Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj děda se v sedmdesáti seznámil taky na seznamce, s vrstevnicí, jsou spolu čtyři roky
Bohužel nevím kde konkrétně, ale neztrácej naději ![]()
@Anonymní píše:
Prosím, stydím se, ale hodně špatně se seznamuji - nemám moc příležitostí. Ale chtěla bych si najít partnera. Prosím, poraďte, kde se seznamít s 50 +. Ale zkuste konkrétní rady, obecně to mám přečtené.A děkuju moc všem, kdo mě nebudou kritizovat ale pomůžou. Děkuji.
moc jiných možností než náhodu nbo seznmku nevidím
@neonka píše:
Taky bych volila seznamku a dala si treba primo inzerat, kde bych vypsala, co presne hledam. S mladsimi muzi se da seznamit i nekde v barech ci klubech, ale s 50+ to bude takto nahodne tezsi. Proto seznamka. Verim, ze tato vekova kategorie uz vi co chce, a nehleda vetsinou jen povyrazeni, takze by to mohlo klapnout. Osobne zkusenost se seznamkou nemam, ale znam lidi, co tam partnera po kratsim ci delsim hledani nasli.
ale hledá..není v tom žádný rozdíl, možná je to ještě horší..a hlavně hledají mladší.
Zakladatelka nezmínila svůj věk, jestli hledá vrstevníka nebo v tom je něco jiného
@Anonymní píše:
Seznamka v tomto věku je dost hrozná. A to nejsem vybíravá, to fakt ne. Kdo se mi ozval - pán v ID, tíky a zadrhávání. Elktrikář, co má osmiletou dceru a spíš hledal hlídání. Pán s minimální mzdou, co není sám schopen utáhnout byt a taky hledal nějakou paní, co ho dochová. Pak takový dobrodruh, co pořád říkal jak cestuje, ale musela jsem platit za něj. kdo trošku stál za to, tak spíš hledal ženu o 10-15 let mladší. Tak proto tady píšu o radu.
Bohužel je to tak
@Scarabeuss píše:
A vo tom to je…Chlapek, ktery s o sebe stara a je trochu na urovni nebude hledat vrstevnici ani ve 40, ani v 50.
tak on se o sebe starat může i může být na urovni..nevím co si pod tím přesně představit, ale bude mít nějaký problém..tam už zaleží na poždavcích dotyčné, co může akceptovat a co ne
@Do-not-touch píše:
Tak to je kravina, možná ti povrchnější, ale chlap, kterej stojí o vztah a ne primárně o reprezentaci, hledá v pohodě vrstevnici. Přítel je mladší o tři roky než já, rozhodně o sebe dbá a já ostatně taky
Taky tak ![]()
@Mango_Lassi píše:
Moje máma v 50 řekla, že už na to se.re. Soustředila se na vnoučata a je takhle spokojená. Chlapi už ji nezajímají.
to mi přijde brzo… na vztahu jsem nikdy nelpěla, ale jiných aktivit bych se zatím nevzdala
@Uju píše:
No, tenhle problém řešila známá v práci. Kde sehnat staršího, volného a slušného chlapa. Zkoušela seznamky, ale říkala, že tam jsou samé hrůzy a většinou jim nejde o vztah ale o sex.Nakonec ji přítele dohodila nějaká její kamarádka. Tak možná naznačit kamarádkám, že kdyby o někom věděly, že by jsi se nebránila seznámení
to je pravda…důležité nezaměřovat se jen na vztah, ale brát to volněji… hodně vztahů vznikne právě třeba i z toho sexu
Seznamka 50+ na internetu? Z mého mužského pohledu, přehlídka několik roků stále stejných tragických postaviček. Ne díky, už nikdy více.
![]()
@Venetia píše:
to mi přijde brzo… na vztahu jsem nikdy nelpěla, ale jiných aktivit bych se zatím nevzdala
Tak dobře. 52 jí bylo. Ale už si řekla, že chce klid. Nikoho nehledala a teď v 60 vypadá spokojeně sama.
@Anonymní píše:
Seznamka v tomto věku je dost hrozná. A to nejsem vybíravá, to fakt ne. Kdo se mi ozval - pán v ID, tíky a zadrhávání. Elktrikář, co má osmiletou dceru a spíš hledal hlídání. Pán s minimální mzdou, co není sám schopen utáhnout byt a taky hledal nějakou paní, co ho dochová. Pak takový dobrodruh, co pořád říkal jak cestuje, ale musela jsem platit za něj. kdo trošku stál za to, tak spíš hledal ženu o 10-15 let mladší. Tak proto tady píšu o radu.
Hm…krásně jsi ostatní hledající zhodnotila…a co nabízíš ty? Ženskou po sezóně, kterých jsou plné seznamky a kysnou tam dlouhý roky čekáním na pana „normálního“
@ontar píše:
Hm…krásně jsi ostatní hledající zhodnotila…a co nabízíš ty? Ženskou po sezóně, kterých jsou plné seznamky a kysnou tam dlouhý roky čekáním na pana „normálního“
Ale fuj, ty jses po ranu neempatickej.
Zakladatelko, zalezi asi na co toho chlapa hledas. Na vylety, divadlo? Nebo spis na pomoc u baraku a na sex? V jednom to asi vsechno nenajdes. Chlap neni sampon, ze.
@Arturie píše:
Ale fuj, ty jses po ranu neempatickej.Zakladatelko, zalezi asi na co toho chlapa hledas. Na vylety, divadlo? Nebo spis na pomoc u baraku a na sex? V jednom to asi vsechno nenajdes. Chlap neni sampon, ze.
Máš pravdu, že v jednom to zakladatelka nenajde.
Bude si muset najít hned nejlépe dva, každý bude na něco ![]()
@strýček sally píše:
Seznamka 50+ na internetu? Z mého mužského pohledu, přehlídka několik roků stále stejných tragických postaviček. Ne díky, už nikdy více.![]()
Taky mam partnera ze seznamku…ale žádná placena, žádný inzerát
@Mango_Lassi píše:
Tak dobře. 52 jí bylo. Ale už si řekla, že chce klid. Nikoho nehledala a teď v 60 vypadá spokojeně sama.
Tak asi už o jiste záležitosti nestojí