Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3332
6.4.17 19:32

Takže tě ukradla a někde pravděpodobně žijí tvojí biologičtí rodiče a myslí si, že jejich dítě umřelo v porodnici? Budeš se je snažit vypátrat? Je to tedy síla a nezávidím, přeji hodně sil

• načítám...
26270
6.4.17 19:33
@Anonymní píše:
Jako upřímně, mi to přijde jak totální blbost a nechtěla jen přiznat, že byla nevěrná, ale tohle je na mě fakt moc :zed:

tak asi by šlo udělat porovnání její a tvojí DNA a bylo by jasno…

• načítám...
14642
6.4.17 19:34
@Anonymní píše:
Jedná se o období před rokem 1989, moje matka normálně porodila, všechno bylo OK, měla v porodnici dejme tomu známou, takže za svým miminem mohla kdykoliv. Jednou pozdě večer zjistila, že její dítě zřejmě nežije, tak zpanikařila, zavolala tu známou, která potvrdila úmrtí a společně svoje dítě vyměnila za mě, hned ráno podepsala revers a odvezla si už mě jako vlastní, dřív se dětské úmrtí prý tolik neřešilo 8o Vůbec tomu nemůžu věřit, otci to ve slabé chvilce řekla, chtěl jí udat, ale kvůli rodině to neudělal, ale nechtěl mě mít na očích 8o

TWL 8o. No a to její mrtvé dítě teda někomu podstrčily, a ta dotyčná si myslí, že její dítě je mrtvé, nebo jak? 8o To je teda mazec.Je mi to moc líto. :hug:

• načítám...
4213
6.4.17 19:34
@Anonymní píše:
Jako upřímně, mi to přijde jak totální blbost a nechtěla jen přiznat, že byla nevěrná, ale tohle je na mě fakt moc :zed:

Tak ti asi nezbude, než nechat tajně udělat testy DNA. Pak budeš mít jistotu, že tvá matka není biologická.
Je mi líto, co prožíváš… :(

• načítám...
834
6.4.17 19:35

Tak to je, zakladatelko, teda síla.. Předpokládám, že nějaká jiná matka oplakala mrtvé dítě namísto svého, což jsi byla ty..? No, čin to bude asi už dávno promlčený.. a můžeš pátrat dál.. Z toho co píšeš o tvém odkládání, stejně to asi mnoho štěstí nikomu nepřineslo :( Bylo by bývalo snazší se smířit se smrtí novorozenětě.. Ale zoufalí lidé v zoufalé situaci ovbčas udělají naprostou pitomost.. A těžko se pak mohla po týdnu přiznat, je pardon, já si uvědomila.. No potěš..
A jak ti je? Co ty, jak se cítíš? Něco, co ti dává smysl a konečně tak trochu vysvětlení toho, čemu si nerozuměla, nebo naprostá panika a zoufalství ze lži?
A co maminka, jak reagovala na tvůj dotaz v první chvíli.. Cukala se?
Držím ti palce..

• načítám...
8149
@Anonymní píše:

Ta nevěra by byla pravděpodobnější. Neříkala jsi, že je matka věřící? Tak to nechtěla přiznat. Ale zas udělat takovou věc v porodnici, to taky je dost proti víře.

• načítám...
6006
@Anonymní píše:
Jedná se o období před rokem 1989, moje matka normálně porodila, všechno bylo OK, měla v porodnici dejme tomu známou, takže za svým miminem mohla kdykoliv. Jednou pozdě večer zjistila, že její dítě zřejmě nežije, tak zpanikařila, zavolala tu známou, která potvrdila úmrtí a společně svoje dítě vyměnila za mě, hned ráno podepsala revers a odvezla si už mě jako vlastní, dřív se dětské úmrtí prý tolik neřešilo 8o Vůbec tomu nemůžu věřit, otci to ve slabé chvilce řekla, chtěl jí udat, ale kvůli rodině to neudělal, ale nechtěl mě mít na očích 8o

Zakladatelko, jestli Ti řekla pravdu, tak je to tedy masakr 8o. Už víš, co budeš dělat? Drž se :hug:.

• načítám...
Anonymní
6.4.17 19:37

Je pravdou, že nejsem ani jednomu podobná, přišla mi určitá moje podobnost s jedním sourozencem, ale to je čistě subjektivní :oops:
Vůbec nevím, jak s tím vším naložit, mohla jsem mít úplně jiné dětství, fakt jsem hodně zmatená :roll:

• Upravit
26270
6.4.17 19:39
@Anonymní píše:
Je pravdou, že nejsem ani jednomu podobná, přišla mi určitá moje podobnost s jedním sourozencem, ale to je čistě subjektivní :oops:
Vůbec nevím, jak s tím vším naložit, mohla jsem mít úplně jiné dětství, fakt jsem hodně zmatená :roll:

mohla. Mohlo být lepší, ale i horší…příliš si to neidealizuj…

• načítám...
3115
6.4.17 19:41

Mohla bys mi do SZ napsat porodnici a datum, kdy a kde se to stalo? Je to teda nepravděpodobný a byla by to náhoda, jak blázen, že bys byla dítě, které mě k tomu příběhu napadlo…

• načítám...
Anonymní
6.4.17 19:41

Matka je fakt hodně věřící, takže těžko říct, jestli je pro ni horší nevěra, nebo ukrást dítě, řekla mi, že za to bude pykat i po smrti, to mi fakt pomůže :zed: Já se zmohla jen na moji naučenou větu:‚Dík, žes mi řekla pravdu, teď budu potřebovat být sama a promyslet si, jak s tím naložím‘ :oops: Neměla jsem slov, vstala jsem a odešla :roll:

• Upravit
14642
6.4.17 19:42
@Anonymní píše:
Vůbec nevím, jak s tím vším naložit, mohla jsem mít úplně jiné dětství, fakt jsem hodně zmatená :roll:

To je přirozené. Jistě by tvůj život vypadal jinak, jestli je to celé teda pravda. Myslím tím, jestli ti řekla máma pravdu. Jistě by jsi chtěla poznat svoje pravé rodiče. Třeba máš někde i sourozence. Myslím, že by jsi měla vyhledat pomoc nějakého solidního psychologa. To asi sama nezvládneš. Moc na tebe myslím. Posílám ti sílu na dálku. :hug:

• načítám...
Anonymní
6.4.17 19:48

Já jsem prostě jedno velké NEVÍM, mám úplně prázdno v hlavě :nevim:

• Upravit
Anonymní
6.4.17 19:51
@Ellusa píše:
tak já tomu vůbec nevěřím

Taky tomu moc nevěřím, ale zas proč by si vymýšlela v podstatě trestný čin :zed:

• Upravit
34473
6.4.17 19:52

8o to je tak neuvěřitelný, že bych si to potvrdila DNA testy. Nechala bych udělat test sobě a matce a pokud potvrdí že nejsi její, je možné že mluví pravdu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová