Kde sehnat prostitutky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
8.11.22 17:58
@Venetia píše:
Stačí, že bude cvičit nebo výsledek?
Za dvacet minut nikdo nezhoubne, nesmí jíst

Prý 20 minut denně je vyplněný celý čas, to jsi mě pobavila. Já cvičím 5× v týdnu 2 hodiny a taky chodím do práce, vyzvedávávám děti, peču chleba, starám se o barák, zahradu, slepice…
Nevím, na jsem neodpověděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
8.11.22 18:16
@Cizinka1 píše:
Ano oplacane ale ne 15 kg navíc už není oplocená. A když víš že se to manželovi nelíbí ale to musí vědět ona, ať se pak nedivi..

Ted rikala Veronika Arichteva, ze ji zustalo patnact kilo po synovi. Oproti vaze ve Stardance. A ne neni oplacana, je porad stihla. Kdyz neznas vysku a vahu, tak je tvuj usudek uplne mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
8.11.22 18:30
@dan barta píše:
Prý 20 minut denně je vyplněný celý čas, to jsi mě pobavila. Já cvičím 5× v týdnu 2 hodiny a taky chodím do práce, vyzvedávávám děti, peču chleba, starám se o barák, zahradu, slepice…
Nevím, na jsem neodpověděl

Co za to nabizis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.11.22 19:02
@Venetia píše:
Co za to nabizis?

Co bych za to jako měl nabízet? Připadá vám to málo? Nehledej problém, kde není. Abych to shrnul: Chlap by měl být pro ženskou přitažlivý, ženská by měla být přitažlivá pro chlapa. Každý by pro to měl dělat maximum. Pokud na to jeden z partnerů sere, tak je něco špatně a nemůže se potom divit, že jeden z nich se bude snažit vyhledávat rozveselení jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.11.22 19:07

Reakce na původní příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
8.11.22 19:55
@dan barta píše:
Co bych za to jako měl nabízet? Připadá vám to málo? Nehledej problém, kde není. Abych to shrnul: Chlap by měl být pro ženskou přitažlivý, ženská by měla být přitažlivá pro chlapa. Každý by pro to měl dělat maximum. Pokud na to jeden z partnerů sere, tak je něco špatně a nemůže se potom divit, že jeden z nich se bude snažit vyhledávat rozveselení jinde.

To jistě ne, asi je jí to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.22 17:01
@dan barta píše: ŠtěpánGiovani - Jo, tchyně je při těle. Ne že by byla jako džber, ale je taková mohutná a manželka k tomu má sklony též, bohužel, ale zhubnout dokáže. Měla zdravotní problém, nejdela a váha šla jakžtakž dolů a bylo to i vidět. Ovšem to bylo jednou a zase se vše vrátilo do starých kolejí.

Chápu, držim vám palce, ať vaše manželka začne hubnout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.23 15:44

Sex seznamka - victoriamilan.cz Počítal jsem s tím, že na mě budou vyskakovat fiktivní profily. Lehce jsem je ale rozeznal od skutečných žen. Navázal jsem se třemi konverzaci a pokračovali jsme přes email. Postupně jsem se s nimi sešel a po předchozí domluvě je pozval k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí