Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6463
25.5.17 22:09

Smyslenych pribehu tu byly mraky, ale ty nejpodivnejsi byly paradoxne ze zivota. Viz. Bozuzu treba… to nevymyslis.

A trapeni s identitou je tak caste. Kolik ze procent kukacek je v ceskych rodinach? Nejake uplne silene vysoke numero. Takze bych se nedivila ani mensimu procentu jeste bizarnejsich pripadu typu zamena, vymena, vychovavani jineho clena rodiny /spoluzacka zjistila az po maturite! ze jeji „maminka“ byla ve skutecnosti babicka a vlastni matkou je jeji „segra“ umistena dlouhodobe v psych. lecebne - sileny! ta holka je dodnes v haji/. Vsak jsem tu psala o dvou pripadech, jeden kolega, druhy v rodine, chlapi po 40 zjistili, ze nejsou svych rodicu - mazec. Deje se to furt.

A dit se bude dal, staci si tu cist diskuse, ktere zakladaji cerstve maminky a prave ted urcuji osud svym detem /je manzela nebo milence? nemluve o tech kvantech deti z asist. reprodukce, rict-nerict diteti?/. A deti budou po letech zase patrat a trapit se…

• načítám...
45786
25.5.17 22:11
@arada píše:
To, že ty něco nechceš, tak se mají ostatní co jako? Nikdo tě nenutí číst něco co nechceš a konec konců ani abys byla na emiminu.

Jistě, ale vyjádřit se snad mohu, je to veřejná diskuze.
Myslela jsem, ze většině tady smyšlené příběhy vadí, ale asi tedy ne. Tak to se fakt omlouvám, netušila jsem. :lol:

• načítám...
32028
25.5.17 22:14
@veria píše:
Jistě, ale vyjádřit se snad mohu, je to veřejná diskuze.
Myslela jsem, ze většině tady smyšlené příběhy vadí, ale asi tedy ne. Tak to se fakt omlouvám, netušila jsem. :lol:

Spíš u takové diskuze není moc důvod proč si to tak brát. Je to všechno virtuální, i když to nebude pravdivé, tak to může stále být něčí příběh a pro tebe to stejně stále bude neuchopitelné. Čteš zprávy? Vždyť tam je smyšlenin každou chvíli tuna :nevim:

• načítám...
45786
25.5.17 22:29

Já jsem se tedy domnivala ze smysl těchto diskuzi a tohoto serveru je poněkud jiný než plkat nad smyslenymi příběhy. Tak jsem holt asi byla naivní. Svět chce být klamán. A už chápu existenci pořadu typu Nebezpečné vztahy atd. :lol:

• načítám...
24002
25.5.17 22:30
@veria píše:Jistě, ale vyjádřit se snad mohu, je to veřejná diskuze.
Myslela jsem, ze většině tady smyšlené příběhy vadí, ale asi tedy ne. Tak to se fakt omlouvám, netušila jsem. :lol:

To můžeš, ale tvé Já teda tady smyšlené diskuze nechci je docela úsměvné. Nikdo neví co je pravda a co ne. Mě spíš vadí urýpané komentáře jen proto, že některé dámy příběhu nevěří. Nejedné uživatelce ty všeznalé dost ublíží a zakladatelka raději nechá diskuzi smazat a dál na svůj problém zůstává sama. Lepší je, pokud něčemu nevěřím, diskuzi nečíst, nekomentovat a opustit ji.

• načítám...
13866
25.5.17 22:37

@veria ale jak poznáš jestli je něco smyšlené nebo ne? Já si třeba nemyslím, že tenhle příběh je vymyšlený. Někdo jiný si to myslí. Záleží na každém, jaký si udělá názor. Ale nějak se nad tím vztekem podle mně nemá smysl, protože pravdu nikdy stejně nezjistíš.

• načítám...
Anonymní
25.5.17 22:45
@pst007 píše:
V mém rodném městě se třeba ví, že umřelo konkrétní rok jedno dítě a my jako děti nosily svíčky na jeho hrob. Protože dětské hroby jsou na tom hřbitově jen tři. Je otázka, kolik měst bylo spádových do té porodnice a jestli by bylo reálné obejít jejich hřbitovy, ale možná i to je cesta, jak to zjistit - jsou tam přesná data úmrtí. Nebo by se asi dalo obtelefonovat hrobníky či správy hřbitovů pod nějakou záminkou, třeba že jste novináři a píšete článek o dětských hrobech, jestli by vám to nenadiktovali rovnou. Vím že to zní hrozně, ale šetrnější než přes policii nebo televizi. zakladatelce přeju hodně sil.

Můj sourozenec, který zemřel v porodnici, vůbec nemá hrob a nemá ani urnu. Máma ho vidět nechtěla, tak ho okamžitě zpopelnili a na žádost mých rodičů rozprášili, takže to může být k ničemu. Navíc u nás už nejsou skoro žádné hroby, kde by byla nějaká přesná data. Na 90% novějších náhrobků = hroby staré 30 let a méně, už jsou jen jména rodin - Rodina Novotných a nikde se nepíše, kdo tam všechno leží. Plus hodně hrobů má na hrobech úložiště na urny a dát tam urny bez zásahu hrobníka. Nevím, jak moc to je legální, ale běžně se to dělá.

• Upravit
45786
25.5.17 22:49

@AnastazieB
Mas pravdu. Ale netušila jsem, ze pokud by se odhalilo ze příběh je vymyšlený, ze se na druhé straně jen někdo dobre baví, zatímco ostatní se snažili třeba upřímně pomoci radou, ze to lidem nevadí.

• načítám...
24002
25.5.17 22:54
@veria píše:
@AnastazieB
Mas pravdu. Ale netušila jsem, ze pokud by se odhalilo ze příběh je vymyšlený, ze se na druhé straně jen někdo dobre baví, zatímco ostatní se snažili třeba upřímně pomoci radou, ze to lidem nevadí.

Ty musíš mít hodně velký problém, že. Fakt nevím o co ti jde.

• načítám...
45786
25.5.17 23:15

Problem?? O co by mi mělo jít proboha, jen jsem se trochu zamyslela, zřejmě na zdejší poměry nevhodné :lol:

Klídek a dobrou :kytka:

• načítám...
13866
25.5.17 23:18

@veria vadí nevadí, musíš se asi nad to umět povznést, je to jen internet, nemá smysl se tím nějak trápit… Chodím se sem pobavit, pokud mě něco zajímá, tak to čtu, pokud ne, tak to nečtu. A podle mého nemá smysl řešit, jestli je něco fikce nebo ne, když nemáš šanci to zjistit. Pokud chci, tak ráda přispěju radou, ale jen proto, že já chci. Jestli se někdo na druhé straně počítače baví psaním fiktivních příběhů, je to jeho věc.
Kdyby zakladatelka už nenapsala, tak se taky nic nedozvíš a veškeré rady a příspěvky budou k ničemu, ale nic s tím neuděláš.

• načítám...
32028
25.5.17 23:30

@veria a hlavně víš co, tohle je forum, veřejně, i kdyby většina z toho byla fiktivních, tak to třeba vyskočí někomu, kdo tu radu opravdu hledá ;)

• načítám...
20777
26.5.17 09:07

Zakladatelko, jak tu někdo psal, tak jedině opravdu zkusit vytvořit nějaký veřejný příspěvek třeba na FB za účelem sdílení, s tím, že se hledá, komu v daném období v té a té porodnici zemřelo dítě s třeba krátkým vysvětlením, že mohlo dojít k záměně (ale uvádět se nemusí), pak nějaký kontakt, kam by se dotyční mohli ozvat a pak zažádat znovu o testy s někým z dané rodiny, čímž by se mohla zjistit případná shoda. Asi bych za tím účelem vytvořila falešný profil a novou emailovou adresu. Pak sem můžeš dát odkaz a my ho všechny nasdílíme. Jinak mi nenapadá, jak ti pomoct. Drž se! :srdce:

• načítám...
32028
26.5.17 13:01
@Amys píše:
Zakladatelko, jak tu někdo psal, tak jedině opravdu zkusit vytvořit nějaký veřejný příspěvek třeba na FB za účelem sdílení, s tím, že se hledá, komu v daném období v té a té porodnici zemřelo dítě s třeba krátkým vysvětlením, že mohlo dojít k záměně (ale uvádět se nemusí), pak nějaký kontakt, kam by se dotyční mohli ozvat a pak zažádat znovu o testy s někým z dané rodiny, čímž by se mohla zjistit případná shoda. Asi bych za tím účelem vytvořila falešný profil a novou emailovou adresu. Pak sem můžeš dát odkaz a my ho všechny nasdílíme. Jinak mi nenapadá, jak ti pomoct. Drž se! :srdce:
:palec:
  • načítám...
32028
26.5.17 13:03
@Ellusa píše:
@veria Kdyby se prokázalo, že někdo zneužívá důvěry a ochoty druhých k řešení smyslenych příběhů, jistě by to řešili admini ;) 8)

Ty tu v podstatě ale jenom diskutuješ, neposíláš jí peníze ani pro ní nesháníš ubytování :nevim: řešit to nebudou v první řadě protože mají tendence tu samy dělat totéž a za druhé protože stejně není šance to průkazně zjistit.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová