Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nechci ti kazit iluze, ale i žena co o sebe dbá se dokáže starat o rodinu, uklízet, vařit atd… prostitutka taky nemusí být automaticky neschopná v osobních věcech ![]()
To, že je od manžela dost sprostý takhle tě urážet je věc druhá, ale bráníš se špatným způsobem ![]()
@petra.prelouc1 píše:
Včera jsme se s manželem pohádali. Vadila mu moje postava (mám asi o 15 kg více než udává jakási norma). Říkal mi že jsem tlustá a kdesi cosi a že jsou ženy co o sebe dbají více. Tak jsem mu na to oponovala, že ty ženy co o sebe dbají více málokdy ještě vaří a uklízí a starají se o děti. Naše ostrá diskuse došla až tak daleko, že říkal, že si půjde spravit pohled do nějakého klubu. Tak jsem mu řekla, že si teda zavoláme prostitutku k nám do domu aby nám ukázala, jak umí vařit. V zápalu rozčílení jsem hledala na internetu číslo na nějaké prostitutky a nemohla žádné najít.
Tak mě zajímá - mají ty rajdy ta telefonní čísla na internetu, nebo se to šíří šeptandou mezi zákazníky?Jinak už ten spor trochu vychladl, tak snad to byl jenom takový chvilkový výbuch který se nebude opakovat.
Diky, pobavilas.
Jako ale neni dobry, aby te shazoval, ze jsi tlusta. Asi bych se na tvem miste naprdla s tim, ze teda zacnu chodit 3× tydne cvicit, tudiz v tyto dny ma sluzbu s detmi, s uklidem a v kuchyni on, hotove. ![]()
Sex.cz
A promiň Google ti najde kurfu raz dva ty nedošly jako jiný věci..
Na to se nabízí odpověď, že když ona přijde k vám ukázat, jak umí vařit, pak půjdeš ty do toho bordelu ukázat, jak umíš souložit. ![]()
To že tvůj chlap je hulvát, to je bez diskuze, ale děti jako univerzální výmluva na všechno od postavy, přes práci až po bordel v domácností, to je taky laťka sakra nízko u země. A hledat podporu a pochopení tady nebylo úplně nejmoudřejší. spousta zdejších uživatelek zvládá pečovat o svůj vzhled i přestože mají děti a vaří a ještě půl dne sedí tady. ![]()
@petra.prelouc1 píše:
Včera jsme se s manželem pohádali. Vadila mu moje postava (mám asi o 15 kg více než udává jakási norma). Říkal mi že jsem tlustá a kdesi cosi a že jsou ženy co o sebe dbají více. Tak jsem mu na to oponovala, že ty ženy co o sebe dbají více málokdy ještě vaří a uklízí a starají se o děti. Naše ostrá diskuse došla až tak daleko, že říkal, že si půjde spravit pohled do nějakého klubu. Tak jsem mu řekla, že si teda zavoláme prostitutku k nám do domu aby nám ukázala, jak umí vařit. V zápalu rozčílení jsem hledala na internetu číslo na nějaké prostitutky a nemohla žádné najít.Tak mě zajímá - mají ty rajdy ta telefonní čísla na internetu, nebo se to šíří šeptandou mezi zákazníky?
Jinak už ten spor trochu vychladl, tak snad to byl jenom takový chvilkový výbuch který se nebude opakovat.
Mohla bys prosím napsat kolik vážíš a měříš?
@arinecka píše:
Jako že ženská, která o sebe pečuje a vypadá dobře, už není schopná uvařit, uklidit a postarat se o děti? Vy jste šáhlí oba fakt.Ty si vážně myslíš, že ti přijde prostitutka domů uvařit? A kdyby náááhodou jo, čím budeš argumentovat, až ti uvaří tak, že budeš čumět
Pokud dostanete svoji obvyklou hodinovou sazbu, tak si myslím, že by to vaření neměl být problém.
Za ty prachy by mohla vařit alespoň nahá ![]()
Hele bacha hodně těch co chodí za peníze jsou normální maminky co se starají o domácnost, děti.
Jen mají prostě za práci víc na hodinu a třeba tolik „nepracují“
Jako tohle je šáhlá diskuze…
Tvůj muž se zachoval netaktně, ale to je v konfliktu někdy normální.
Kdoví jestli za slečnama už nechodí..
Některé jsou i za 1000…a bez keců.
Chlapi jsou prasata, začni chodit do fitka a najdi si na oplátku mladšího milence. Ty mají milfky rádi. ![]()
@petra.prelouc1 píše:
Včera jsme se s manželem pohádali. Vadila mu moje postava (mám asi o 15 kg více než udává jakási norma). Říkal mi že jsem tlustá a kdesi cosi a že jsou ženy co o sebe dbají více. Tak jsem mu na to oponovala, že ty ženy co o sebe dbají více málokdy ještě vaří a uklízí a starají se o děti. Naše ostrá diskuse došla až tak daleko, že říkal, že si půjde spravit pohled do nějakého klubu. Tak jsem mu řekla, že si teda zavoláme prostitutku k nám do domu aby nám ukázala, jak umí vařit. V zápalu rozčílení jsem hledala na internetu číslo na nějaké prostitutky a nemohla žádné najít.Tak mě zajímá - mají ty rajdy ta telefonní čísla na internetu, nebo se to šíří šeptandou mezi zákazníky?
Jinak už ten spor trochu vychladl, tak snad to byl jenom takový chvilkový výbuch který se nebude opakovat.
Spor vychladl, ale ty máš nadváhu pořád, takže problém se nevyřešil. To budeš domů raději volat kur_vu, místo toho, aby ses chytla za nos a něco s tím udělala? Buď ráda, že jsi číslo nenašla, teď by třeba manžel věděl, že neumíš ani vařit ![]()
Chápu, že tě mrzí, co tvůj manžel řekl. On se choval jako hulvát a vůl. Ty jsi zase hloupě argumentovala na svoji obranu.
Až oba vychladnete měli byste se k tomuto problému vrátit. S klidnou hlavou si promluvit a domluvit si praktické reálné postupné kroky jak to vyřešíte.
Když z hádky vytáhnete fakta:
On ti říká, že máš kila navíc, která potřebuješ zhubnout. Dále ti říká, že o sebe málo dbáš (tím asi myslí vlasy, oblečení,… )
Ty mu říkáš, že je toho na tebe moc a nemáš na péči o sebe čas, že?
Teď se spolu musíte domluvit, jak tobě ulehčit a dát ti více prostoru na sport, odpočinek, péči o sebe, zdravé vaření,…
Měli byste si nějak rozdělit práci v domácnosti, podělit se o péči o děti,… Oba dva byste měli mít i nějaký volný čas jen pro sebe.
Možná ti to přijde povrchní, řešit kila navíc, ale dbát o sebe, mít fyzickou kondici,… prostě vypadat dobře úměrně svému věku a vrozeným dispozicím by měl být i tvůj zájem.
Další hulvát. Nějak se s nima roztrhl pytel. A nechápu, jak si to některý ženský můžou nechat líbit. I kdyby zakladatelka přibrala 200 kilo, ten její jí nemá co urážet. Má jí jemně naznačit, že opravdu hodně přibrala a měla by s tím něco dělat. A ne že jí řekne, že si raději půjde spravit chuť někam do bordelu. Měla mu na cestu sbalit kufry a říct mu, že už tam může zůstat a nemusí se vracet.
@Ronnie123 píše:
Další hulvát. Nějak se s nima roztrhl pytel. A nechápu, jak si to některý ženský můžou nechat líbit. I kdyby zakladatelka přibrala 200 kilo, ten její jí nemá co urážet. Má jí jemně naznačit, že opravdu hodně přibrala a měla by s tím něco dělat. A ne že jí řekne, že si raději půjde spravit chuť někam do bordelu. Měla mu na cestu sbalit kufry a říct mu, že už tam může zůstat a nemusí se vracet.
Ale co by pak dělala sama, opuštěná a tlustá? Takhle musí dobře vařit, aby si ho udržela aspoň žvancem, když ne tělem ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Ale co by pak dělala sama, opuštěná a tlustá? Takhle musí dobře vařit, aby si ho udržela aspoň žvancem, když ne tělem
Vy chlapi máte snad svoje partnerky jako na ozdobu nebo co?
@Ronnie123 píše:
NEJEN na ozdobu, k čemu ozdoba, když nevaří a nesméká
![]()
@Ronnie123 píše:
Samozřejmě, ženská je jeden z nejsilnějších statusových symbolů. to za a) a za b) možná to je pro tebe překvapivé, ale, aby byl sex, musí tě tělo partnerky vzrušovat, to ti drahá ještě nikdo neřekl? ![]()