Kde najít fejk/fake značky?

7
29.9.22 00:16

Kde najít fejk/fake značky?

Ahoj holky, vim, ze je to uplne mimo téma těhotenství, ale už delší dobu přemýšlím, jak lidé nosí falešné drahé značky a hrozně mě vždy zajímalo kde je kupují a kolik stojí 😀 vím, ze se daji sehnat na aliexpresu, ale kdyz sem tam ze zvedavisti koukala, nikdy sem tam nic hezkého ani co by vypadalo, ze to fejk není nebylo 😀 tak by mě zajímalo jestli tu někdo je a ví kde to sehnat, kdyžtak prosím pošlete pár odkazů 😀

Známá nosí pouze značkové fejk věci a pokaždé jí to neuvěřitelně sluší, a oblečení vypadá opravdu kvalitně, ale je mi hloupé se ji na to ptát aby se neurazila, protože žádné kamarádky nejsme. 🙂 Já sama mám pár kousků které jsem kupovala za nižší ceny v autletu, ale co si budem pořád to bylo drahé.
Moc děkuji a mějte se hezky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TO_IT
29.9.22 01:19

Asi před patnácti lety jsem sháněla na poslední chvíli plavky, byla jsem v Brně na Olomoucké, tahali mě do vedlejších oddělení a nabízeli věci s fajfkou a tak. Fake Kors kabelky jsem potkala na mole na Mallorce.

Za mě je lepší i Lidl, než fake věci. Napodobeniny kabelek poznám. O jaké značky ti jde? Baví mě nakupovat na zalando lounge, kde mi přijdou ty slevy velké.

• Citovat
  • Upravit
3958
29.9.22 05:14

Tady v Čechách nevím, ale často fejkové věci mívají v dovolenkových přímořských destinacích. Ale u tohoto zboží musí snad i nezkušené oko na první pohled poznat, že se jedná o fejk :nevim:
A jak víš, že ta známá nosí zrovna fejkové věci, když se jí zdráháš zeptat, kde je kupuje? Předpokládám, že ikdyby fejkové byly, nebude to každému na potkání vykládat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
29.9.22 05:15

Lidé v mém okolí to loví na Wish. Nejen oblečení, ale i šperky. Odkazy nedám, protože sama tento styl oblékání nepreferuji. Sem tam si tam objednají i moje nejstarší děti, ale ty si to taky řeší samy. Oblečení je kvalitní, vydrží dlouho hezké, bavlna pevná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.9.22 06:20

@Pažoutka Nakupujeme v Turecku, oblečení mají fakt pěkný, kvalitní a za pár korun. Kazdy rok tam nakoupíme hromadu věcí a tady to pak známí obdivují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21605
29.9.22 06:48

No, já jsem byla letos Tureckem totálně zklamaná. Materiály umělé nebo slabounká bavlna a řvalo to na sto honů, že se jedná o fake. My teda lovíme originály v outletech. Když k tomu mají ještě sezónní slevy, dá se nakoupit velmi dobře. A nepotřebujeme toho oblečení tolik, vydrží fakt dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
29.9.22 06:58

Prosím prosím, vykašli se na to. Chceš značku? Kup si originál. Chceš levné oblečení? Nekupuj si značkové.
Fejkové značky jsou totální kýč a každý, kdo se jen trochu ve značkové módě vyzná, pozná, že je to fejk a to je dost ponižující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.9.22 07:02

@Pažoutka děti mají něco z Korfu, jinak zkus Sapu, nebo jiné vietnamce..na Aliexpress zkus najít tak, že tam do značky dáš hvězdičku např. G*cci.. hele ale fakt jsou ty fake věci poznat, ta kvalita je jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12608
29.9.22 07:11
@Pažoutka píše:
Ahoj holky, vim, ze je to uplne mimo téma těhotenství, ale už delší dobu přemýšlím, jak lidé nosí falešné drahé značky a hrozně mě vždy zajímalo kde je kupují a kolik stojí 😀 vím, ze se daji sehnat na aliexpresu, ale kdyz sem tam ze zvedavisti koukala, nikdy sem tam nic hezkého ani co by vypadalo, ze to fejk není nebylo 😀 tak by mě zajímalo jestli tu někdo je a ví kde to sehnat, kdyžtak prosím pošlete pár odkazů 😀Známá nosí pouze značkové fejk věci a pokaždé jí to neuvěřitelně sluší, a oblečení vypadá opravdu kvalitně, ale je mi hloupé se ji na to ptát aby se neurazila, protože žádné kamarádky nejsme. 🙂 Já sama mám pár kousků které jsem kupovala za nižší ceny v autletu, ale co si budem pořád to bylo drahé.

Fake veci vypadaji lacine, kdyz to na nekom vidim hlavne ala Vutton batoh tak si pomyslim neco o jeho inteligenci. Jestli tak touzis po znackach, tak si udelej vylet treba do Londyna v lednu tam majj na znacky velke slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.22 07:19
@Pažoutka píše:
Ahoj holky, vim, ze je to uplne mimo téma těhotenství, ale už delší dobu přemýšlím, jak lidé nosí falešné drahé značky a hrozně mě vždy zajímalo kde je kupují a kolik stojí 😀 vím, ze se daji sehnat na aliexpresu, ale kdyz sem tam ze zvedavisti koukala, nikdy sem tam nic hezkého ani co by vypadalo, ze to fejk není nebylo 😀 tak by mě zajímalo jestli tu někdo je a ví kde to sehnat, kdyžtak prosím pošlete pár odkazů 😀Známá nosí pouze značkové fejk věci a pokaždé jí to neuvěřitelně sluší, a oblečení vypadá opravdu kvalitně, ale je mi hloupé se ji na to ptát aby se neurazila, protože žádné kamarádky nejsme. 🙂 Já sama mám pár kousků které jsem kupovala za nižší ceny v autletu, ale co si budem pořád to bylo drahé.

V „autletu“ je asi neseženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
29.9.22 07:23

Když je autlet moc drahý, zkus Vjetnamce někde na tršnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.9.22 07:38

Vietnamci, Bulharsko, Turecko, v Itálii na plážích jsem taky viděla. A na fb jsou různé skupiny na předprodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
29.9.22 07:44

V Albánii toho měli kolem plazi fakt kvanta. Ne ze bych to tam kupovala, ale koukla jsem a kvalita by se ti asi líbila. Ale poznat je to stejně na první pohled :lol: Kup si radši za stejné peníze něco v normálním obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
29.9.22 07:47
@Pažoutka píše:
Známá nosí pouze značkové fejk věci a pokaždé jí to neuvěřitelně sluší, a oblečení vypadá opravdu kvalitně, ale je mi hloupé se ji na to ptát aby se neurazila, protože žádné kamarádky nejsme. 🙂

Jak víš, že nejsou pravé, když jí neznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
29.9.22 07:48

Na fb jsou skupiny se skrytými odkazy. Ale jak se ty skupiny jmenuji netuším. Raději si koupím jednu pravou značkovou věc, než několik fake.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová