Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Na rodném listě je datum vystavení, pokud je tam datum čerstvě po narození, tak lze vynechat pozdější variantu třeba adopce.
@Malaga píše:
A co Bombay fenotyp? Dva rodiče „0“ a dítě s A nebo B kr. skupinou?
Ano, o tomhle jsem na netu našla informace, ale o mém případu fakt nic.
Jsi nejstarší nebo nejmladší ze sourozenců? Je tam větší věkový rozdíl?
Ještě je taky možnost, že někdo z vás „ví“ svou krevní skupinu špatně. Nevím, při jaké příležitosti a před jak dlouhou dobou jste je zjišťovali. Opravdu seš si iistá, že si to někdo nemůže pamativat špatně nebo že nedošlo k chybě v lékařské dokumentaci? I takové případy jsou.
Jestli do toho chceš šťourat, tak si nejdřív ujasni proč, jaké můžou být důsledky a jestli ti to stojí za to. Pokud vypluje na povrch, že nejsi otcova, nejspíš to rozvrátí vztahy v celé rodině. Fakt je to pro tebe tak důležité?
A jsi si jisté, že rodiče jsou A a ty AB? Píšeš, že je ti 25let, jsi dospělá, běž za mamkou a na rovinu se jí zeptej. Nemá cenu se tím užírat.
@-Evka-
Mě třeba rodný list vystavili měsíc před tím, než jsem se narodila.
Zatím to nikdy nikomu nevadilo ![]()
@Kassy píše:
Ještě je taky možnost, že někdo z vás „ví“ svou krevní skupinu špatně. Nevím, při jaké příležitosti a před jak dlouhou dobou jste je zjišťovali. Opravdu seš si iistá, že si to někdo nemůže pamativat špatně nebo že nedošlo k chybě v lékařské dokumentaci? I takové případy jsou.
Jestli do toho chceš šťourat, tak si nejdřív ujasni proč, jaké můžou být důsledky a jestli ti to stojí za to. Pokud vypluje na povrch, že nejsi otcova, nejspíš to rozvrátí vztahy v celé rodině. Fakt je to pro tebe tak důležité?
Daruji krev, takže vím přesně moji skupinu, matky krevní skupinu vím kvůli jistým okolnostem a nově zjištěná otcova je na 100%. Vůbec nevím, co chci, jsem zmatená, jak jsem psala v úvodu
Je to pro mě důležité, pro někoho by to byla asi drobná malichernost, ale pro mě je podstatné vědět, kdo jsou moji rodiče a nehledě na to, že mi někdo celý život lhal!
@Anonymní píše:
A to jde nějak tajně, aby o tom otec nevěděl?
Určitě nějak ano, jen je to asi složitější dražší a méně spolehlivé, ale udělat to půjde. Třeba z vlasů?
http://www.easydna.cz/…-vzorky.html
Tak moje sestra používala 22 let špatné rodné číslo uvedené v RL. Dozvěděla se to až při první vlně kuponové privatizace
. Ani na založení občanky to nevadilo.
Možná zjistíš že otec není tvůj pravý a co s tím jako chceš dělat? Vypravis se do světa hledat ztraceného tatínka a padnete si kolem krku? Nech to být. Nebo si promluv s mámou a zeptej se jí, to se mi zdá jako jedine rozumné. Mmch mám nevlastního otce a vlastního jsem nikdy neviděla takže asi vím co cítíš.
Moji rodiče mají oba A-, já taky a bratr má krevní skupinu 0. A je náš
genetika má i vyjímky a odchylky. Učili jsme se o tom, ale je to hrozně složité
@Anonymní píše:
Daruji krev, takže vím přesně moji skupinu, matky krevní skupinu vím kvůli jistým okolnostem a nově zjištěná otcova je na 100%. Vůbec nevím, co chci, jsem zmatená, jak jsem psala v úvoduJe to pro mě důležité, pro někoho by to byla asi drobná malichernost, ale pro mě je podstatné vědět, kdo jsou moji rodiče a nehledě na to, že mi někdo celý život lhal!
Když zjistíš, že máš jiného otce, okamžitě opustíš svou dosavadní matku a otce?
@terien píše:
Možná zjistíš že otec není tvůj pravý a co s tím jako chceš dělat? Vypravis se do světa hledat ztraceného tatínka a padnete si kolem krku? Nech to být. Nebo si promluv s mámou a zeptej se jí, to se mi zdá jako jedine rozumné. Mmch mám nevlastního otce a vlastního jsem nikdy neviděla takže asi vím co cítíš.
A vychovali tě tak, že jsi to věděla? Nebo jsi na to přišla v dospělosti?
Mě osobně by to asi až tak moc nezajímalo. Pokud to je tak jak to je, tak to tak má být. Byl k tomu někdy nějaký důvod. Nepátrala bych. Teda pokud bych pocházela z harmonické rodiny.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat