Nepřiznání otcovství - kdo by mi mohl poradit prosím...?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
14.6.11 21:16
Kamča.dalmatinka píše:
Morenita píše:
Kamča.dalmatinka: Takže na tom něco je? On má totiž plnej trestní rejstřík, má na něj pár lidí podanný trestní oznámení, a už dvakrát byl ve výkonu trestu samozřejmně jsem nic celou dobu netušila. Právě že to jen pěknej zloděj a podvodník…děkuju na to se v každým případě alespoň informuji jakou mám šanci.
To ale není tak jednoduchý.Musel by projít testama zda je schopnej se o dítě postarat.Moje kamarádka takle má dvojčátka s chlapem co sedí celej život a tam to nebyl žádnej problém proto že byl trestán i za nějaké obtěžování malích dětí.Pokud je to jen zlodějíček tak těch po světě je,to se asi nebude brát jako -člověk co nezvládne postarat se o dítě

Jasně chápu to a Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
14.6.11 21:24
Morenita píše:
Kamča.dalmatinka: Takže na tom něco je? On má totiž plnej trestní rejstřík, má na něj pár lidí podanný trestní oznámení, a už dvakrát byl ve výkonu trestu samozřejmně jsem nic celou dobu netušila. Právě že to jen pěknej zloděj a podvodník…děkuju na to se v každým případě alespoň informuji jakou mám šanci.

Tak takový člověk ti stejně nepošle ani korunu! Buď ráda, že máš od něj pokoj! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová