Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já teda sakra žiju v Praze a tyto zážitky nemám.. Jo u jednoho hřiště sedávají puberťáci, je tam spousta laviček, trávu taky asi hulí, ale to hřiště je tak nudné, že je mi to fakt fuk.
murack píše:
No tak stříkačky jsem ještě nezahlídla. A koukám, že se to neděje jen u nás. Je mi z toho na nic. Sama jsem kuřačka ale prostě si nedovolím zapálit mezi dětma.Ach jo, ach jo, kam ten svět spjeje
Taky jsem kuracka ale u nasi maly se proste nekouri a ani u jinych deti. Tchyne mi pry rekla ze u sveho druheho vnuka taky kouri a tak se nase mala nepose…no desny takze babicka i s dqlsima svikama ma smulu…uz i ja jako mala jsem domu prinesla mame injekcni strikacku kterou sem nasla na pisku a moje matka je zdravotni sestra takze hned mi sjizdela prsty…neastesti jsem se o ni nepichla. Ale tady v KT taky nasel skolak strikacku a pichl se o ni. Takze mu delali testy na vse mozny a nestesti dopadli dobre.
Smutna realita. Znam jedno moc hezky hriste. Bohuzel tam travi velkou cast dne i nasi tmavsi spoluobcane co si tam za penize danovych poplatniku vypaluji zobaky, chlastaj. Jejich deti tam na sebe sproste jeci, chovaji se silene jakoby by tam byli sami ![]()
Nikdo jim nic nerekne pac se boji, ze jim pak za rohem rozbijou hubu.
Policajti nevidi neslysi, aby nebyli obvineni z rasismu ![]()
Jeste dodam ze my kuraci jsme pokutovani za odhozenej vajgl ale ze by si hlidali tohle? Injekcni strikacky??asi se PCR boji ze by neco chytli tak si to maji odskakavat maly deti ![]()
No tak teď je mi tedy ještě hůř.
Co se týče „cýkorek“ těch tu máme tedy taky požehnaně, naštěstí né v části města v které bydlím. Ale zase tady v tom odlehlejším místě máme feťáky, takže si člověk už dnes asi vážně nevybere ![]()
Ahoj,
stalo se mi to same a ne jednou, na hriste kde vim ze se tyhle typy potuluji uz nechodim.
Jednou tam byly maly cikanata a kourili, hazely nedopalky dolu, mohlo to padnout detem do obliceje a rodice jinych deti kolem a nic
vyhodily jsme je s kamaradkou, ale tech kecu a nadavek.
Pak po druhe a to byli cigan. kluci, ale oni proste neodesli
jeste nam rekli ze jsme kravy blondaty a at drzime hu*y nebo nas ojebou atd ![]()
a ze zadnou matku nemaji a je jim fuk, kde si budeme stezovat…
je to strasny, lidi kolem mlci, nereknou nic, ale kde to sakra zijeme, co bude casem, dal…to si nehame vse libit?!taky mi tohle strasne vadi ta lhostejnost lidi a nejen k tomuhle…to koureni na hristi a hazeni nedopalku rodici teda nechapu uz vubec
![]()
@Ademe píše:
No tak teď jlk tedy ještě hůř.Co se týče „cýkorek“ těch tu máme tedy taky požehnaně, naštěstí né v části města v které bydlím. Ale zase tady v tom odlehlejším místě máme feťáky, takže si člověk už dnes asi vážně nevybere
Bydlim v Nyrsku a ver ze tady strasne lidi huli travu a fetuje. Dokonce i muj kamarad ktery prohlasil ze by si travu nezapalil si dovolil ji zapalit primo u meho kocarku. Servala jsem ho jestli mu to neprijde blby a at s tim tahne do prde…no opravdu jsem zurila…a to nemluvim o tech co chodi se speky normalne po meste…my bysme nemohli snad nikam ![]()
@Lana222 píše:Češi jsou prasata obecně, osobní hygienou počínaje a házením vajglů konče. Hulící rodiče s malými dětmi jsou kapitola sama pro sebe. Obvykle už od pohledu je vidět, kam společensky patří.
Ahoj,
stalo se mi to same a ne jednou, na hriste kde vim ze se tyhle typy potuluji uz nechodim.
Jednou tam byly maly cikanata a kourili, hazely nedopalky domu, rodice jinych deti kolem a nicvyhodily jsme je s kamaradkou, ale tech kecu a nadavek.
Pak po druhe a to byli cigan. kluci, ale oni proste neodesli
je to strasny, lidi kolem mlci, nereknou nic, ale kde to sakra zijeme, co bude casem, dal…to si nehame vse libit?!taky mi tohle strasne vadi ta lhostejnost lidi a nejen k tomuhle…to koureni na hristi a hazeni nedopalku rodici teda nechapu uz vubecjeste nam rekli ze jsme kravy blondaty a at drzime hu*y nebo nas ojebou atd
a ze zadnou matku nemaji a je jim fuk, kde si budeme stezovat…![]()
![]()
@Lana222 to je hrozný
zrovna včera jsme s mužskym doma říkali, proč se jim ve světě nepřidělí nějáká část kde by všechen tenhle „póvl“ žil. ![]()
@Ademe píše:
@Lana222 to je hroznýzrovna včera jsme s mužskym doma říkali, proč se jim ve světě nepřidělí nějáká část kde by všechen tenhle „póvl“ žil.
Ti movitější a inteligentní se od póvlu odtahují - od bydlení, elitními školami, kam posílají děti..Vůbec se jim nedivím. Kdo by chtěl žít ve společnosti spodiny.
@Burj Chalifa píše: Češi jsou prasata obecně, osobní hygienou počínaje a házením vajglů konče. Hulící rodiče s malými dětmi jsou kapitola sama pro sebe. Obvykle už od pohledu je vidět, kam společensky patří.
Jako hulici travu nebo cigarety? Ja take kourim ale ne mezi detma
@Mysis píše:
Jako hulici travu nebo cigarety? Ja take kourim ale ne mezi detma
Přeber si to.