Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vim, ze je to uplne mimo téma těhotenství, ale už delší dobu přemýšlím, jak lidé nosí falešné drahé značky a hrozně mě vždy zajímalo kde je kupují a kolik stojí 😀 vím, ze se daji sehnat na aliexpresu, ale kdyz sem tam ze zvedavisti koukala, nikdy sem tam nic hezkého ani co by vypadalo, ze to fejk není nebylo 😀 tak by mě zajímalo jestli tu někdo je a ví kde to sehnat, kdyžtak prosím pošlete pár odkazů 😀
Známá nosí pouze značkové fejk věci a pokaždé jí to neuvěřitelně sluší, a oblečení vypadá opravdu kvalitně, ale je mi hloupé se ji na to ptát aby se neurazila, protože žádné kamarádky nejsme. 🙂 Já sama mám pár kousků které jsem kupovala za nižší ceny v autletu, ale co si budem pořád to bylo drahé.
Moc děkuji a mějte se hezky 😊
Asi před patnácti lety jsem sháněla na poslední chvíli plavky, byla jsem v Brně na Olomoucké, tahali mě do vedlejších oddělení a nabízeli věci s fajfkou a tak. Fake Kors kabelky jsem potkala na mole na Mallorce.
Za mě je lepší i Lidl, než fake věci. Napodobeniny kabelek poznám. O jaké značky ti jde? Baví mě nakupovat na zalando lounge, kde mi přijdou ty slevy velké.
Tady v Čechách nevím, ale často fejkové věci mívají v dovolenkových přímořských destinacích. Ale u tohoto zboží musí snad i nezkušené oko na první pohled poznat, že se jedná o fejk ![]()
A jak víš, že ta známá nosí zrovna fejkové věci, když se jí zdráháš zeptat, kde je kupuje? Předpokládám, že ikdyby fejkové byly, nebude to každému na potkání vykládat ![]()
Lidé v mém okolí to loví na Wish. Nejen oblečení, ale i šperky. Odkazy nedám, protože sama tento styl oblékání nepreferuji. Sem tam si tam objednají i moje nejstarší děti, ale ty si to taky řeší samy. Oblečení je kvalitní, vydrží dlouho hezké, bavlna pevná.
@Pažoutka Nakupujeme v Turecku, oblečení mají fakt pěkný, kvalitní a za pár korun. Kazdy rok tam nakoupíme hromadu věcí a tady to pak známí obdivují ![]()
No, já jsem byla letos Tureckem totálně zklamaná. Materiály umělé nebo slabounká bavlna a řvalo to na sto honů, že se jedná o fake. My teda lovíme originály v outletech. Když k tomu mají ještě sezónní slevy, dá se nakoupit velmi dobře. A nepotřebujeme toho oblečení tolik, vydrží fakt dlouho.
Prosím prosím, vykašli se na to. Chceš značku? Kup si originál. Chceš levné oblečení? Nekupuj si značkové.
Fejkové značky jsou totální kýč a každý, kdo se jen trochu ve značkové módě vyzná, pozná, že je to fejk a to je dost ponižující.
@Pažoutka děti mají něco z Korfu, jinak zkus Sapu, nebo jiné vietnamce..na Aliexpress zkus najít tak, že tam do značky dáš hvězdičku např. G*cci.. hele ale fakt jsou ty fake věci poznat, ta kvalita je jinde…
@Pažoutka píše:
Ahoj holky, vim, ze je to uplne mimo téma těhotenství, ale už delší dobu přemýšlím, jak lidé nosí falešné drahé značky a hrozně mě vždy zajímalo kde je kupují a kolik stojí 😀 vím, ze se daji sehnat na aliexpresu, ale kdyz sem tam ze zvedavisti koukala, nikdy sem tam nic hezkého ani co by vypadalo, ze to fejk není nebylo 😀 tak by mě zajímalo jestli tu někdo je a ví kde to sehnat, kdyžtak prosím pošlete pár odkazů 😀Známá nosí pouze značkové fejk věci a pokaždé jí to neuvěřitelně sluší, a oblečení vypadá opravdu kvalitně, ale je mi hloupé se ji na to ptát aby se neurazila, protože žádné kamarádky nejsme. 🙂 Já sama mám pár kousků které jsem kupovala za nižší ceny v autletu, ale co si budem pořád to bylo drahé.
Fake veci vypadaji lacine, kdyz to na nekom vidim hlavne ala Vutton batoh tak si pomyslim neco o jeho inteligenci. Jestli tak touzis po znackach, tak si udelej vylet treba do Londyna v lednu tam majj na znacky velke slevy.
@Pažoutka píše:
Ahoj holky, vim, ze je to uplne mimo téma těhotenství, ale už delší dobu přemýšlím, jak lidé nosí falešné drahé značky a hrozně mě vždy zajímalo kde je kupují a kolik stojí 😀 vím, ze se daji sehnat na aliexpresu, ale kdyz sem tam ze zvedavisti koukala, nikdy sem tam nic hezkého ani co by vypadalo, ze to fejk není nebylo 😀 tak by mě zajímalo jestli tu někdo je a ví kde to sehnat, kdyžtak prosím pošlete pár odkazů 😀Známá nosí pouze značkové fejk věci a pokaždé jí to neuvěřitelně sluší, a oblečení vypadá opravdu kvalitně, ale je mi hloupé se ji na to ptát aby se neurazila, protože žádné kamarádky nejsme. 🙂 Já sama mám pár kousků které jsem kupovala za nižší ceny v autletu, ale co si budem pořád to bylo drahé.
V „autletu“ je asi neseženeš.
Vietnamci, Bulharsko, Turecko, v Itálii na plážích jsem taky viděla. A na fb jsou různé skupiny na předprodej.
V Albánii toho měli kolem plazi fakt kvanta. Ne ze bych to tam kupovala, ale koukla jsem a kvalita by se ti asi líbila. Ale poznat je to stejně na první pohled
Kup si radši za stejné peníze něco v normálním obchodě.
@Pažoutka píše:
Známá nosí pouze značkové fejk věci a pokaždé jí to neuvěřitelně sluší, a oblečení vypadá opravdu kvalitně, ale je mi hloupé se ji na to ptát aby se neurazila, protože žádné kamarádky nejsme. 🙂
Jak víš, že nejsou pravé, když jí neznáš?
Na fb jsou skupiny se skrytými odkazy. Ale jak se ty skupiny jmenuji netuším. Raději si koupím jednu pravou značkovou věc, než několik fake.