Nepříjemnosti na dětském hřišti

230
17.4.14 18:34

Kde to sakra žijeme??!!

Maminky omlouvám se, ale jdu vám zdělit jací jsou někteří lidi neskutečný hovada!
Dnes odpoledne jsem šla se synem na hřiště. Máme tu takové ty dřevěné hrady s různými průlezky kde bývá hromada dětí. To, že rodiče na hřišti kouří jako by se nechumelilo a hází nedopalky všude kde je napadne, budiž. Pokud se v tom neválí moje dítě a oni se nestydí, neřeším. Ale vrchol všeho byl, že jsme dorazili na hřiště a pár metrů na lavičce parta „týpků“ hulí trávu, mě dostalo opravdu do kolen. Nikdo ale opravdu nikdo z rodičů, jim nic neřekl. Když jsem tý jejich partičce pohrozila ať vypadnou, že zavolám policajty nazývali mě nejrůznějšími částmi těla. Rodiče na mě koukali jako na největší hysterku! Kde to sakra žijeme? To se na hřištích za chvíli budou povalovat injekční stříkačky a my k tomu budeme nečinně přihlížet? :pocitac: Omlouvám se, potřebovala jsem to ze sebe dostat, je mi z toho vážně smutno :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
17.4.14 18:35

Mohlas ty měštáky zavolat…pro kontrolu, třeba by příště šli jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.4.14 18:37

Příště zavolám bez upozornění. Jen mě prostě zaráží, že jsem z těch několika maminek a tatínků byla nejspíš jediná které to vadilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.4.14 18:37

Na takový hřiště bych fakt nechodila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.4.14 18:38

Já jsem tam byla taky naposledy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.4.14 18:39

Nemela jsi jim nic rikat a mestaky zavolat nekde z dalky…oni by pak nevedeli kdo je naprasil…pac kdyz je serves a pak zavolas policii, reknou si kdo to asi byl a clovek, aby pak mel strach o vlastni dite, aby mu pak nekde neublizili… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
17.4.14 18:39

Souhlasim s tebou a jeste bych mela poznamku k ostatnim rodicum. Nesnasim, kdyz se neco deje, kor kolem deti a podice necinne prihlizi!

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
17.4.14 18:40

@Ademe tady v tom svete je to uplne normalni a ty inj. strikacky se tam taky vali, jen si toho nikdo nevsima.Je to hnus ale ze se rozcilujes tim se nic nespravi. Dneska je ta mladez drza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
17.4.14 18:41

Tak u nás se na dětském hřišti už stříkačky bohužel povalovaly :cert:
Dávám si na hřišti opravdu majzla a chodím jen ta ty osvědčený, i když člověk dneska fakt neví na koho a na co narazí…no, žijeme v době, kdy se lidi nestarají co se kolem nich děje, lidi mají pokřivený hodnoty už od dětství a podle toho vypadá…ale kde hledat chybu, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989

Mám taky hezkou historku. Šli jsme s přítelem a dětmi z výstavy. Po chodníku jel starej cyklista - tak 70let. Málem srazil mojí neteř. Začal na ní řvát, že je m.rdka,svině zasraná, kráva,k.urva,p..a, atd. A přitom ujížděl dál. Přítel se za ním rozeběhnul, ale nechytil ho!!!SAKRA!!!Neteř se lekla, začla řvát, syn začal řvát…takže pohodový den! Dědek jeden prašivej!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

@Ademe Já osobně nechápu, kde je hřiště, na které chodí rodiče s dospívajícími dětmi jako na písek a přihlížejí tam, jak jejich potomci hulí. 8o :mrgreen:
Na hřiště jsem s dětma přestala chodit tak kolem osmi, devíti roků. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
17.4.14 18:42

Ty jo reknu ti ze jsem mela bejvalyho co travu hulil a fakt mu bylo jedno kde si toho speka zapali…presne kdyz mu nekdo vynadal i ja tak jsem byla taky vsechno mozny. Nakonec jsem to ukoncila protoue to mel uplne vymlety…delal ze sebe hrdinu ze si tonmjze zapalit kde chce. Omyl! I policie nekdy pochuzkujici po meste tuhle verbes sbira…a tak na to jednou doplatil…ale znam i dalsi lidi co si zapali speka a na hriste a mezi deti by nikdy nesli 8o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.4.14 18:42

Jj taky jsme tu jedniu meli… volala jsem bez upozorneni policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.4.14 18:45

No tak stříkačky jsem ještě nezahlídla. A koukám, že se to neděje jen u nás. Je mi z toho na nic. Sama jsem kuřačka ale prostě si nedovolím zapálit mezi dětma. :cert: Ach jo, ach jo, kam ten svět spjeje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
17.4.14 18:45

Jinak naše místní hřiště obsadili cikáni. Malý, velký, dospělý…všude je jich mraky. Mluví tam sprostě, kouří, pijou, takže tam taky raději nechodíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová