Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kobliha51 no testy kvůli uznání otcovství na soud stojí 14000,–- ale pro osobní potřebu jsou na internetu i za 2700.--, taky je to dost, ale zas v tomto případě to myslím stojí za to
@Anonymní píše:
Testy si chci udělat, vychází kolem 2-3 tisíc, to mi nepřijde hodně, čekala jsem desetitisíceNebudu to řešit přes policii, nikomu to nepomůže a je to zřejmě promlčené i vražda se za 20 let promlčí
ahoj, hodně sil přeju. S tou promlčeností, to asi jo, ale to neznamená, že by neměli povinnost se tím zabývat, ne? Asi by nemohly padnout nějaké tresty (to asi ani nikdo nechce), ale vyšetřovat by měli.
@stinga píše:
@Kobliha51 no testy kvůli uznání otcovství na soud stojí 14000,–- ale pro osobní potřebu jsou na internetu i za 2700.--, taky je to dost, ale zas v tomto případě to myslím stojí za to
To jde zvládnout. Zvlášť pokud zakladatelka cítí křivdu. To bych asi taky chtěla vědět, proč to tak bylo. Kdybych žila s rodiči hezky, tak bych to nikdy vědět nechtěla.
@Anonymní píše:
Testy si chci udělat, vychází kolem 2-3 tisíc, to mi nepřijde hodně, čekala jsem desetitisíceNebudu to řešit přes policii, nikomu to nepomůže a je to zřejmě promlčené i vražda se za 20 let promlčí
Předpokládám, že lhůta pro promlčeí by případně běžela od vašich osmnáctin.
Na výměnu nebo únos dítěte žádná lhůta není ne?? Kdyby zakladatelka šla na PČR a toto řekla byl by to frmol jak prase.. Někde mít rodiče kteří si myslí, že je mrtvá ![]()
Ale, tvoje máma je věřící, a jen tak by toto dokázala udělat? To nechápu… Ale myslím si spíš že někde ujela, a táta s ní zůstal, ale ví to..
Nebylo by na škodu, za ním jít a zeptat se ho a říct mu, že víš že on tvůj táta není..co by ti řekl, jestli stejnou historku jako máma nebo né…
A propó, koukám, že tvoje máma je pobožná a vysvětluje si víru po svém (jak si psala, že tě peskuje, atd..)
A co mě udivuje, že ti to řekne a bum… možná bych ji vydusila a řekla, že si zašla na policajty, a že to budou šetřit. Že si zjistí kdo tam dělal, rodil, kdo zemřel a bude to.. a samozřejmě že i jí si pozvou… třeba by kápla božskou:-)
držím paalce zakladatelko
![]()
Tak hlavně pokud je maminka katolička, tak její zpovědi jsou neplatné, když se nepřizná.
Ahoj, sleduju tento pribeh a drzim palce, at to dopadne nejlip, jak muze… ![]()
Co mamce tou policii pohrozit… bud ti rekne, jak to bylo, nebo ze to nahlasis… Sice drsnej zpusob, jak dojit k cili, ale jako posledni moznost…
Nerikam, ze bys to skutecne mela udelat, ale neco by s ni pohnout mohlo… ![]()
@Prdolinka86 píše:
Na výměnu nebo únos dítěte žádná lhůta není ne?? Kdyby zakladatelka šla na PČR a toto řekla byl by to frmol jak prase.. Někde mít rodiče kteří si myslí, že je mrtvá
Ale, tvoje máma je věřící, a jen tak by toto dokázala udělat? To nechápu… Ale myslím si spíš že někde ujela, a táta s ní zůstal, ale ví to..
Nebylo by na škodu, za ním jít a zeptat se ho a říct mu, že víš že on tvůj táta není..co by ti řekl, jestli stejnou historku jako máma nebo né…
A propó, koukám, že tvoje máma je pobožná a vysvětluje si víru po svém (jak si psala, že tě peskuje, atd..)A co mě udivuje, že ti to řekne a bum… možná bych ji vydusila a řekla, že si zašla na policajty, a že to budou šetřit. Že si zjistí kdo tam dělal, rodil, kdo zemřel a bude to.. a samozřejmě že i jí si pozvou… třeba by kápla božskou:-)
držím paalce zakladatelko![]()
![]()
![]()
Ted to ctu, mame podobny napad…
Tahle diskuze mi připadá místy srandovní. Ano i katolíci hřeší, je divné myslet si že ne, je divné vyvozovat z toho, že byla manželovi nevěrná, protože je to menší hřích. Tady jde o víru až v druhém kole, v prvním je zoufalá žena po porodu…
Zakladatelko, myslím na tebe a držím palce ať se s tím srovnáš. ![]()
Seč mám k věštěním určité výhrady, tak tohle je přesně případ, který by mě přiměl zjistit pohled do minulosti s pomocí nějaké vyhlášené věštkyně, moc by mě zajímalo, jestli by dokázala tohle nějak vydedukovat. Tohle člověk musí nejdřív opravdu dlouho vydýchávat a zvažovat svá pro a proti k následujícím krokum. Ale pokud tuhle kapitolu zakladatelka nějak nevyřeší, tak jí to bude pronásledovat do konce života a i pro své děti určitě bude chtít znát své kořeny.
Mám s matkou fakt hodně zvláštní vztah, zeptat se jí na ty krevní skupiny mě stálo hodně přemáhání, ale ta touha byla silnější. Teď se ve mně všechno pere, chci znát pravdu, ale zároveň se jí bojím a nechci to vědět, fakt nevím ![]()
@Anonymní píše:
Mám s matkou fakt hodně zvláštní vztah, zeptat se jí na ty krevní skupiny mě stálo hodně přemáhání, ale ta touha byla silnější. Teď se ve mně všechno pere, chci znát pravdu, ale zároveň se jí bojím a nechci to vědět, fakt nevímSleduji občas na TV Barandov pořad Nebezpečné vztahy, který uvádí Honza Musil a jsou tam občas hodně zajímavé rodinné případy. Pokud byste to chtěla rozplést a měla na to odvahu, tak jejich tým dokáže zjistit opravdu hodně a využívají případně i detektor lži. Někdy jsou to překvapivé zvraty, které nikdo nepředpokládal. Třeba i to by pro Vás byla cesta.
Vždyť to není reálné, to jsou herci…
zkus prvně získat trochu odstup, ukotvit se, najít podporu v téhle těžké situaci…
@Anonymní píše:
Mám s matkou fakt hodně zvláštní vztah, zeptat se jí na ty krevní skupiny mě stálo hodně přemáhání, ale ta touha byla silnější. Teď se ve mně všechno pere, chci znát pravdu, ale zároveň se jí bojím a nechci to vědět, fakt nevímSleduji občas na TV Barandov pořad Nebezpečné vztahy, který uvádí Honza Musil a jsou tam občas hodně zajímavé rodinné případy. Pokud byste to chtěla rozplést a měla na to odvahu, tak jejich tým dokáže zjistit opravdu hodně a využívají případně i detektor lži. Někdy jsou to překvapivé zvraty, které nikdo nepředpokládal. Třeba i to by pro Vás byla cesta.
Jsou to herci, není to realita. Detektor lži- myslíš, že v reálu někoho donutíš jít na detektor lži, když nejsi policie.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Testy si chci udělat, vychází kolem 2-3 tisíc, to mi nepřijde hodně, čekala jsem desetitisíce
Nebudu to řešit přes policii, nikomu to nepomůže a je to zřejmě promlčené i vražda se za 20 let promlčí