Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ne, rohlik.cz není kamenný obchod, ale stojí tam půllitrovka dvacku, takže když tam čas od času nakoupím, stojí mě to méně energie než objíždět půl Prahy. S kamenným obchodem bohužel neporadím, kupuju to výjimečně a regály s limonádama tak nějak obecně objíždím. Jinak v tom Marks and Spenceru mají z těch bezcukrových věcí i pomerančovou nebo citrónovou limonádu (ta je docela podobná sprite), litr za dvacku. Ale jinak teda sorry, že jsem chtěla poradit alternativu.
@V anda píše:
To jsou starosti komentovat hloupe prispevek o kterem si myslis, ze je hloupy…Příspěvek upraven 18.01.18 v 20:27
Vid?
@V anda píše:
Aha me to na netu nenaslo ale zkusim tam mrknout…jinak kde presne jeste na andelu? A nevis za kolik?
Myslím, že v té akci to bylo do 20,– ale nezaručuji. Viděla jsem je, normálně v uličce u sladkých nápojů. Jinak nevim, chodím tam jen do Albeta.
@V anda mivali to v Sape, v tom velkym supermarketu hned zkraje, ale cenu pripadne zda je to jeste aktualni bohuzel netusim
@krispyna píše:
Oboji maji na Praze 1 kousek od Palladia. Zastavka Dlouha trida. Neni to vylozene vietnamec, ale ma to ind. Zitra muzu mrknout na cislo domu a ceny jestli chces.
Je to by bylo super…kdyz tak ceny… u nas maji aj na benzine ale asi za 39kc coz je hruza…
@Petrusska007 píše:
Kupuji také, v Tesco nebo Billa.
Obesla sem u nas 2 billi a nic ![]()
@ugluk píše:
Ne, rohlik.cz není kamenný obchod, ale stojí tam půllitrovka dvacku, takže když tam čas od času nakoupím, stojí mě to méně energie než objíždět půl Prahy. S kamenným obchodem bohužel neporadím, kupuju to výjimečně a regály s limonádama tak nějak obecně objíždím. Jinak v tom Marks and Spenceru mají z těch bezcukrových věcí i pomerančovou nebo citrónovou limonádu (ta je docela podobná sprite), litr za dvacku. Ale jinak teda sorry, že jsem chtěla poradit alternativu.
Krom ms maji i jinde light limonady ale ja potrebuji jen tyhle…
A po kamennym obchode se ptam cilene ze jo jen lidi maji tendece odpovidat na neco jineho…
@V anda píše:
Obesla sem u nas 2 billi a nic
Je fakt, že člověk musí mít štěstí, konkrétně v Bille, tam to záleží na “vyprodanosti” zboží. Pokud tam na ně netrefim, beru domů ve větším množství (po 0,5 l). V Tescu je mívají standardně.
Jo a mrkni i do jejich chladicího boxu na nápoje - někdy je mívají pouze tam.
Ahoj, tak už jsem vyběhla do zmiňovaného krámu. Je to v Revoluční 13 obchod Manni mini market. Větší než 500ml bohužel nejsou, ale zase těch 30,– je aspoň o trochu levnější.
@krispyna píše:
Ahoj, tak už jsem vyběhla do zmiňovaného krámu. Je to v Revoluční 13 obchod Manni mini market. Větší než 500ml bohužel nejsou, ale zase těch 30,– je aspoň o trochu levnější.
Dekuji si zlata ![]()