Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3743
4.4.17 11:00

Na rodném listě je datum vystavení, pokud je tam datum čerstvě po narození, tak lze vynechat pozdější variantu třeba adopce.

• načítám...
Anonymní
4.4.17 11:02
@Malaga píše:
A co Bombay fenotyp? Dva rodiče „0“ a dítě s A nebo B kr. skupinou?

Ano, o tomhle jsem na netu našla informace, ale o mém případu fakt nic.

• Upravit
15659
4.4.17 11:03

Jsi nejstarší nebo nejmladší ze sourozenců? Je tam větší věkový rozdíl?

• načítám...
4062
4.4.17 11:04

Ještě je taky možnost, že někdo z vás „ví“ svou krevní skupinu špatně. Nevím, při jaké příležitosti a před jak dlouhou dobou jste je zjišťovali. Opravdu seš si iistá, že si to někdo nemůže pamativat špatně nebo že nedošlo k chybě v lékařské dokumentaci? I takové případy jsou.
Jestli do toho chceš šťourat, tak si nejdřív ujasni proč, jaké můžou být důsledky a jestli ti to stojí za to. Pokud vypluje na povrch, že nejsi otcova, nejspíš to rozvrátí vztahy v celé rodině. Fakt je to pro tebe tak důležité?

• načítám...
Anonymní
4.4.17 11:04

@Jaji77 Jsem někde uprostřed a věkové rozestupy do maximálně 3 let.

• Upravit
3355
4.4.17 11:06

A jsi si jisté, že rodiče jsou A a ty AB? Píšeš, že je ti 25let, jsi dospělá, běž za mamkou a na rovinu se jí zeptej. Nemá cenu se tím užírat.

• načítám...
Anonymní
4.4.17 11:07

@-Evka-
Mě třeba rodný list vystavili měsíc před tím, než jsem se narodila. :) Zatím to nikdy nikomu nevadilo :D

• Upravit
Anonymní
4.4.17 11:09
@Kassy píše:
Ještě je taky možnost, že někdo z vás „ví“ svou krevní skupinu špatně. Nevím, při jaké příležitosti a před jak dlouhou dobou jste je zjišťovali. Opravdu seš si iistá, že si to někdo nemůže pamativat špatně nebo že nedošlo k chybě v lékařské dokumentaci? I takové případy jsou.
Jestli do toho chceš šťourat, tak si nejdřív ujasni proč, jaké můžou být důsledky a jestli ti to stojí za to. Pokud vypluje na povrch, že nejsi otcova, nejspíš to rozvrátí vztahy v celé rodině. Fakt je to pro tebe tak důležité?

Daruji krev, takže vím přesně moji skupinu, matky krevní skupinu vím kvůli jistým okolnostem a nově zjištěná otcova je na 100%. Vůbec nevím, co chci, jsem zmatená, jak jsem psala v úvodu :? Je to pro mě důležité, pro někoho by to byla asi drobná malichernost, ale pro mě je podstatné vědět, kdo jsou moji rodiče a nehledě na to, že mi někdo celý život lhal!

• Upravit
@Anonymní píše:
A to jde nějak tajně, aby o tom otec nevěděl?

Určitě nějak ano, jen je to asi složitější dražší a méně spolehlivé, ale udělat to půjde. Třeba z vlasů?
 http://www.easydna.cz/…-vzorky.html

• načítám...
3743

Tak moje sestra používala 22 let špatné rodné číslo uvedené v RL. Dozvěděla se to až při první vlně kuponové privatizace ;-). Ani na založení občanky to nevadilo.

• načítám...
34473
4.4.17 11:11

Možná zjistíš že otec není tvůj pravý a co s tím jako chceš dělat? Vypravis se do světa hledat ztraceného tatínka a padnete si kolem krku? Nech to být. Nebo si promluv s mámou a zeptej se jí, to se mi zdá jako jedine rozumné. Mmch mám nevlastního otce a vlastního jsem nikdy neviděla takže asi vím co cítíš.

• načítám...
12603
4.4.17 11:12

Moji rodiče mají oba A-, já taky a bratr má krevní skupinu 0. A je náš ;) genetika má i vyjímky a odchylky. Učili jsme se o tom, ale je to hrozně složité

• načítám...
Kobliha51
4.4.17 11:13
@Anonymní píše:
Daruji krev, takže vím přesně moji skupinu, matky krevní skupinu vím kvůli jistým okolnostem a nově zjištěná otcova je na 100%. Vůbec nevím, co chci, jsem zmatená, jak jsem psala v úvodu :? Je to pro mě důležité, pro někoho by to byla asi drobná malichernost, ale pro mě je podstatné vědět, kdo jsou moji rodiče a nehledě na to, že mi někdo celý život lhal!

Když zjistíš, že máš jiného otce, okamžitě opustíš svou dosavadní matku a otce?

• Upravit
Anonymní
@terien píše:
Možná zjistíš že otec není tvůj pravý a co s tím jako chceš dělat? Vypravis se do světa hledat ztraceného tatínka a padnete si kolem krku? Nech to být. Nebo si promluv s mámou a zeptej se jí, to se mi zdá jako jedine rozumné. Mmch mám nevlastního otce a vlastního jsem nikdy neviděla takže asi vím co cítíš.

A vychovali tě tak, že jsi to věděla? Nebo jsi na to přišla v dospělosti?

• Upravit

Mě osobně by to asi až tak moc nezajímalo. Pokud to je tak jak to je, tak to tak má být. Byl k tomu někdy nějaký důvod. Nepátrala bych. Teda pokud bych pocházela z harmonické rodiny.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová