Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jenny.fields píše:
Jsou to herci, není to realita. Detektor lži- myslíš, že v reálu někoho donutíš jít na detektor lži, když nejsi policie.
Já to teda nesleduju a sehraný to urcite je, ale s tim detektorem by to klidne mohla byt podminka ucasti… kdyby to byl real… tenkrat byla nejaka soutez, uz nevim, jak se to jmenovalo, ptali se lidi na ruzny otazky, museli odpovidat, jestli to je pravda nebo ne… tam byl detektor zaklad… otazky byly typu „byla jste nekdy neverna svemu partnerovi“ atd… hralo se o prachy jako v Milionari… ty lidi nejdriv dostali asi 50 otazek na detektoru, nevedeli, jak dopadli vysledky a pak se jich ve studiu ptali…
@Stánina No to jo, když něco někdo podepíše. Každopádně tohle je prostě hrané, jsou to herci.
@jenny.fields píše:
@Stánina No to jo, když něco někdo podepíše. Každopádně tohle je prostě hrané, jsou to herci.
A jsou to primo oskarovy vykony… ![]()
@Stánina píše:
A jsou to primo oskarovy vykony…
Fakt? Já nemám televizi. Ptala se mne na to mamka, tak jsem jí to zjištovala.
@jenny.fields píše:
Fakt? Já nemám televizi. Ptala se mne na to mamka, tak jsem jí to zjištovala.
To byla ironie
Ja se na to nemuzu koukat, je mi trapne za ne… Hlavne, kdyz Musil dela vaznyho, jako ze to je doopravdy…
![]()
Ano jsou to opravdu herci. Hrají prý příběhy, které se skutečně staly. Známá kamarádky se tam přihlásila, hrála v jedné epizodě, dostala 3.200 Kč. Detektor lži je výmysl! To dělají jen aby to bylo zajímavý. Vždyť to jde okamžitě poznat, že to jsou herci, i to publikum je masakr.
@Pipilota Citrónie píše:
Tahle diskuze mi připadá místy srandovní. Ano i katolíci hřeší, je divné myslet si že ne, je divné vyvozovat z toho, že byla manželovi nevěrná, protože je to menší hřích. Tady jde o víru až v druhém kole, v prvním je zoufalá žena po porodu…Zakladatelko, myslím na tebe a držím palce ať se s tím srovnáš.
Přesně tak - katolíci nejsou imunní vůči zkratkovitému jednání a strachu z následků ani vůči pokušení a hříchu. Jestli se z toho vyzpovídala nevíme, možná jo. Jak by měla správně jednat se zdá jasné jednoduše uvažujícímu nezainteresovanému člověku, ale jít se napráskat na policii „unesla jsem dítě“, to chce kromě morálního kreditu také mít hoooodně velké koule. A ani ty katolík nenafasuje při křtu. Katolíci jsou prostě lidi, jako všichni ostatní.
Matka testy odmítla, takže nevím co dál. Trochu jsem pátrala v minulosti a matka začala být posedlá vírou po mém narození, 2× týdně kostel, začala tam pomáhat s výzdobou i úklidem, prý se nějak změnila, takže něco v tom je ![]()
Hmm… pokud odmítá testy, asi se bojí, že by se potvrdilo, že je tvá biologická matka. A padla by její neuvěřitelná verze o tom, že jsi „ukradené“ dítě.
Je to všechno hodně divné…
Mně pořád připadají pravděpodobné verze, které už tu padly - nevěra a znásilnění.
@renduli píše:
Hmm… pokud odmítá testy, asi se bojí, že by se potvrdilo, že je tvá biologická matka. A padla by její neuvěřitelná verze o tom, že jsi „ukradené“ dítě.
Je to všechno hodně divné…
Mně pořád připadají pravděpodobné verze, které už tu padly - nevěra a znásilnění.
Přikláním se spíš k té nevěře, znásilnění nevím, taky by to bylo možné ![]()
A nemohl by vědět někdo z rodiny více? Třeba ti, ke kterým tě vždycky rodiče odkládali?
Zakladatelko, musí to být hrozné, co prožíváš, a ty nezodpovězené otázky… to musí být pro tebe vyčerpávající. Zasloužíš si odpovědi, tím spíš, když jsi měla dětství a vztahy k rodičům, jaké jsi popisovala.
Hodně síly! ![]()
@renduli píše:
A nemohl by vědět někdo z rodiny více? Třeba ti, ke kterým tě vždycky rodiče odkládali?
Zakladatelko, musí to být hrozné, co prožíváš, a ty nezodpovězené otázky… to musí být pro tebe vyčerpávající. Zasloužíš si odpovědi, tím spíš, když jsi měla dětství a vztahy k rodičům, jaké jsi popisovala.
Hodně síly!
Teta a jeden z prarodičů už nežije, ti žijící na tom nejsou zdravotně nejlépe (stařecká demence a Alzheimer). Pátrala jsem u matčiných bývalých kamarádek, našich bývalých sousedů a nikdo neví, že by se matka s někým scházela
Otec je stále v nemocnici, není na tom nejlépe, což mi bylo vyčteno, že se starám o dávný křivdy, když se mám soustředit na otce, já vůbec nevím co dál.
@Anonymní píše:
Teta a jeden z prarodičů už nežije, ti žijící na tom nejsou zdravotně nejlépe (stařecká demence a Alzheimer). Pátrala jsem u matčiných bývalých kamarádek, našich bývalých sousedů a nikdo neví, že by se matka s někým scházelaOtec je stále v nemocnici, není na tom nejlépe, což mi bylo vyčteno, že se starám o dávný křivdy, když se mám soustředit na otce, já vůbec nevím co dál.
Asi bych ji „vzala“ nějaký vzorek.. vlas, kapesník či něco a la do toho asi sama, když matka odmítá.. No každopádně se ani tak nedozvíš, co kde kdy a proč.. ![]()
@Anonymní píše:
Matka testy odmítla, takže nevím co dál. Trochu jsem pátrala v minulosti a matka začala být posedlá vírou po mém narození, 2× týdně kostel, začala tam pomáhat s výzdobou i úklidem, prý se nějak změnila, takže něco v tom je
taky bych si nechala udělat testy tajně, pokud nechce spolupracovat sama
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat