Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Omeprazol píše:
Detsa = Lorre = Madona = ZLO A VYHLAZENÍ LIDSTVAPírko + Sonarka + Sirikit + Arturie (a spol.) = ZÁCHRANA LIDSTVA A PRAVDA A LÁSKA
Myslím že bys měl přestat šňupat drcený Ibalgin ![]()
@marin píše:
I na tvoje.
Prozatím si mi vytvořila jen diskomfort, žádné blaho nepocituji ![]()
@Sonarka píše:
Já taky ne![]()
Znám je jen z vyprávění
Ale Klopca říkala, že Detsa byl lepší, že Lorre už ji není tak sympatický
![]()
![]()
Byl lepší než začal být nervní a začal psát něco o vyhlazení lidstva. Pak se smazal i se všemi svými příspěvky
@Omeprazol píše:
Detsa = Lorre = Madona = ZLO A VYHLAZENÍ LIDSTVAPírko + Sonarka + Sirikit + Arturie (a spol.) = ZÁCHRANA LIDSTVA A PRAVDA A LÁSKA
![]()
Co to píšeš za blbosti?
Jaký zlo a vyhlazení lidstva? ![]()
Já jsem dobrá a hodná duše.
Jsem úplně pravý opak.
@Sonarka píše:
Ty jsi prý Lorre 3![]()
![]()
No asi mu trochu přeskočilo v hlavě.
Nevím, kam chodí na takový blbosti.
![]()
@Černá Madonna píše:
Tak teď si to všechno zase pokazil.Žádná romantika, jako vždy.
Pojď, přivin se na mou hruď ty moje nešťastnice. Malá, hodná
![]()
@Lorre píše:
Prozatím si mi vytvořila jen diskomfort, žádné blaho nepocituji
Ale kdepak.
To se ti jenom něco zdá. ![]()
A už je zase pryč, která udavačská krysa ho zase naprášila.
@Klopotkova píše:
A už je zase pryč, která udavačská krysa ho zase naprášila.
jako od tý doby co neni Pírko, tak to s nim de dost z kopce.. jeho problém, když provokuje na hraně a za hranou..
@inzenyrka85 píše:
jako od tý doby co neni Pírko, tak to s nim de dost z kopce.. jeho problém, když provokuje na hraně a za hranou..
Já tady chodím jen kvůli takovým lidem, vždyť jinak je to jedna velká nuda tady.
@Klopotkova píše:
Já tady chodím jen kvůli takovým lidem, vždyť jinak je to jedna velká nuda tady.
@inzenyrka85 píše:
Tak proc si to s nim nevyrika dotycna sama…? Ja mam taky problem s kolegyni a nechodim ji praskat vedoucim
Praskaci jsou jako svabi a zbabelci…maji asi nejaky problem sami se sebou. Mne by teda bylo stydno, nekoho tu nahlasovat. Kdyz mi nekdo vadi, reknu mu to narovinu, nebo si ho nevsimam.
Příspěvek upraven 12.11.23 v 14:33
@Klopotkova píše:
Já myslel, že sem chodíš kvůli mě
![]()