Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, já většinou koukám na glami, tam si zadám požadovaná kritéria a už to jede, záleží jaké se ti líbí?
Jako halenky nebo nocni? ja mam vsechny halenky ze sekacu.. staci mit trosku stesti a zamerit se na zakladni barvy / strihy
a jinak se mi libi H&M, F&F a Reserved apod ![]()
F&F, Takko, Kik a NKD. Ale člověk fakt musí hledat. Mám ráda klasický styl, hlavně žádné oversize. Pár jich mám i s. oliver, ale to většinou ze starších kolekcí a nebo na Vintedu
Smart casual mam nejradeji T. Hilfiger. je to tady precenena a predrazena znacka, aĺe ty kosile jsou fakt slušive ![]()
MarksSpencer. Hlavně do prace na typicky kancelarsky dresscode.
Já zas nemůžu natrefit na klasickou košili, která by se nemačkala.
Mám z orsay a stačí si ve vyžehlené košili ráno sednout do auta. Přijdu do práce a vypadám, jak kdybych se kdovíkde válela ![]()
@Moise píše:
Já zas nemůžu natrefit na klasickou košili, která by se nemačkala.
Mám z orsay a stačí si ve vyžehlené košili ráno sednout do auta. Přijdu do práce a vypadám, jak kdybych se kdovíkde válela
V MarksSpencer kosilich je dost polyesteru, takze se moc nemackaji…hlavne mi u nich vyhovují dvojité a skryté knoflíky v oblasti prsou, takze se nikde nic nerozevira…
Kde prosím kupujete košile? Ráda bych nějakou na normální denní nošení.. Nemohu ani za nic na nějakou pěknou narazit…
děkuji