Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím dámy, blíží se Silvestr a chtěla jsem koupit nějaké petardy.
Ale kde, když je vlastně nouzový stav a z netu když objednám nestihne to už přijít.
Tak leda letos zbylé prskavky z vánoc.. ![]()
@ProfZav píše:
Tak asi nikde. Holt to jednou zvládneš bez petard.
A konečně bude třeba jednou klid ![]()
@korneli píše:
Ale kde, když je vlastně nouzový stav a z netu když objednám nestihne to už přijít.
Tak leda letos zbylé prskavky z vánoc..
Vyprdni se na nějaký blbý petardy a kup radši něco dětem na zub ![]()
@Blankaspl píše:
A konečně bude třeba jednou klid
Přesně. Ale nechtěla jsem dělat hned z kraje diskuze rozbroje ![]()
Tesim se na klidnejsiho Silvestra. Ale bohužel hromada lidi uz ma doma zasoby. Tady to odpaluji cely prosinec. I na Štědrý den, to uz uplne nechápu.
Netoužím po nějakým humbuku, to ne. Chtela jsem pro děti římské svíce a takové nějaké blbinky. Žádná děla.
Já bych to klidně zakázala na pořad jen bordel a nic z toho
No tady jsem viděla na fb, že to vietnamci prodávaj v okýnku
mě tyhle věci nechávají chladnou
Najdi si nějakého šermíře, ať ti umíchá střelný prach. Sama to nedělej.
@korneli píše:
Tak leda letos zbylé prskavky z vánoc..
Já jsem dnes koukala na net na akční leták Albert a normálně tam mají pyrotechniku všeho druhu, tak koukni…
@free333 píše:
Já jsem dnes koukala na net na akční leták Albert a normálně tam mají pyrotechniku všeho druhu, tak koukni…
včera mi posílala kamarádka fotky z Alberta a všechno, kromě potravin, přelepené páskou Kody vyndané z pokladního systému.
Petardy? Vezmi skleničku od přesnídávky, nalej trochu vody a jednu další přísadu a to bude perda. Ale bacha na oči. Nebo cola s jistým bonbonem. Jsi nedávala při chemii pozor. ![]()
@free333 píše:
Nestihli nove letaky. Vetsina obchodu u tech letaku ma psane, ze je omezeni prodeje.