Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
27.12.23 12:51
@martasesek píše:
asi tak nějak. nikdy jsem takové pocity řešit nemusel, tedy ty majetnické. prostě to mezi námi bylo a hotovo. Je fakt, že když se na to s odstupem času podívám, tak ani snídaně do postele o víkendech nebyly tak marné. A to jsem je dělal já. :nevim: :cert: :mrgreen:

Jj, když má člověk to štěstí najít vhodného partnera k sobě, tak je to zkrátka velká výhra.
Ale někdy se vyplatí jít tomu i tak trochu naproti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
27.12.23 12:53
@Arturie píše: Ústřičník

Děkuji za radu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
27.12.23 13:00
@Černá Madonna píše:
Jj, když má člověk to štěstí najít vhodného partnera k sobě, tak je to zkrátka velká výhra.
Ale někdy se vyplatí jít tomu i tak trochu naproti. ;)

výhra to určitě je, ale není zadarmo. :jazyk: :oops: tak určitě se vyplatí jít tak trochu naproti. Kterým směrem si ještě rozmyslím. Ovšem to chce taky i od drué strany, jinak se mineme. :kytka: :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
27.12.23 13:04
@martasesek píše:
výhra to určitě je, ale není zadarmo. :jazyk: :oops: tak určitě se vyplatí jít tak trochu naproti. Kterým směrem si ještě rozmyslím. Ovšem to chce taky i od drué strany, jinak se mineme. :kytka: :P :mrgreen:

Tak to je fakt, že chtít musí oba. Když přeskočí jiskra, pak to jede už jak po másle. :lol:…teda alespoň do té doby, než se to někde zadrhne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
27.12.23 13:06
@Černá Madonna píše:
Tak to je fakt, že chtít musí oba. Když přeskočí jiskra, pak to jede už jak po másle. :lol:…teda alespoň do té doby, než se to někde zadrhne. :nevim:

zadrhnout se může kdykoli cokoli. O tom je to seznamování a potkávání se. Jiný způsob jak zjistit jestli dva k sobě pasují neznám. ty jo? :think: :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.12.23 13:07
@martasesek píše:
výhra to určitě je, ale není zadarmo. :jazyk: :oops: tak určitě se vyplatí jít tak trochu naproti. Kterým směrem si ještě rozmyslím. Ovšem to chce taky i od drué strany, jinak se mineme. :kytka: :P :mrgreen:

Tobě doporučuji nebýt takový nudný suchar. Ono to většinou ženy odrazuje. Taky se říká, že ženy přitazují grázlové, to se mně tedy naštěstí zcela minulo a to je prostě druhý extrém. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1987
27.12.23 13:11
@Klopotkova píše:
Tobě doporučuji nebýt takový nudný suchar. Ono to většinou ženy odrazuje. Taky se říká, že ženy přitazují grázlové, to se mně tedy naštěstí zcela minulo a to je prostě druhý extrém. :mavam:

jsem přesvědčen o tom, že budu tím kým chci a ne tím kým chce okolí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
27.12.23 13:11
@martasesek píše:
zadrhnout se může kdykoli cokoli. O tom je to seznamování a potkávání se. Jiný způsob jak zjistit jestli dva k sobě pasují neznám. ty jo? :think: :cert: :mavam:

No já jsem to myslela tak, když už jsou ve vztahu.
Po tom, co to na začátku jiskřelo jak při svařování… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.12.23 13:14
@martasesek píše:
jsem přesvědčen o tom, že budu tím kým chci a ne tím kým chce okolí. :pankac:

Můžeš si být s kým chceš. Nemusíš čekat, že ti nevěstu přiřadí Národní výbor. Žijeme svobodně. Naštěstí. Nebuď tak nudný a suchý. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1987
27.12.23 13:17
@Černá Madonna píše:
No já jsem to myslela tak, když už jsou ve vztahu.
Po tom, co to na začátku jiskřelo jak při svařování… :?

Jo, a až ve vztahu zjistíš to, co jsi neviděla dřív. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
27.12.23 13:19
@Klopotkova píše:
Můžeš si být s kým chceš. Nemusíš čekat, že ti nevěstu přiřadí Národní výbor. Žijeme svobodně. Naštěstí. Nebuď tak nudný a suchý. :mavam:

rozhodně na nic takového nečekám. :mrgreen: :P
mám si naslinit palce u nohou abych nebyl pro tebe :nevim: :dance: nudný a suchý?

Příspěvek upraven 27.12.23 v 13:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
27.12.23 13:20
@martasesek píše:
Jo, a až ve vztahu zjistíš to, co jsi neviděla dřív. :P

No většinou to tak někdy bývá…i když to nemusí vždy být. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
27.12.23 13:22
@Černá Madonna píše:
No většinou to tak někdy bývá…i když to nemusí vždy být. :nevim:

vždy to tak je. je potřeba spolu žít alespoň rok, aby jste poznali, jak by vám to klapalo. nějaké chození, držení se za ruku randění, sexování jen o víkendech nic o druhém neřekne. :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.12.23 13:25
@martasesek píše:
rozhodně na nic takového nečekám. :mrgreen: :P
mám si naslinit palce u nohou abych nebyl pro tebe :nevim: :dance: suchý?Příspěvek upraven 27.12.23 v 13:20

A ještě k tomu rádoby vtipný a trapný. Sám jsi skuhral, že budeš s tou, kterou chceš ty. Vždyť ti v tom nikdo nebrání. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1987
27.12.23 13:27
@Klopotkova píše:
A ještě k tomu rádoby vtipný a trapný. Sám jsi skuhral, že budeš s tou, kterou chceš ty. Vždyť ti v tom nikdo nebrání. :mavam:

tak o co ti jde? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová