Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myslím si, že to měla zakladatelka nechat být. Přijde tak akorát o rodinu co má.
@terien píše:
to je tak neuvěřitelný, že bych si to potvrdila DNA testy. Nechala bych udělat test sobě a matce a pokud potvrdí že nejsi její, je možné že mluví pravdu.
To mi říkal manžel, že jsem to měla matce i říct, ale já se fakt na nic jinýho nezmohla
Nebyla jsem schopná to sem ani včera napsat, měla jsem vymeteno ![]()
@Lumius píše:
Myslím si, že to měla zakladatelka nechat být. Přijde tak akorát o rodinu co má.
z rozjetého vlaku se špatně vystupuje…
@Lumius píše:
Ale pokud to neriskne, nikdy se nedozví pravdu.
@Anonymní píše:
To mi říkal manžel, že jsem to měla matce i říct, ale já se fakt na nic jinýho nezmohlaNebyla jsem schopná to sem ani včera napsat, měla jsem vymeteno
To je jasné, to musíš vstřebat. K testům může dojít později.
@Anonymní píše:
Ono nás může být vícOmlouvám se, ale nechci se odtajňovat, jsem únorové dítě, východní Čechy
Chápu, no s tím případem, co napadl mě, to nesedí. Ale máš pravdu, že Vás může být víc. Další případ, který mě napadl, mamčině známé v té době tvrdili, že jí zemřelo miminko. Udělali v nemocnici vyrvál, když jim ho nechtěli ukázat a najednou bylo živé a zdravé.
Preji, ať se s tím rychle srovnáš (chápu, že s tím se asi vyrovnat úplně nedá, ale určitě jsi silná ženská a i kdyby s pomocí, tak to v rámci možností bude dobrý) a pokud budeš pátrat, ať uspěješ ![]()
Zakladatelko,
přeji hodně sil.
Pokud je to skutečně pravda, pak o tom můžeš napsat knihu, protože co někdy vymyslí život, to ani sebelepší spisovatel nevyfantazíruje. Musíš být v šoku…ale myslím, že až se dostaneš z nejhoršího, tak jiná možnost než DNA testy není, zvědavost ti to nedovolí.
Ty jo, tohle je scifi
, mě to tedy přijde trochu neuvěřitelný, spíš si tipuju, že jsi nemanželský dítě, že to matka nechce přiznat… Udělej si ty testy, ať máš jasno.. Hodně síly, tohle je doopravdy šílená situace… Hlavně mysli na manžela a děti, ty jsou teď tvoje rodina!!!
@statecna.oslice píše:
Ty jo, tohle je scifi, mě to tedy přijde trochu neuvěřitelný, spíš si tipuju, že jsi nemanželský dítě, že to matka nechce přiznat… Udělej si ty testy, ať máš jasno.. Hodně síly, tohle je doopravdy šílená situace… Hlavně mysli na manžela a děti, ty jsou teď tvoje rodina!!!
Tak nezbyva nez se zeptat jeste otce, zda potvrdi tuhle teorii.
Ale kdyby to mela byt pravda, vymyslela bych si radeji darovanou spermii a vajicko ![]()
Moc tomu neverim. Ale zhroutil by se mi asi svet po tomto.
@blumen píše:Ale kdyby to mela byt pravda, vymyslela bych si radeji darovanou spermii a vajicko
Moment překvapení a řekla první, co jí napadlo. A navíc, řekla bych, že generace mých rodičů nemá o darování vajíček/spermií moc přehled.
Zeptala bych se ještě otce, co ti o tom poví on.
Drž se, musí vzít být šílené.
@blumen
Jenže tohle mohla matka nakecat i otci, aby se nedozvěděl o nevěře ![]()
Příspěvek upraven 06.04.17 v 21:07
Ahoj zakladatelko, když jsi psala, že je maminka silně věřící, tak mě první napadlo, jestli nejsi dítě tehdejšího kněze. (testy na matku bych podstoupila) Otec je taky věřící? Jinak je mi to líto, a myslíš že prarodiče tohle ví, že nejsi jejich nebo otce? A jak ses cítila u nich, měli tě rádi, udělali ti vánoce?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ono nás může být víc
Omlouvám se, ale nechci se odtajňovat, jsem únorové dítě, východní Čechy