Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
Ne? Mě třeba ještě před rokem taky moc ne, ale jak vidím ten rostoucí pupík, neskutečně se těším.
Ale já jsem magor milující kontrasty.
Kotel metalového koncertu vs. poklid u krbu s antistresovým westíkem u nohy…
Hospůdka páté cenové skupiny vs. prezidentské apartmá TOP hotelu..
Romantický výlet s Božským vs. paci-paci-pacičky a pohádky o krtečkovi..![]()
Uvidime, az to prijde… Mam kluky, takze to asi jeste dlouho nehrozi
@Venetia Jo, to chápu.
![]()
Mladýmu bude letos 30 a na nějaký množení to taky ještě dlouho nevypadá, pokud přítelkyni „neselže antikoncepce“, jak už to tak chodívá. ![]()
@Ou píše:
Klub turistů, univerzita třetího věku, farnost a podobné aktivity, kde se potkávají lidé přirozeně, spojení nějakým zájmem.
Klub přátel žehu, urologie se specializací na prostatu…
Díky, hodně jsem se pobavila. Některé komentáře vážně hustý. ![]()
Tady je dobře vidět, jak jsme každá jiná. Někdo to už zabalí včetně sexu ve třiceti, a některé, včetně mě, to po padesátce tepve začalo fakt hodně bavit. ![]()
Kvůli tomu ani nebereme většinou sebou vnoučata na dovolenou, protože máme s manželem druhé líbánky.
Doufám, že to nebude vypadat jako vychloubání, ale často slyším, že vypadám čím dál lépe, co jako se sebou dělám. ![]()
KDE najit chlapa 50+? No prece na zajezde! Lazne, vyslapy na hrad, cyklisticky vyjizdky.. tam to jede, hlavne pak v hotelu, sauna a cachtatko.. no a mrška pan ridic se taky nezda ![]()
@verahartm píše:
KDE najit chlapa 50+? No prece na zajezde! Lazne, vyslapy na hrad, cyklisticky vyjizdky.. tam to jede, hlavne pak v hotelu, sauna a cachtatko.. no a mrška pan ridic se taky nezda
Tak zakladatelka po 7 letech uz mozna nekoho nasla.
Internetová seznamka - https://be2.cz Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.