Kde koupit Colu Zero bez kofeinu a Sprite Zero?(Praha)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69118
18.1.18 20:41

Ne, rohlik.cz není kamenný obchod, ale stojí tam půllitrovka dvacku, takže když tam čas od času nakoupím, stojí mě to méně energie než objíždět půl Prahy. S kamenným obchodem bohužel neporadím, kupuju to výjimečně a regály s limonádama tak nějak obecně objíždím. Jinak v tom Marks and Spenceru mají z těch bezcukrových věcí i pomerančovou nebo citrónovou limonádu (ta je docela podobná sprite), litr za dvacku. Ale jinak teda sorry, že jsem chtěla poradit alternativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
18.1.18 20:43
@V anda píše:
To jsou starosti komentovat hloupe prispevek o kterem si myslis, ze je hloupy…Příspěvek upraven 18.01.18 v 20:27

Vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
18.1.18 20:51
@V anda píše:
Aha me to na netu nenaslo ale zkusim tam mrknout…jinak kde presne jeste na andelu? A nevis za kolik?

Myslím, že v té akci to bylo do 20,– ale nezaručuji. Viděla jsem je, normálně v uličce u sladkých nápojů. Jinak nevim, chodím tam jen do Albeta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
18.1.18 20:55

@V anda mivali to v Sape, v tom velkym supermarketu hned zkraje, ale cenu pripadne zda je to jeste aktualni bohuzel netusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
18.1.18 21:15

Kupuji také, v Tesco nebo Billa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
19.1.18 06:29
@krispyna píše:
Oboji maji na Praze 1 kousek od Palladia. Zastavka Dlouha trida. Neni to vylozene vietnamec, ale ma to ind. Zitra muzu mrknout na cislo domu a ceny jestli chces.

Je to by bylo super…kdyz tak ceny… u nas maji aj na benzine ale asi za 39kc coz je hruza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
19.1.18 06:30
@Petrusska007 píše:
Kupuji také, v Tesco nebo Billa.

Obesla sem u nas 2 billi a nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
19.1.18 06:31
@ugluk píše:
Ne, rohlik.cz není kamenný obchod, ale stojí tam půllitrovka dvacku, takže když tam čas od času nakoupím, stojí mě to méně energie než objíždět půl Prahy. S kamenným obchodem bohužel neporadím, kupuju to výjimečně a regály s limonádama tak nějak obecně objíždím. Jinak v tom Marks and Spenceru mají z těch bezcukrových věcí i pomerančovou nebo citrónovou limonádu (ta je docela podobná sprite), litr za dvacku. Ale jinak teda sorry, že jsem chtěla poradit alternativu.

Krom ms maji i jinde light limonady ale ja potrebuji jen tyhle…

A po kamennym obchode se ptam cilene ze jo jen lidi maji tendece odpovidat na neco jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.1.18 06:50
@V anda píše:
Obesla sem u nas 2 billi a nic :?

Je fakt, že člověk musí mít štěstí, konkrétně v Bille, tam to záleží na “vyprodanosti” zboží. Pokud tam na ně netrefim, beru domů ve větším množství (po 0,5 l). V Tescu je mívají standardně.

Jo a mrkni i do jejich chladicího boxu na nápoje - někdy je mívají pouze tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
19.1.18 12:19

Ahoj, tak už jsem vyběhla do zmiňovaného krámu. Je to v Revoluční 13 obchod Manni mini market. Větší než 500ml bohužel nejsou, ale zase těch 30,– je aspoň o trochu levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
21.1.18 15:27
@krispyna píše:
Ahoj, tak už jsem vyběhla do zmiňovaného krámu. Je to v Revoluční 13 obchod Manni mini market. Větší než 500ml bohužel nejsou, ale zase těch 30,– je aspoň o trochu levnější.

Dekuji si zlata :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák