Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Značkové? Myslíš i fajfku, Adidas?
V Anglii mívají brutální slevy na staré kolekce, tady to většinou nikdo nepozná.
Apropo, na plovárně ve Vysokém Mýtě mě pronásledovala paní, která obdivovala moje tričko Dunlop. Byla úplně u vytržení. Šla za mnou i do sprch a chtěla mi ho vzít. ![]()
Pro každého je značka asi něco jiného. ![]()
P. S.: Našla jsem ho před lety na Glami, název obchodu si už nepamatuju. Stálo stovku. ![]()
Takové ty „větší“ značky, MK, UNCLS, Lacoste, GUESS známí jezdí kupovat k ťongům do Brna, vozí jim tam toho celé kontejnery…
@Sylvania 333 píše:
Značkové? Myslíš i fajfku, Adidas?
V Anglii mívají brutální slevy na staré kolekce, tady to většinou nikdo nepozná.
Apropo, na plovárně ve Vysokém Mýtě mě pronásledovala paní, která obdivovala moje tričko Dunlop. Byla úplně u vytržení. Šla za mnou i do sprch a chtěla mi ho vzít.
Pro každého je značka asi něco jiného.
P. S.: Našla jsem ho před lety na Glami, název obchodu si už nepamatuju. Stálo stovku.
Takové ty „větší“ značky, MK, UNCLS, Lacoste, GUESS známí jezdí kupovat k ťongům do Brna, vozí jim tam toho celé kontejnery…
Asi jsem z jiného vesmíru. Co je obdivuhodné na blbém triku s nápisem? ![]()
Hele v Itálii je to už trestné pod vysokou pokutou, kupovat faky, takže bych se na to vykaslala. Obecně teda faky jsou trapný, proč to kupovat?
Sapa, tam jsou toho stohy, mají to bokem zamčené, když projeviš zájem, tak ti nabídnou. Kvalita ale nevím ![]()
Možná nějaký tržnice nebo Marketplace na FB či ty různý inzerce tam. Jinak netuším, když nemám na origo, tak si fake fakt nekoupím. To je taková moje zásada ![]()
@Markéta188 píše:
Prosím prosím, vykašli se na to. Chceš značku? Kup si originál. Chceš levné oblečení? Nekupuj si značkové.
Fejkové značky jsou totální kýč a každý, kdo se jen trochu ve značkové módě vyzná, pozná, že je to fejk a to je dost ponižující.
Mluvíš mi z duše 🙏🏼 ♥️️
Letos jsme byli v Řecku a tam to bylo na každém rohu. Nebo to bývá na vietnamských tržnicích. Ale nechápu proč by to někdo chtěl. Na první pohled jde vidět, že je to šunt/fejk a člověk pak působí jak navoněná bída. Vždycky přemýšlím, proč někteří tak moc touží po tom efektu luxusu, když je prakticky každému jasné o co go a má to pak přesně opačný efekt.
Ale já jsem asi blbý typ na tohle. Bytostně nesnáším princip toho, že bych si měla za artikl oblečení měla připlatit litr kvůli kýčovité nášivce nebo potisku, takže nechápu pořizování ani těch origoš kousků. Natož si pak kupovat nápodoby.
Příspěvek upraven 29.09.22 v 08:17
Přijdou mi trapný všechny značky, kór okatý, takže nevím. Viděla jsem toho hodně na Krétě před pár lety, když jsme byli na dovo. Můžeš tam přihodit ještě hodinky a parfém. Mě by bylo trapný už to jenom kupovat.
Ja bych jen poznamenala, ze pokud se chces oveset fake Gucci kabelkou a pak vystoupis ze staryho BMW, tak tve snazeni stejne nebude mit valny smysl, jestli si rozumime ![]()
@Azeretereza píše:
Přijdou mi trapný všechny značky, kór okatý, takže nevím. Viděla jsem toho hodně na Krétě před pár lety, když jsme byli na dovo. Můžeš tam přihodit ještě hodinky a parfém. Mě by bylo trapný už to jenom kupovat.
Přesně, mám to stejně. Né, že bych neměla nic značkového, ale musí to být decentní. Mám v blízkém okolí pár, který se v tom naprosto vyžívá a za mě je to totální šílenost, je úplně jedno, že to není fake, ale originál. Hlavně aby byly na všem obrovské nápisy značek ![]()
Jezdím s kámoškama v srpnu a lednu na výprodeje do rakouského Pandorfu. Super den, skvělé akce, žádné fejky.
Jinak fejků najdeš v létě plné chodníky ve Středomoří.
@Scherry píše:
Přesně, mám to stejně. Né, že bych neměla nic značkového, ale musí to být decentní. Mám v blízkém okolí pár, který se v tom naprosto vyžívá a za mě je to totální šílenost, je úplně jedno, že to není fake, ale originál. Hlavně aby byly na všem obrovské nápisy značek
Já snad ani nic značkovýho nemám. Možná nějaký boty. Ale to je tak max Vans. Nemám obecně ráda na oblečení nějaký potisky a vzory, natož ještě podtržený nějakou značkou. Nevidím v tom žádnou hodnotu. Ale chápu že to někdo může mít rád, pak ale nechápu tu touhu po fejku.
@Azeretereza protoze takovy clovek chce, aby jeho obleceni rvalo „Ja na to mam“, ac na to nema. Je to takovy prazvlastni smysleni.
Hele a zkusit nějaký sekáč? Já od tam mám pár pěkných kousků a už jsem s paní domluvená, že mi zavolá, když bude mít něco na mě. Spousta lidí se nad sekáčem ofrňuje, mně spíš přijdou trapný ty fejky. Když jsem měla schůzku na ÚP, bylo tam v čekárně přefejkováno. ![]()