Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2258
5.4.17 13:58

Tak to držím palce, ať ti řekne pravdu ;)

• načítám...
5708
5.4.17 14:54
@Anonymní píše:
Uvidím, co se dozvím a podle toho s informací naložím, ale odpověď už mám připravenou a myslím, že je naprosto univerzální, ať je to jakkoliv ;)

Tak pak dej vědět, jsem napnutá jak kšandy.

• načítám...
Anonymní
5.4.17 16:28

K tomu mému odkládání, vůbec jsem nemyslela prázdniny, nebo prodloužené víkendy, ale jako dítě jsem třeba nebývala doma ani na Vánoce, většinou jsem byla vrácena až po svátcích, nikdy jsem to nechápala a nepochopila dodnes :nevim:
Jsem taky fakt hodně zvědavá a dám vědět ;)

• Upravit
Anonymní
5.4.17 16:31
@stinga píše:
no to je fakt, ono matka taky může naprosto odmítnout o tom diskutovat

Z toho mám největší strach, ona je pobožná, tak si myslím, že nejdřív přijdou kecy v kleci o víře, poznání a tak :roll: Pak mi připomene, ať ctím otce i matku svou :zed: A teprve potom se možná dostane k jádru :?

• Upravit
59426
5.4.17 16:32
@Anonymní píše:
K tomu mému odkládání, vůbec jsem nemyslela prázdniny, nebo prodloužené víkendy, ale jako dítě jsem třeba nebývala doma ani na Vánoce, většinou jsem byla vrácena až po svátcích, nikdy jsem to nechápala a nepochopila dodnes :nevim:
Jsem taky fakt hodně zvědavá a dám vědět ;)

8o Ty jsi nebyla doma ani na Vánoce, to je teda fakt divné. třeba o tom otec ví a moc Tě doma nechtěl vidět protože jsi mu připomínala nevěru. Jinak který rodič nemá doma jedno z dětí 24.prosince :(

• načítám...
Anonymní
5.4.17 16:43
@Markéta80 píše:
8o Ty jsi nebyla doma ani na Vánoce, to je teda fakt divné. třeba o tom otec ví a moc Tě doma nechtěl vidět protože jsi mu připomínala nevěru. Jinak který rodič nemá doma jedno z dětí 24.prosince :(

Nebyla a jako malé mi to nepřišlo ani divný, to až potom ve škole :nevim: Vždycky jsem si to pro sebe omlouvala tím, že nemáme dost místa u stolu :roll:

• Upravit
Anonymní
5.4.17 16:44

Ja mam taky otce nevlastního, zjistila jsem to asi ve 23 tak nejak nahodou- nemam ho na fotkách jako mimino a najednou mi to prislo divny a tak jsem se mamky na to zeptala.. Nechtela mi to rict, abych se na tatu nezačala divat jinak a nepokazila treba tim sokem nase hezky vztahy.. Prijal me jako svoji dceru a je to muj tata bez ohledu jestli bio nebo nebio.. Ze ti lhali.. :roll:..uvědom si, ze mýmu taťkovi to treba ani nedochází ze nemame stejnou krev.. Asi dva roky zpatky me vezl na pohotovost, protoze jsem na grilovacce neco snědla a zacala jsem natykat a táty se ptali jestli v rodině ma nekdo nejaky nemoce a alergie a on jim tam vyprávěl jak jeho mama a tata a babicka maj tohle a tamto :lol: kdyz jsem tu lékařskou zpravu cetla tak jsem se musela zasmát a i me dojalo ze jsem opravdu jeho dcera stejne jako on muj tata.. :srdce:

• Upravit
Anonymní
5.4.17 16:51
@Anonymní píše:
Ja mam taky otce nevlastního, zjistila jsem to asi ve 23 tak nejak nahodou- nemam ho na fotkách jako mimino a najednou mi to prislo divny a tak jsem se mamky na to zeptala.. Nechtela mi to rict, abych se na tatu nezačala divat jinak a nepokazila treba tim sokem nase hezky vztahy.. Prijal me jako svoji dceru a je to muj tata bez ohledu jestli bio nebo nebio.. Ze ti lhali.. :roll:..uvědom si, ze mýmu taťkovi to treba ani nedochází ze nemame stejnou krev.. Asi dva roky zpatky me vezl na pohotovost, protoze jsem na grilovacce neco snědla a zacala jsem natykat a táty se ptali jestli v rodině ma nekdo nejaky nemoce a alergie a on jim tam vyprávěl jak jeho mama a tata a babicka maj tohle a tamto :lol: kdyz jsem tu lékařskou zpravu cetla tak jsem se musela zasmát a i me dojalo ze jsem opravdu jeho dcera stejne jako on muj tata.. :srdce:

Vidíš, měla si s otcem velmi dobrý vztah a stejně si to chtěla vědět ;) Já vztah nemám dobrý ani s jedním rodičem a v tom je mezi námi asi ten rozdíl :nevim:

• Upravit
4213
5.4.17 16:55
@Anonymní píše:
Ja mam taky otce nevlastního, zjistila jsem to asi ve 23 tak nejak nahodou- nemam ho na fotkách jako mimino a najednou mi to prislo divny a tak jsem se mamky na to zeptala.. Nechtela mi to rict, abych se na tatu nezačala divat jinak a nepokazila treba tim sokem nase hezky vztahy.. Prijal me jako svoji dceru a je to muj tata bez ohledu jestli bio nebo nebio.. Ze ti lhali.. :roll:..uvědom si, ze mýmu taťkovi to treba ani nedochází ze nemame stejnou krev.. Asi dva roky zpatky me vezl na pohotovost, protoze jsem na grilovacce neco snědla a zacala jsem natykat a táty se ptali jestli v rodině ma nekdo nejaky nemoce a alergie a on jim tam vyprávěl jak jeho mama a tata a babicka maj tohle a tamto :lol: kdyz jsem tu lékařskou zpravu cetla tak jsem se musela zasmát a i me dojalo ze jsem opravdu jeho dcera stejne jako on muj tata.. :srdce:

Jenomže vztahy u vás v rodině a u zakladatelky jsou odlišné.
Pokud zakladatelka vždycky cítila, že se k ní chovali jinak a připadala si odstrkovaná, nedivím se, že chce znát pravdu, protože cítí, že tam by mohla být příčina.

• načítám...
801
5.4.17 17:13
:kytka:

Příspěvek upraven 05.04.17 v 17:21

• načítám...
36556
5.4.17 17:21
@uf-ounek píše:
Moji rodiče mají oba A-, já taky a bratr má krevní skupinu 0. A je náš ;) genetika má i vyjímky a odchylky. Učili jsme se o tom, ale je to hrozně složité

Na tom není nic složitého. Dva lidé s krevní skupinou A mohou mít dítě 0. :nevim: Pokud jsou A(0) a A(0), mohou mít dítě nula úplně klidně.

• načítám...
Anonymní
5.4.17 17:22

@Anonymní píše:
Vidíš, měla si s otcem velmi dobrý vztah a stejně si to chtěla vědět ;) Já vztah nemám dobrý ani s jedním rodičem a v tom je mezi námi asi ten rozdíl :nevim:

Je pravda, ze když se narodil muj mladsi bratr-tatovo bio syn- tak jsem se cítila odstrecene.. Ted zpetne uz samozřejmě nevim jestli to byla dětská nespravedlnost anebo pravda.. Dočetla jsem to cely a to s tema vánocema je fakt divný.. Ja jsem pak uz nepatrala kdo je muj biologicky otec a když jsem ho pak videla na fotce (zemrel a nejaka asi příbuzná poslala tuto zprávu s fotkou, nechapu, nikdy se o me nestaral, alimenty neplatil) tak mi z toho spis bylo na nic a teprve v tuhle chvili me to semlelo.. pořád jsem se na tu fotku divala a prala si, abychom spolu nemeli nic společnýho a aaby ty fyzicky podobnosti nebyli.. Je to tezky se vyrovnat z takovou zprávou.. Preju at uz to dopadne jakkoliv aby ses s tim vyrovnala a v životě ti to pomohlo.. To je to nejdulezitejsi.. Mne se tim taky v zivote vysvětlilo dost nesrovnalosti a jakýchsi křivd..

• Upravit
Anonymní
5.4.17 17:28
@renduli píše:
Jenomže vztahy u vás v rodině a u zakladatelky jsou odlišné.
Pokud zakladatelka vždycky cítila, že se k ní chovali jinak a připadala si odstrkovaná, nedivím se, že chce znát pravdu, protože cítí, že tam by mohla být příčina.

Ja ji to ale nijak prece nerozmlouvam, chapu ji a napsala jsem svuj pribeh. Síla poznat svoji bio rodinu byla u me v dobe kdy jsem se to dozvěděla taky silna.. Prece jen je to dulezita otazka v životě.. Jak jsem psala pak.. Vcelku jsem se s tim smířila, ale co me rozseklo bylo po par letech se divat na nekoho „kdo me vyrobil a nemel o me zájem“.. Kazdej to ma jinak.. Jen jsem tim chtela rict, ze to „ze ji lhali“ vubec nemusi tak byt.. Proste čas bezi a na takovy veci lidi co je způsobili radi zapominaj.. U nas to bylo tak, ze to fungovalo a tak proc zbytecne cerit vodu..

• Upravit
21918
5.4.17 17:39
@Anonymní píše:
Nebyla a jako malé mi to nepřišlo ani divný, to až potom ve škole :nevim: Vždycky jsem si to pro sebe omlouvala tím, že nemáme dost místa u stolu :roll:
:hug: to je hrozny tohle.Ty jsi o tomhle s mamou nikdy nemluvila, jako dospela?
  • načítám...
2258
5.4.17 22:33

Myslím na vás, snad se dozvíte něco, co vás uplně nepoloží :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová