Kde najít staršího partnera tak 50+

19078
20.7.16 21:13

Asi na seznamce ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neonka
20.7.16 21:27

Taky bych volila seznamku a dala si treba primo inzerat, kde bych vypsala, co presne hledam. S mladsimi muzi se da seznamit i nekde v barech ci klubech, ale s 50+ to bude takto nahodne tezsi. Proto seznamka. Verim, ze tato vekova kategorie uz vi co chce, a nehleda vetsinou jen povyrazeni, takze by to mohlo klapnout. Osobne zkusenost se seznamkou nemam, ale znam lidi, co tam partnera po kratsim ci delsim hledani nasli. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20.7.16 21:42
@Anonymní píše:
Seznamka v tomto věku je dost hrozná. A to nejsem vybíravá, to fakt ne. Kdo se mi ozval - pán v ID, tíky a zadrhávání. Elktrikář, co má osmiletou dceru a spíš hledal hlídání. Pán s minimální mzdou, co není sám schopen utáhnout byt a taky hledal nějakou paní, co ho dochová. Pak takový dobrodruh, co pořád říkal jak cestuje, ale musela jsem platit za něj. kdo trošku stál za to, tak spíš hledal ženu o 10-15 let mladší. Tak proto tady píšu o radu.

Ono to není jen v tomto věku, ono to je i ve věku 30-35. Sama jsem si tím prošla, neustále se mi chtěl někdo nakvartýrovat do bytu, většina chlapů s několika alimentama na krku, exekucema atd…
Na seznamkách jsou z 99,9% muži, které nikdo nechce (jsou přebraní, několikrát použití a tudíž k ničemu). Doporučuji setrvat. Já takto byla 3 roky sama, než si mě ten pravý dal mezi přátelé. Fakt vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
20.7.16 21:58
@Anonymní píše:
Seznamka v tomto věku je dost hrozná. A to nejsem vybíravá, to fakt ne. Kdo se mi ozval - pán v ID, tíky a zadrhávání. Elktrikář, co má osmiletou dceru a spíš hledal hlídání. Pán s minimální mzdou, co není sám schopen utáhnout byt a taky hledal nějakou paní, co ho dochová. Pak takový dobrodruh, co pořád říkal jak cestuje, ale musela jsem platit za něj. kdo trošku stál za to, tak spíš hledal ženu o 10-15 let mladší. Tak proto tady píšu o radu.

A vo tom to je… :think: Chlapek, ktery s o sebe stara a je trochu na urovni nebude hledat vrstevnici ani ve 40, ani v 50. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.7.16 22:02

Klub turistů, univerzita třetího věku, farnost a podobné aktivity, kde se potkávají lidé přirozeně, spojení nějakým zájmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
20.7.16 22:06

Nevzdávej to na těch seznamkách. Mamka našla v 50. Hledala tam něco málo přes rok než ho našla. Taky už to chtěla vzdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
20.7.16 22:33

Byla na Štěstí a tu druhou si nepamatuju název

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
20.7.16 22:37

Moje mama si taky nasla partnera 50+ na seznamce a vubec to neni zadnej traged a ztroskotanec, prave naopak. Myslim, ze se nasli na edarlingu. Hledej placene seznamky, to protridi ty nejhorsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
20.7.16 22:47
@Scarabeuss píše:
A vo tom to je… :think: Chlapek, ktery s o sebe stara a je trochu na urovni nebude hledat vrstevnici ani ve 40, ani v 50. :think:

Tak to je kravina, možná ti povrchnější, ale chlap, kterej stojí o vztah a ne primárně o reprezentaci, hledá v pohodě vrstevnici. Přítel je mladší o tři roky než já, rozhodně o sebe dbá a já ostatně taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
20.7.16 22:52
@Scarabeuss píše:
A vo tom to je… :think: Chlapek, ktery s o sebe stara a je trochu na urovni nebude hledat vrstevnici ani ve 40, ani v 50. :think:

Přesně tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12241
20.7.16 22:54

Seznamky, to je tak jediné, kde v takovém věku se dá někdo takový sehnat.. Jinak bych ti nedoporučovala Badoo - to je spíše místo úchylů a vymahačů apod. vím, o čem mluvím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.7.16 22:54

Moje máma v 50 řekla, že už na to se.re. Soustředila se na vnoučata a je takhle spokojená. Chlapi už ji nezajímají.

• Citovat
  • Upravit
4270
20.7.16 22:58
@Mango_Lassi píše:
Moje máma v 50 řekla, že už na to se.re. Soustředila se na vnoučata a je takhle spokojená. Chlapi už ji nezajímají.

Tak to nevím, jestli je konstruktivní rada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
20.7.16 23:11

No, tenhle problém řešila známá v práci. Kde sehnat staršího, volného a slušného chlapa. Zkoušela seznamky, ale říkala, že tam jsou samé hrůzy a většinou jim nejde o vztah ale o sex. :nevim: Nakonec ji přítele dohodila nějaká její kamarádka. Tak možná naznačit kamarádkám, že kdyby o někom věděly, že by jsi se nebránila seznámení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
20.7.16 23:41

Někde, kde se něco děje a kam chodí aktivnější lidé. Tedy u sportu. V tenisovém klubu. V golfovém klubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí