myslím, ze muj by me nepoved.
Ale ne ze by byl tak cestnej, ale je strašně línej.

To je přesný. Od jisté doby můj partner nechce ani na nákup do 300 metrů vzdáleného marketu, radši si objedná dovoz až domů :mrgreen: to ten šuk venku je podstatně energeticky náročnější a nejde objednat online

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.21 11:29
@smutny klaun2 píše:
Zní to sice hezky, ale spíš to budou takoví ti lovci, co hledají. U opravdu slušného muže, který má svou partnerku rád, by sis ani neškrtla.

To není pravda…spím teď s opravdu slušným mužem, který má svoji manželku rád…vzorný manžel a ideální táta…prostě neodolal. Kdyby to někdo zjistil tak by se nestačili divit.

• Citovat
  • Upravit
5757
23.1.21 11:29

Nemyslím si, že každý podvádí, některý je na to liný nebo pohodlný a bohužel u některého by podvádění byla jedna z jeho nejlepších vlastností:-), ale on je hrdý na to, že to nedělá:-)

Příspěvek upraven 23.01.21 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15877
23.1.21 11:32
@Mango_Lassi píše:
To je přesný. Od jisté doby můj partner nechce ani na nákup do 300 metrů vzdáleného marketu, radši si objedná dovoz až domů :mrgreen: to ten šuk venku je podstatně energeticky náročnější a nejde objednat online

No počkej až tvůj lenoch zjistí, že objednat online lze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.1.21 11:41
@Zumpa píše:
No počkej až tvůj lenoch zjistí, že objednat online lze :mrgreen:

A osukat online taky? Tak to by šlo :lol:

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
23.1.21 11:46

Naši jsou spolu 34 let, věrný jsou si oba dva. Bylo mračno i polojasno, jasno i slunečno, hezky i nehezky. Mají nás 3, bratr sestra já. Dodnes se drží za ruce. A troufám si říct, že ani jeden na to nemá povahu, aby to dokázal.
Za mě ano.

• Citovat
  • Upravit
66815
23.1.21 11:50
@Nelel12 píše:
Naši jsou spolu 34 let, věrný jsou si oba dva. Bylo mračno i polojasno, jasno i slunečno, hezky i nehezky. Mají nás 3, bratr sestra já. Dodnes se drží za ruce. A troufám si říct, že ani jeden na to nemá povahu, aby to dokázal.
Za mě ano.

to je hezke, deti potrebuji takove jistoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15877
23.1.21 11:51
@matkabagristy píše:
to je hezke, deti potrebuji takove jistoty

Spíš vzory chování.

• načítám...
  • Citovat