Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3007
4.4.17 12:38

Normálně bych šla za matkou, dobré vztahy versus nedobré. a řekla bych o skupinách, jako že 1+1=2. Žádné řeči, nic. Prostě je to fakt. A že chci vědět jak je to možné. Dej pak vědět, docela by mě to zajímalo.

• načítám...
Anonymní
4.4.17 12:39

Ahoj…Já zjistila, že můj otec uvedený v RL není biologický ve svých 26letech! Nic jsem s tím nedělala…otec zemřel když mi bylo 17let a vždy se ke mně choval hezky. Nevl. Otce jsem měla od 3let a díky němu jsem taková jaká jsem! Nějaký biologický mě nezajímá i když vím kdo to je! Mou starší dceru si osvojil manžel, miluje ji od jejího roku a ona to neví…pokud to nebude nutné…Na tvém místě bych si promluvila nejprve s mámou :nevim: anonym je jasný ;)

• Upravit
4.4.17 12:41

Taky bych v tvé situaci chtěla vědět pravdu. Musel se ti otřást celý svět. Mamky se zeptej, myslím, že ta k tomu má nejvíc co říct. Držím palce :hug:

• načítám...
Patricia89
4.4.17 12:41
@Levandulina píše:
V krevních skupinách se nevyznám. Vychází to tedy tak, že bys ani matky být nemusela? Nebo podle krevní skupiny jsi?

No je podobna jednomu ze sourozencu. Takze „jednoho“ bude.
No vetsinou je kr. skupina po otci. Nevim, jak se krizi skupiny. Kazdopadne ona ma B. A jeji rodice A.

• Upravit
2258
4.4.17 12:42

A když si tě tak často brala teta i babička, tak mne napadá, jestli nemůžeš být někoho jiného z rodiny…

• načítám...
20777
4.4.17 12:42

@Levandulina Na to, aby mohla mít B, musí mít jeden z rodičů buď B nebo AB. Jelikož má matka skupinu A, tak i to by se mohlo stát a jelikož má dle testů A i otec, tak prostě ani jeden z rodičů nemusí být jejími biologickými rodiči. A nebo pak ty vyjímky, o kterých tu psal někdo jiný, ale to už je na mě moc složité, nejsem biolog.

• načítám...
20777
4.4.17 12:44
@Sexynohy píše:
A když si tě tak často brala teta i babička, tak mne napadá, jestli nemůžeš být někoho jiného z rodiny…

To mě taky napadlo, nemá maminka mladší sestru (nebo tatínek), která třeba otěhotněla ještě na škole nebo tak něco? Ono se stát mohlo fakt lecos.

• načítám...
1089
4.4.17 12:45

Nejprve se rozmysli, jestli vůbec chceš vědět pravdu. Nemusí být zrovna pěkná. Kamarádka takhle došla k pravdě, že je počata ze znásilnění. Její rodiče se rozhodli si ji nechat, ale matka k ní měla celý život vlažný, odtažitý vztah.

• načítám...
2909
4.4.17 12:48
@Anonymní píše:
Ne, ale to jsem zjistila teď, co má za krevní skupinu, kdyby se zmýlili, už by zřejmě nežil.

Jenom premyslim. Tatka asi byl prijemcem krve. Vis neco o univerzalnich prijemcich krve? Zjednodusene receno-i kdyz mas nejakou krevni skupinu-muzes dostat jinou(nekdo, kdo se v tom vyzna mozna dovysvetli). Treba jsi cetla lekarskou zpravu a tam bylo uvedeno jakou krav dostal? Neni toto mozne reseni?
Na tvem miste bych si promluvila s mamkou. Je mozne, ze tvuj otec je nekdo jiny. Tvuj otec to vi. A dohodki se, ze to nebudou resit :nevim:

• načítám...
Tunrida
4.4.17 13:01
@Patricia89 píše:
Bohizel znam lidi, co budou zapirat porad. A nikdy nereknou pravdu. :roll:

Moc jiných možností ale stejně nemá.

• Upravit
20777
4.4.17 13:06

Ty jo a teď si zkuste představit variantu, že měla s jejím otcem dítě matčina sestra… Vím, že je to už hodně velká konspirace, ale mě to prostě nedá :andel: Zakladatelko, držím palce, ať se i podaří nějak navést tu řeč. Opravdu stylem - vím, jaké máte krevní skupiny a jakou mám já, jak je to možné?

• načítám...
29350
4.4.17 13:10

Zakladatelko, změní se něco, když se dozvíš pravdu?
Ve všem existují výjimky, tu otcovu skupinu hodnotíš podle toho, jakou dostal transfúzi?
Je pro tebe důležité vědět, že není tvůj otec? Případně uvěříš, když ti všichni budou tvrdit, že je?

• načítám...
Anonymní
4.4.17 13:15

Opravdu nikde v lékařských zprávách neuváděli, jaké skupiny dostal krevní transfúzi :roll: To je zase tady nějaká místní spekulace.

• Upravit
Anonymní
4.4.17 13:18
@Anonymní píše:
Ahoj…Já zjistila, že můj otec uvedený v RL není biologický ve svých 26letech! Nic jsem s tím nedělala…otec zemřel když mi bylo 17let a vždy se ke mně choval hezky. Nevl. Otce jsem měla od 3let a díky němu jsem taková jaká jsem! Nějaký biologický mě nezajímá i když vím kdo to je! Mou starší dceru si osvojil manžel, miluje ji od jejího roku a ona to neví…pokud to nebude nutné…Na tvém místě bych si promluvila nejprve s mámou :nevim: anonym je jasný ;)

Vůbec tomu nerozumím 8o Zemřel, když ti bylo 17 let a choval se k tobě, ale od 3 let tě vychovával nevlastní? Tak to jsi musela vědět, když jsi měla 2 otce.

• Upravit
Anonymní
4.4.17 13:20
@marzanna píše:
Já bych za ní prostě přišla s tím, že jsem si nemohla nevšimnout určité nesrovnalosti, která vyplynula spolu se zdravotním stavem otce… A to sic, že tvoje krevní skupina je zcela neodpovídající tomu, že bys byla dcerou jich obou. A že jestli existuje něco, co ona ví a ty ne, tak ať si to prosím nenechává pro sebe, protože se nechceš trápit myšlenkami, jaké všechny varianty mohly nastat.

Tohle je moc hezky napsané, ale znám svoji matku, která na mě vystartuje, co tím jako chci říct, jestli s nima mám nějaký problém, tak se k nim znát nemusím :roll:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová