Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martasesek píše:
asi tak nějak. nikdy jsem takové pocity řešit nemusel, tedy ty majetnické. prostě to mezi námi bylo a hotovo. Je fakt, že když se na to s odstupem času podívám, tak ani snídaně do postele o víkendech nebyly tak marné. A to jsem je dělal já.![]()
![]()
Jj, když má člověk to štěstí najít vhodného partnera k sobě, tak je to zkrátka velká výhra.
Ale někdy se vyplatí jít tomu i tak trochu naproti. ![]()
@Černá Madonna píše:
Jj, když má člověk to štěstí najít vhodného partnera k sobě, tak je to zkrátka velká výhra.
Ale někdy se vyplatí jít tomu i tak trochu naproti.
výhra to určitě je, ale není zadarmo.
tak určitě se vyplatí jít tak trochu naproti. Kterým směrem si ještě rozmyslím. Ovšem to chce taky i od drué strany, jinak se mineme.
![]()
@martasesek píše:
výhra to určitě je, ale není zadarmo.![]()
tak určitě se vyplatí jít tak trochu naproti. Kterým směrem si ještě rozmyslím. Ovšem to chce taky i od drué strany, jinak se mineme.
![]()
![]()
Tak to je fakt, že chtít musí oba. Když přeskočí jiskra, pak to jede už jak po másle.
…teda alespoň do té doby, než se to někde zadrhne. ![]()
@Černá Madonna píše:
Tak to je fakt, že chtít musí oba. Když přeskočí jiskra, pak to jede už jak po másle.…teda alespoň do té doby, než se to někde zadrhne.
zadrhnout se může kdykoli cokoli. O tom je to seznamování a potkávání se. Jiný způsob jak zjistit jestli dva k sobě pasují neznám. ty jo?
![]()
@martasesek píše:
výhra to určitě je, ale není zadarmo.![]()
![]()
![]()
Tobě doporučuji nebýt takový nudný suchar. Ono to většinou ženy odrazuje. Taky se říká, že ženy přitazují grázlové, to se mně tedy naštěstí zcela minulo a to je prostě druhý extrém. ![]()
@Klopotkova píše:
Tobě doporučuji nebýt takový nudný suchar. Ono to většinou ženy odrazuje. Taky se říká, že ženy přitazují grázlové, to se mně tedy naštěstí zcela minulo a to je prostě druhý extrém.
jsem přesvědčen o tom, že budu tím kým chci a ne tím kým chce okolí. ![]()
@martasesek píše:
zadrhnout se může kdykoli cokoli. O tom je to seznamování a potkávání se. Jiný způsob jak zjistit jestli dva k sobě pasují neznám. ty jo?![]()
![]()
No já jsem to myslela tak, když už jsou ve vztahu.
Po tom, co to na začátku jiskřelo jak při svařování… ![]()
@martasesek píše:
jsem přesvědčen o tom, že budu tím kým chci a ne tím kým chce okolí.
Můžeš si být s kým chceš. Nemusíš čekat, že ti nevěstu přiřadí Národní výbor. Žijeme svobodně. Naštěstí. Nebuď tak nudný a suchý. ![]()
@Černá Madonna píše:
No já jsem to myslela tak, když už jsou ve vztahu.
Po tom, co to na začátku jiskřelo jak při svařování…
Jo, a až ve vztahu zjistíš to, co jsi neviděla dřív. ![]()
@Klopotkova píše:
Můžeš si být s kým chceš. Nemusíš čekat, že ti nevěstu přiřadí Národní výbor. Žijeme svobodně. Naštěstí. Nebuď tak nudný a suchý.
rozhodně na nic takového nečekám.
![]()
mám si naslinit palce u nohou abych nebyl pro tebe
nudný a suchý?
Příspěvek upraven 27.12.23 v 13:24
@martasesek píše:
Jo, a až ve vztahu zjistíš to, co jsi neviděla dřív.
No většinou to tak někdy bývá…i když to nemusí vždy být. ![]()
@Černá Madonna píše:
No většinou to tak někdy bývá…i když to nemusí vždy být.
vždy to tak je. je potřeba spolu žít alespoň rok, aby jste poznali, jak by vám to klapalo. nějaké chození, držení se za ruku randění, sexování jen o víkendech nic o druhém neřekne.
![]()
@martasesek píše:
rozhodně na nic takového nečekám.![]()
mám si naslinit palce u nohou abych nebyl pro tebe![]()
suchý?Příspěvek upraven 27.12.23 v 13:20
A ještě k tomu rádoby vtipný a trapný. Sám jsi skuhral, že budeš s tou, kterou chceš ty. Vždyť ti v tom nikdo nebrání. ![]()
@Klopotkova píše:
A ještě k tomu rádoby vtipný a trapný. Sám jsi skuhral, že budeš s tou, kterou chceš ty. Vždyť ti v tom nikdo nebrání.
tak o co ti jde? ![]()