Kde rodit? Sokolov, Vary, Cheb?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1055
20.6.11 13:35

Ahojky, dlouho jsem nebyla a koukám Annie, že tobě se to už nezadržitelne blíží, tak to držím palce a dej pak určitě vědět!
Jinak blbý, že si musela do nemocnice, na druhou stranu aspoň sis to tam omrkla a už víš co a jak a hlavně, že je to tam v Sokolově příjemný!

Emocuc, no to máš pravdu, že když je něco s miminkem vážnějšího, tak je lepší Plzeň.. Mě ale v Ostrově dělali akutní císařský řez a byla jsem spokojena, rychle jsem se zotavila, jízva naprosto v pořádku a to nejdůležitější, malá je zdravá, takže já jsem těm doktorům vděčná, že se tak rozhodlli a hned šli řezat.
Ono je jich tam dost málo, takže když se dělá císař, tak věřím, že se může stát, že maminy venku musí dlouho čekat..

Jinak jsem teď slyšela, že porodnice v Ostrově bude zavřená v létě snad i tři týdny, ale teď nevím přesně kdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
20.6.11 16:15
Slalomacka píše:
Ahojky, dlouho jsem nebyla a koukám Annie, že tobě se to už nezadržitelne blíží, tak to držím palce a dej pak určitě vědět!
Jinak blbý, že si musela do nemocnice, na druhou stranu aspoň sis to tam omrkla a už víš co a jak a hlavně, že je to tam v Sokolově příjemný!

Emocuc, no to máš pravdu, že když je něco s miminkem vážnějšího, tak je lepší Plzeň.. Mě ale v Ostrově dělali akutní císařský řez a byla jsem spokojena, rychle jsem se zotavila, jízva naprosto v pořádku a to nejdůležitější, malá je zdravá, takže já jsem těm doktorům vděčná, že se tak rozhodlli a hned šli řezat.
Ono je jich tam dost málo, takže když se dělá císař, tak věřím, že se může stát, že maminy venku musí dlouho čekat..

Jinak jsem teď slyšela, že porodnice v Ostrově bude zavřená v létě snad i tři týdny, ale teď nevím přesně kdy..

Ahojky ano bude zavřená porodnice v Ostrově od příštího tydne až do 20.7. a Vary mají už ted zavřeno taky do 20.7. :zed:
takže já mám termín 5.7. a půjdu tedy rodit do Sokolova..chtěla jsem teda do Varů nebo Ostrova protože to tam znám a mám to blízko..bydlím ve Varech..ale co se dá dělat… :roll:
Tak jsem zvědavá jaké to tam bude…dnes jsem tam volala a mluvila jsem po telefonu s vrchní ze šestinedělí a byla velmi příjemná…to je dobrý začátek.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
20.6.11 18:53
klaszu píše:
Slalomacka píše:

Jinak jsem teď slyšela, že porodnice v Ostrově bude zavřená v létě snad i tři týdny, ale teď nevím přesně kdy..
Ahojky ano bude zavřená porodnice v Ostrově od příštího tydne až do 20.7. a Vary mají už ted zavřeno taky do 20.7. :zed:
takže já mám termín 5.7. a půjdu tedy rodit do Sokolova..chtěla jsem teda do Varů nebo Ostrova protože to tam znám a mám to blízko..bydlím ve Varech..ale co se dá dělat… :roll:
Tak jsem zvědavá jaké to tam bude…dnes jsem tam volala a mluvila jsem po telefonu s vrchní ze šestinedělí a byla velmi příjemná…to je dobrý začátek.. :palec:

Tak to je pech, v tom Sokolově to bude asi přecpaný :think: ale určitě to tam doktoři a sestry zvládnou zorganizovat tak, aby to bylo v pohodě!
Klaszu, přeju, ať ti to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.6.11 19:21

Holky, můžete být úplně všechny v klidu. Ležela jsem v Sokolově teď podruhé. Už jsme málem měli termín císaře, ale díkybohu se primář rozhodl, že mě nechá rodit normálně i konec pánevní, protože mám dost široké boky, tak říkal, že to zvládnu v pohodě a kdyby nastaly komplikace, tak se ten císař udělá až pak, takže já jsem šťastná jak blecha a doufám, že porod zvládneme normálně. Ale, abych se vrátila zpátky. Ptala jsem se jak to bude, když budou v okolí uzavřené porodnice a sestřičky i doktoři tam jsou fakt super. Říkali, že rodí každého, kdo přijde a podle stavu po porodu pak budou maminy ubytovávat do pokojů. Pokud budete vy i mimčo v pořádku, může se stát, že vás třeba druhý den nedají na šestinedělí, ale převezou na dětské oddělení, je to jen přes chodbu, takže pohodička. Už když jsem tam teď ležela, tak tam měli docela dost maminek, ale zvládali to úplně úžasně. V Sokolově jsou fakt strašně moc hodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
26.6.11 14:11

Annie, takze jeste si celá? :-D tak ti drzim palce, at uz normální porod anebo císař, hlavne at si ty a malinka v poradku!! A co vlastne kocarek, jaký jste nakonec koupili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
26.6.11 14:30

No já tam do Sokolova pro klid na duši i volala..nerada bycha by mě poslaly pak jinam a vrchni sestra byla moc hodna a berou kazdeho ze se to vzdy nejak udelalo a taky ted udela… :lol:
Nejsem nadsena ze si clovek nemuze vybrat a pak je z tohodle taky nervni ale musime to nejak zvladnout…
Ja mam za tyden termin tak uvidime…
A jinak porodnice ve Varech bude otevrena uz od 13.7. protoze chteji zavirat pak nekdy i Cheb takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.4.12 21:04

Ahoj holky!!! Tak koukám, že je tu poslední příspěvek ze dne kdy se moje maličká narodila :hug: . Nakonec dopadlo všechno špatně, ale vlastně i dobře :kytka: . Dne 24.6. večer jsem přestala cítit pohyby, nechala jsem se odvést do nemocnice, sledovali nás urputně a stále se čekalo jestli budu rodit normálně. Nakonec se mi porod začal rozbíhat 26.6. ráno, začali mi pravidelné kontrakce, ale vypadalo to, že budu rodit až druhý den, ale mojí maličké začalo zlobit srdíčko, takže večer ve 20 hodin začali připravovat císaře a ve 20:41 se naše holčička narodila císařským řezem :potlesk: . Měla 50 cm, 3,44 kg a protože se mi v Sokolově v tom blázinci vůbec nelíbilo, tak jsme brzy utekly. Kdyby nebyly ostatní porodnice zavřené, tak by to asi bylo v pohodě, ale protože jsme se narodily v neděli a ve čtvrtek už jsme byly na 4 pokoji a skončili jsme na dětském oddělení mezi nemocnými dětmi (jinde už neměli volno), tak jsem podepsala revers (malá byla naprosto v pořádku) a jeli jsme domů. Do teď to byla docela dost honička, protože nemáme hlídací babičky a tatínek je pracovně pořád pryč, ale můžu říct, že si to užíváme :dance: . Holčička mi roste jako z vody, kočárek Roan Marita už skoro nevyužíváme, protože už malá chodí :pankac: . Prostě nádhera!!!! Všem dětičky doporučuji, ale rozhodně nedoporučuji rodit v Sokolově když je tam moc lidí :cert: . Můžu říct, že doktoři mají můj obdiv, všichni byli naprosto úžasní, polovina sester jakbysmet, ale druhá polovina sester byla na zabití :pocitac: . No, jmenovitě jsem ji to vyčetla dost, takže už bych prostě znovu v Sokolově nerodila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
22.11.12 16:51

Ahoj :mavam: oživuji diskusi.. rodily tady některé maminky v poslední době v Chebu? Jaké máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.12.20 13:03

Za me Sokolov super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková