Nepříjemnosti na dětském hřišti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2933
17.4.14 19:42
**@anndomtopíše:
@Lana222 to možná, ale ty děti mužou mít ruzné problémy. Mam vážné psychické problemy, ale při těhu jsem si nedovolila vzít nic za ten stres z toho jestli bude mít problém mi to nestojí

Hele me dostal doktor…zvrqcela jsem pet mesicu v kuse i vodu…zhubla…a on mi napsal nejake cipky. Otevru pribalovy letak a ta napsano ze cipky muzou zpusobit vazne poskozeni plodu. Takze jsem se radeji plazila po zemi nez to riskovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@tumpach píše:
@pampalin ale tak to nebylo, vím, že ženy se snaží o miminčo či potrácí, ale mě se.ou tyhle krávy, který se tomu diví, že potratily, ten alkohol na tom msuel mít taky vliv ne??

Krávy. Na ty je škoda i lékařské péče. Snad je lepší, že to dítě nedonosily, porodily by a „vychovaly“ něco podobného, co jsou.Luza by neměla mít děti vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308

Joo ja uz na hristi (i. v piskovsti) nasla strikacku… A ne. jednou a ne jednu… A ne nebylo to jen na jednom hristi… Je to hruza… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
17.4.14 19:45
@pampalin píše:
@Mysis A co thuíš, je víc těch, co v těhu kouří a mají děti předčasně narozené nebo je mají naprosto zdravé a narodí se v termínu?

To nemuzu posoudit statistiky si nedelam ale mam vic kamaradek co kourili lres tehu a maji deti kupodivu zdrave a vcas narozene. Ani jedno predcasne. Ale to je vec tech maminek zdali kouri v tehu ale je to hnus kdyz vidim zenskou co chlasta jedno za druhym a kouri jak dan. A pupek ze by porazila i stul pred sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
17.4.14 19:46

Myslíte, že je možné, že kouření v těhu může způsobit i psychická onemocnění dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
17.4.14 19:47

@Mysis Já si taky statistiku nevedu, ale vidím to spíš opačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.4.14 19:47
@Mysis píše:
To nemuzu posoudit statistiky si nedelam ale mam vic kamaradek co kourili lres tehu a maji deti kupodivu zdrave a vcas narozene. Ani jedno predcasne. Ale to je vec tech maminek zdali kouri v tehu ale je to hnus kdyz vidim zenskou co chlasta jedno za druhym a kouri jak dan. A pupek ze by porazila i stul pred sebou.

to nejsou maminky, to jsou bezohledný tupý krávy :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
17.4.14 19:51
@pampalin píše:
@Mysis Já si taky statistiku nevedu, ale vidím to spíš opačně.

Nevim rikam jen ze zkusenosti kamaradek co byla u gyndare a ptal se ji jestli kouri a rekla ze jo a zeptal se akorat kolik :nevim: nic vic nic min…dite ma zdrave ale samozrejme asi z toho muzou mkt nejake lroblemy…a nestli je pravda ze deti kuracek sou maly tak u me to plati ale u manzela ne teda. Ten ma skoro dva metry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
17.4.14 19:54
@Burj Chalifa píše:
to nejsou maminky, to jsouseezohledný tupý krávy :poblion:

No ja chapu kuraky sama nsem kurak ale kdyz neco cchci aby se povedlo prestanu…ikdyz to bylo peklo vydrzela jsem…chapu i treba dva cigarety do tydne ale videt zenskou jak vykouri pulku krabicky to potes zadek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.4.14 20:02
@Lana222 píše:
Na tohle zlate vesnice, tam se prece jen lidi vic znaji a tyhle „existence“ tam tolik nejsou :cert:

Ne vždy je to pravda, někdy toto bývá mýtus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
17.4.14 20:08

@Ademe Po vlastní zkušenosti je lepší zavolat policajty rovnou a vůbec takový lidi neupozorňovat… Už několikrát se nám vymstilo, že jsme se chtěli s manželem s někým rozumně domluvit a dotyční se cítili tak dotčení, že jsme byli vlastně nejhorší my… Zrovna dnes jsme s manželem volali policajty a starostce, protože se nám tu potulují 2 jezevčíci a jsou pořád na hřišti, kde nemají psi co dělat, aby se odchytli do útulku… Ty lidi se o ně nestarají… Řešíme to tu pořád a nestěžujeme si jen my… Starostka i policajti jim už domlouvali tolikrát a nic se neděje. Hlavně ti psi už prej někoho napadli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
17.4.14 20:10

@Mysis Tak ono se problém nemusí hned projevit @pampalin myslim si, že stejně jako s leky nikdo neví, co to na tom dítěti může zpusobit.
Na psychiatrii jsem potkala jednu holku, co omezila svůje kouření natolik, že kouřila 20 cigaret denně. Všichni doktoři to tam viděli a gratulovali jí, jak se omezuje kvůli dítěti byla v nějakym 9 měsíci. Mě z toho bylo uplně špatně. Pak jsem jí potkala v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
17.4.14 23:08

U nas na hristi se taky uz nekolikrat valely strikacky.Ale jezdi tam kazdy den mestaci a kontroluji.No a hlavne hsem si vsimla, ze tam obcas chodi chlap se zensou 100% fetaci a prodavaji drogy(asi) vzdycky tam na nekoho cekaji a pak jdou s dotycnym za takovy keriky(maly lesik) a pi chvilce zpatky. A to maji prosim tak 5 lety dite.To je teprve humus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
17.4.14 23:23

Tak já tohle nezažila a to jsem z Prahy, chodím na hřiště kde ano maminky kouří, ale vždycky někde dál od dětí, nedopalky se vyhazují do koše i když tam taky nějaké jsou, stříkačky tam možná jsou možná ne, nikdy jsem na žádnou nenarazila, ale JPP že už našla tak nevím :nevim: Pokud si tam mládež zahulí - jo je to blbý a měli by si najít jiné místo, ale pokud to děcka přímo neohrožuje - nejde do očí, pusy atd. tak bych byla jako zbytek a neřešila to, tráva mi fakt nevadí, kdyby si stříleli do žíly to už je něco jinýho. Nebo bych tam jednoduše nechodila, když vím v Praze o hřišti kde jsou stříkačky nebo romové taky tam nejdu - mám se ráda. A co se tady týče výroků o kuřácích a kouřících matkách u kočárku buďte milejší, za a) nic vam do toho není a za b)neznám jedinou matku která by ten kouř foukala rovnou do kočáru. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.4.14 23:37

@Ademe neprocitala jsem diskuzi, ale mozna, ze se nikdo neozval, protoze v dnesni dobe nevis kdo ti co udela. OZves se a nekdo ti rozbije hubu a to v tom nejlepsim pripade!!
Ja bych zavolala policii a nic bych ten vyrostkum nerekla, protoze takhle kdyz je serves a pak zavolas, tak budou vedet, kdo to udelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová