Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zalezi jestli chcete fakt spekacky na opikani nebo aby to melo co nejvic masa a neslo to opect. Jinak nejlepsi spekacky se kupodivu daji sehnat v lidlu. Vyrabi je Steinhauser. A ze jsem jich nakoupil spousty na ruznych mistech. Nebo Bubla v Turanech je tak jistota. Nebo Globus, podle toho co mate bliz.
@Anonymní píše:
Mě hodně chutnají od prantla 😋koupíš je v Kauflandu
Proc anonymne? Co je na tom tak intimniho, ze mate rada spekacky z Kaufu? ![]()
@Anonymní píše:
Co s těma spekackama děláš že je to tak intimní?
![]()
Nejlepší jsou z glóbusu a pak Lidl
@aaduska16 píše:
Dobré ránko, o víkendu se chystáme s přítelem a partou kamarádů na opekání špekáčků. Ale řešíme otázku,kde sehnat nějaké kvalitní?Jsme se z Brna. Nějaké tipy, prosím? Děkuji.
Nikde.
Nejlepší uzeniny jsou u Jůzů v Březině. Lepší špekáčky, uzené, maso atd. jsem nikdy nejedla.
Já mám nejradši špečkáčky z Lídlu.
Mají tam dva druhy, jedny jsou kilový balení, druhý jsou menší. CHutnají nám víc ty kilový (ale přesnou značku si nepamatuju).
Ještě bych zkusila, jestli nemáš ve svém okolí nějakého malého řezníka, ty většinou mívají taky dobrý (protože kdyby byly hnusný, zkazí si jméno
)
My taky kupujeme ty z Kauflandu. Daji se krásně opéct do pořádného záchvaťáčka
chmmm asi taky uděláme ohynek
@aaduska16 píše:
Dobré ránko, o víkendu se chystáme s přítelem a partou kamarádů na opekání špekáčků. Ale řešíme otázku, kde sehnat nějaké kvalitní?Jsme se z Brna. Nějaké tipy, prosím? Děkuji.
Kupujem buď Lidl nebo našeho řezníka, ale jsem daleko od Brna. Z Lidlu mi přijdou dost slané. Ale moc často neopékáme.
Nejlepší uzeniny i maso mají v Mikrofarme vedle Scaly. Ale i ceny tomu odpovídají.
Ja mela na čarodějnice spekacky z alberta a musim říct, ze byly skvělý ![]()
Penny, lidl, kaufland. Špekáčky miluju, takže v těchto obchodech jsou fakt dobrý.
@Anonymní píše:
proč anonym?
@Anonymní píše:
Ty jsou dobré a nebo taky od Vocílky, mají převážně v Bille.