Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj
Kde v Praze v kamennem obchode koupit Colu Zero bez kofeinu a Sprite Zero.
Jen Praha kamenny obchod kde maji 2litrovky, aby cena vysla jako u normalni Coly atd…u nas na benzine ji maji ale 0,5l asi za 39kc ![]()
Dakujem
to jsou starosti. Kde si koupit tu nejjedovatejsi Colu, ktera existuje ![]()
Prosim te kup si klasiku. je to to nejmensi zlo ze vsech variant coly…
2 litrovky těchto druhů se bohužel u nás nevyrábí a neprodávají. Chvíli existoval 2 litrový Sprite Zero, který měli v Tesco, ale to si nechali speciálně vyrobit a bylo to jen na omezenou dobu. Tyto příchutě jsou jenom 0,5L ale jsou už celkem běžně k dostání v normální síti supermarketů. Bohužel cena bývá tak kolem 20 korun.
@Jana525 píše:to jsou starosti. Kde si koupit tu nejjedovatejsi Colu, ktera existuje
Se nesměj, jsem diabetik a i když tohle piju spíš výjimečně, tak po x návštěvách restaurace s pitím předražené vody jsem za nějakou tu změnu čas od času velmi vděčná
A fakt je, že běžně se koupí max. ta Cola, i ten Sprite je zázrak, teď jsem objevila v Marks and Spenceru ginger ale se sladidlama, geniální. Ano, je to sajrajt a fakt si to dám výjimečně, ale díky za to, že můžu hřešit aspoň takhle.
Ovšem teda kofein nevynechávám, naštěstí ![]()
Zakladatelko, Sprite Zero jsem před časem kupovala na rohlik.cz.
Ahoj… mam doma sprite zero karton v 0.5l… jestli si prijedes, tak je to tve(pritel dela v cole)
@ugluk tak to se pak da i vyjimecne pochopit. Ale svinstvo je to desny.
Colu zero, bez koufeinu (0,5) jsem předevčírem viděla v Albertu na Andělu. Myslím, že byla dokonce v akci. ![]()
@Jana525 je. I vím, že toho nesmím vypít víc jak půl litru, protože pak mám druhý den křeče v břiše. V těhotenství bych to rozhodně nepila a dítěti to taky nedám.
@Jana525 píše:to jsou starosti. Kde si koupit tu nejjedovatejsi Colu, ktera existuje
To jsou starosti komentovat hloupe prispevek o kterem si myslis, ze je hloupy…
Příspěvek upraven 18.01.18 v 20:27
@nozu píše:
Prosim te kup si klasiku. je to to nejmensi zlo ze vsech variant coly…
Pani ty jsi bystra…urcite tudiz zvladnes ukazat ve ktere casti meho dotazu je napsano, ze se ptam, zda si koupit zero bez kofeinu nebo normalni…?
@Sorin píše:
2 litrovky těchto druhů se bohužel u nás nevyrábí a neprodávají. Chvíli existoval 2 litrový Sprite Zero, který měli v Tesco, ale to si nechali speciálně vyrobit a bylo to jen na omezenou dobu. Tyto příchutě jsou jenom 0,5L ale jsou už celkem běžně k dostání v normální síti supermarketů. Bohužel cena bývá tak kolem 20 korun.
Ja prosla uz dost a nikde nevidela…jen treba rohlik.cz nebo neco takoveho ale v zadnem marketu sem nenasla…
@ugluk píše:
Se nesměj, jsem diabetik a i když tohle piju spíš výjimečně, tak po x návštěvách restaurace s pitím předražené vody jsem za nějakou tu změnu čas od času velmi vděčnáA fakt je, že běžně se koupí max. ta Cola, i ten Sprite je zázrak, teď jsem objevila v Marks and Spenceru ginger ale se sladidlama, geniální. Ano, je to sajrajt a fakt si to dám výjimečně, ale díky za to, že můžu hřešit aspoň takhle.Ovšem teda kofein nevynechávám, naštěstí
Zakladatelko, Sprite Zero jsem před časem kupovala na rohlik.cz.
Prave pisu, ze chci kamenny obchod coz rohlik preci neni… ![]()
@Ollik píše:
Colu zero, bez koufeinu (0,5) jsem předevčírem viděla v Albertu na Andělu. Myslím, že byla dokonce v akci.
Aha me to na netu nenaslo ale zkusim tam mrknout…jinak kde presne jeste na andelu? A nevis za kolik?
Oboji maji na Praze 1 kousek od Palladia. Zastavka Dlouha trida. Neni to vylozene vietnamec, ale ma to ind. Zitra muzu mrknout na cislo domu a ceny jestli chces.