Kde najít staršího partnera tak 50+

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107085
22.7.16 19:45
@sirikit píše:
Ne? Mě třeba ještě před rokem taky moc ne, ale jak vidím ten rostoucí pupík, neskutečně se těším.
Ale já jsem magor milující kontrasty.
Kotel metalového koncertu vs. poklid u krbu s antistresovým westíkem u nohy…
Hospůdka páté cenové skupiny vs. prezidentské apartmá TOP hotelu..
Romantický výlet s Božským vs. paci-paci-pacičky a pohádky o krtečkovi.. :srdce: :srdce:

Uvidime, az to prijde… Mam kluky, takze to asi jeste dlouho nehrozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76183
22.7.16 19:50

@Venetia Jo, to chápu. :pankac: :pankac:
Mladýmu bude letos 30 a na nějaký množení to taky ještě dlouho nevypadá, pokud přítelkyni „neselže antikoncepce“, jak už to tak chodívá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.7.16 19:53
@Ou píše:
Klub turistů, univerzita třetího věku, farnost a podobné aktivity, kde se potkávají lidé přirozeně, spojení nějakým zájmem.

Klub přátel žehu, urologie se specializací na prostatu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.16 20:31

Díky, hodně jsem se pobavila. Některé komentáře vážně hustý. :mrgreen:
Tady je dobře vidět, jak jsme každá jiná. Někdo to už zabalí včetně sexu ve třiceti, a některé, včetně mě, to po padesátce tepve začalo fakt hodně bavit. :)
Kvůli tomu ani nebereme většinou sebou vnoučata na dovolenou, protože máme s manželem druhé líbánky. :srdce: Doufám, že to nebude vypadat jako vychloubání, ale často slyším, že vypadám čím dál lépe, co jako se sebou dělám. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7
30.12.23 14:15

Pojed s nama busem na nejakej zajezd

KDE najit chlapa 50+? No prece na zajezde! Lazne, vyslapy na hrad, cyklisticky vyjizdky.. tam to jede, hlavne pak v hotelu, sauna a cachtatko.. no a mrška pan ridic se taky nezda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12660
30.12.23 15:58
@verahartm píše:
KDE najit chlapa 50+? No prece na zajezde! Lazne, vyslapy na hrad, cyklisticky vyjizdky.. tam to jede, hlavne pak v hotelu, sauna a cachtatko.. no a mrška pan ridic se taky nezda :srdce:

Tak zakladatelka po 7 letech uz mozna nekoho nasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.8.24 08:16

Internetová seznamka - https://be2.cz Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí