Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky, doporučíte nějaký eshop, kde kupujete trika? A hlavně aby jedno triko nestálo 1000,– ![]()
@pajule022 Ahojky
já se sem tam kouknu na glami.cz jsou tam někdy dost výrazne levy
Ještě k tomu, co psaly holky, přidám MMB. Velká spousta lidí tam prodává téměř nenošené věci, co jsou třeba jen vyprané nebo párkrát vzaté, za naprosto bezkonkurenční ceny. Takže já velmi ráda kupuju pro sebe „lepší“ značky právě na MMB (naposledy jsem sehnala asi 10 trik a triček Benetton za 800 celkem, paní se do nich po porodu už nevešla a byly téměř nové, dvě měly ještě cedulku) ![]()
Obnovuji diskuzi, prosím, kde kupujete dámské oblečení, mikiny, kardigany, svetříky…? Hledám typ mikin na zip a jak jsou teď moderní takové ty delší a volnější, nemůžu sehnat… Nebo co nosíte když jste na mateřské a chcete jít někam do města? Díky
![]()
A proč potřebuje maminka na mateřské nějaké speciální oblečení, „když jde do města“?
@Alriga Bylo to mysleno jako s dětmi, aby to bylo zároveň pohodlné a dalo se za nimi pobíhat 😀
Aktuální akce a slevy v různých eshopech, tady je můžeš sledovat: https://www.emimino.cz/…ankovani/66/?…
@Vend když jdu do města s kočárem nebo jak?
saty, kabát džíny, triko kabát / svetr
něco, co je slušivé a zároven pohodlné, mám ráda basic kousky