Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6661
4.4.17 11:54
@Anonymní píše:
Jenže já v tomto případě mám B, takže ta poznámka je fakt mimo.
Jinak se mi líbí, jak tu spousta píše ‚normálně bych se zeptala matky‘, fakt si ten rozhovor nedokážu představit, ‚hele, nejsem náhodou kukačka?‘ :roll:

No, podle mě „normálně“ se zeptat nepůjde. Celá ta situace není normální a je to dost citlivé téma. le záleží jen na tobě, co v budoucnu podnikneš a jak se k tomu postavíš. Vztahy se naruší, ale u tebe se to stejně teď už narušilo, z hlavy to nevymažeš a možná ta věčná otázka, kdo… :think: :nevim:

• načítám...
35489
4.4.17 11:54

Já bych nepátrala…minulost nezměníme…

• načítám...
4.4.17 11:55
@Anonymní píše:
Jinak se mi líbí, jak tu spousta píše ‚normálně bych se zeptala matky‘, fakt si ten rozhovor nedokážu představit, ‚hele, nejsem náhodou kukačka?‘ :roll:

Proč takhle blbě? Normálně si s mámou nepovídáte?
Spíš bych to viděla jako:
Hele táta má tuhle krevní skupinu, ty máš tuhle a já todle.
Kdo je teda můj táta?

• načítám...
Tunrida
4.4.17 11:56
@Anonymní píše:

A to si se svoji mamou normalne promluvit? Stejne ut to ted mezi vami bude viset. Geneticky testy ti tvuj zivot nezodpovi.

• Upravit
2505
4.4.17 11:58
@Anonymní píše:

Tak, jestli i po 25 letech ti přijde normální se takto ptát své matky „ahoj, nejsem náhodou kukačka..“ tak s eti nedivím, že si to neumíš ani představit ;) Normálně bych šla a objasnila situaci, že oni mají skupinu tu a ty tuhle a jak je to možné… 6e tě to zajimá… A hotovo.. No ale jestli máš vyjadřování takové, tak ten rozhovor příjemný nebude to ne :D

• načítám...
2258
4.4.17 11:58
@Anonymní píše:

Třeba nenormálně, ale ty krevní testy ti zřejmě nic nového nepřinesou a pak budeš stát před stejným rozhodnutím, jestli se na to té matky zeptat. Začít o tom bude nesmírně těžké, to jasné, ale pokud to chceš vědět, stejně ti nic jiného nezbyde…

• načítám...
Tunrida
4.4.17 11:59
@Patricia89 píše:
Vubec levne?
Tusim ze kolem dvou tisic. Takze to takova palka neni. :nevim:Nokdo nevi, jak to u nich v rodine funguje.
A si myslis, ze kdyz tam maji takovy vztahy, ze ti rekne pravdu?

Ja myslim, ze v teto situaci uz nema co popirat. :nevim:

• Upravit
1696
4.4.17 12:03

:mavam: a co otec a podoba - fyzická, duševní? A podoba sourozenci?

• načítám...
Anonymní
4.4.17 12:07

Podobná si jsem trochu s jedním sourozencem, ale nemám pocit, že bych byla např. celá matka nebo otec, to fakt ne. Povahou jsem úplně jiná než všichni doma, ale to přičítám tomu, jak jsem byla často u babiček a tety. Ale mám jedno specifické onemocnění, které nemá nikdo v široké rodině, to je asi jeden z hlavních důvodů, proč chci vědět víc.

• Upravit
Anonymní
4.4.17 12:09
@Andrea.Tom píše:
Tak, jestli i po 25 letech ti přijde normální se takto ptát své matky „ahoj, nejsem náhodou kukačka..“ tak s eti nedivím, že si to neumíš ani představit ;) Normálně bych šla a objasnila situaci, že oni mají skupinu tu a ty tuhle a jak je to možné… 6e tě to zajimá… A hotovo.. No ale jestli máš vyjadřování takové, tak ten rozhovor příjemný nebude to ne :D

V tomhle případě mi přijde jedno, jestli se to zaobalí do líbivých frází, nebo vybalí na rovinu :nevim: Rozhovor nebude příjemný kvůli dané situaci.

• Upravit
Anonymní
4.4.17 12:12
@Paralenka červená píše:
Proč takhle blbě? Normálně si s mámou nepovídáte?
Spíš bych to viděla jako:
Hele táta má tuhle krevní skupinu, ty máš tuhle a já todle.
Kdo je teda můj táta?

Není to jedno, tohle mi přijde takový trapný hrát si na hloupou, jak to teda asi je :roll: My si fakt normálně nepovídáme, to přiznávám.

• Upravit
Anonymní
4.4.17 12:13
@Patricia89 píše:
A jsi podobna trochu sourozencum, nebo rodicum?Jinak ja te chapu. Kdyby se to stalo me, tak bych to taky chtela vedet :nevim:

To jsem ráda, že nejsem úplný cvok a našel se někdo další, kdo by to chtěl vědět a nehrál jako že nic ;)

• Upravit
1696
4.4.17 12:14

Chápu, že to chceš vědět, asi bych to taky chtěla (i když u nás je to jasný…). Když si necháš udělat tesy, zjistíš, zda jsou bio, pokud bude jen matka, pujdeš se jí pak zeptat? Myslíš, že ti řekne, kdo je tvůj otec? Co pak uděláš… přemyšlela jsi o tom? (jinak já bych si asi nechala udělat nejdřív ty testy, abych pak měla jistotu (ne „spekluace“) a něco v ruce, až se pujdu ptát…) - protože to otázkou určitě něco rozpoutáš, minimálně emoce (váš vztah, vztah matka-otec…)

• načítám...
4.4.17 12:14

Tak to ten rozhovor můžeš začít i jinak.
Něco jako: Táta má taky tohle onemocnění jako já? Chtěla bych ho poznat.

Dobře mámu rozhodíš…

• načítám...
4.4.17 12:16
@Anonymní píše:
Není to jedno, tohle mi přijde takový trapný hrát si na hloupou, jak to teda asi je :roll: My si fakt normálně nepovídáme, to přiznávám.

To si nehraješ na hloupou. Naopak dáváš najevo, že víš že biologický otec je někdo jiný.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová