Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2258
4.4.17 11:34

Jinak lepší žít celý život „ve lži“ než mít otce mizeru. A jinak to klidně může být tak, že si tvoje mamka jednou tzv. odskočila, a když zjistila že je těhotná, udělala to co ji přišlo nejlepší, zachovat dobrou rodinu s dobrým tátou a nevrtat se v tom, jestli jsi biologicky někoho jiného. Upřímně, přijde mi to rozumější, než tou pravdou všechno podě..t

• načítám...
2258
4.4.17 11:36
@Anonymní píše:
Ne, ale to jsem zjistila teď, co má za krevní skupinu, kdyby se zmýlili, už by zřejmě nežil.

Tak pak je tvá pochybnost nejspíš pravdou. A co až si ověříš, že máš pravdu? Nemyslím to nijak negativně, ale někdy je lepší blbá pochybnost, než blbá pravda…

• načítám...
Anonymní
4.4.17 11:37

K těm vztahům v rodině, u nás nebyly nikdy ideální, byla jsem odstrkované dítě, věčně u babiček nebo tety, tohle by vysvětlovalo asi všechno.

• Upravit
2258
4.4.17 11:38
@Anonymní píše:
K těm vztahům v rodině, u nás nebyly nikdy ideální, byla jsem odstrkované dítě, věčně u babiček nebo tety, tohle by vysvětlovalo asi všechno.

Aha, pak bych se asi tedy zeptala té mamky. Z toho co píšeš to může vědět i otec, ale kdyby náhodou ne, tak bych mu to neříkala, pokud k tobě nebyl fakt hnusný.

• načítám...
Tunrida
4.4.17 11:40
@Anonymní píše:
@Tunrida Ano jsem, už jsem to tu vysvětlovala.

Uz docitam..
Jako myslim si, ze je asi prirozeny, ze po takovem zjisteni chces vedet pravdu. Ja bych se taky obratila na mamu. Ale fakt v klidu. At uz se dozvis cokoliv, vycitky uz ted nikomu nepomuzou.

• Upravit
8149
4.4.17 11:41

A podobnost s otcem v něčem nevidíš? Jste rozdílní?

• načítám...
Kobliha51
4.4.17 11:42
@Anonymní píše:

To pak chápu tvoje pocity. :kytka:

• Upravit
6661
4.4.17 11:43
@Anonymní píše:

Hmmm, tak v tvém případě bych se zeptala mámy. Tam asi bude řešení tvých nejasností :think:

• načítám...
2505
4.4.17 11:45

Nooo nezávidím tvou situaci, ale divím se, že chceš hned z kraje investovat do testů DNA (ty nejsou vůbec levné..) místo toho, aby ses, pokud máš přes 25 normálně zeptala své matky a nechala si objasnit situaci…

Navíc teda, když zde někteří už psali, že mají také rodiče s A a oni jsou 0 :kytka:

• načítám...
Anonymní
4.4.17 11:47

Jak jsem psala v úvodu, jsem zmatená, fakt nevím, jestli chci vědět pravdu, nebo jak s ní potom naložím, doufala jsem, že tu bude někdo, koho potkalo něco podobnýho :think:

• Upravit
6661
4.4.17 11:47
@Andrea.Tom píše:
Nooo nezávidím tvou situaci, ale divím se, že chceš hned z kraje investovat do testů DNA (ty nejsou vůbec levné..) místo toho, aby ses, pokud máš přes 25 normálně zeptala své matky a nechala si objasnit situaci…Navíc teda, když zde někteří už psali, že mají také rodiče s A a oni jsou 0 :kytka:

Ale ona nemá 0. Mít rodiče s A a být 0, je normální. Ale není normální mít rodiče s A a být B.

• načítám...
Anonymní
4.4.17 11:49
@Andrea.Tom píše:
Nooo nezávidím tvou situaci, ale divím se, že chceš hned z kraje investovat do testů DNA (ty nejsou vůbec levné..) místo toho, aby ses, pokud máš přes 25 normálně zeptala své matky a nechala si objasnit situaci…Navíc teda, když zde někteří už psali, že mají také rodiče s A a oni jsou 0 :kytka:

Jenže já v tomto případě mám B, takže ta poznámka je fakt mimo.
Jinak se mi líbí, jak tu spousta píše ‚normálně bych se zeptala matky‘, fakt si ten rozhovor nedokážu představit, ‚hele, nejsem náhodou kukačka?‘ :roll:

• Upravit
35489
4.4.17 11:49

Nevím, jestli už se tu někdo neptal…ale jsi si SKUTEČNĚ jistá, že rodiče mají krevní skupinu jakou mají? Já třeba stoprocentně vím jen svoji, protože se to zjišťovalo během těhotenství…krevní skupinu „černě na bílém“ ostatních jsem neviděla…

• načítám...
6661
4.4.17 11:50
@Anonymní píše:
Jak jsem psala v úvodu, jsem zmatená, fakt nevím, jestli chci vědět pravdu, nebo jak s ní potom naložím, doufala jsem, že tu bude někdo, koho potkalo něco podobnýho :think:
Řešení nehledej s horkou hlavou, realita je taková, jaká je. Na té nic nezměníš. Než cokoliv dál podnikneš, ujasni si, co bude po zjištění skutečnosti následovat a jak s tím dál naložíš. Podle toho se rozhoduj. Je to pro tebe teď dost nelehká situace :kytka:
  • načítám...
1035
4.4.17 11:53

Mě by to nedalo a zeptala bych se mamky…držím palce :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová