Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
10.6.17 16:15
@lenk píše:
@Fearn to mi mluvíš (píšeš) z duše. nikdy mě dřív nenapadlo, že to někdo může mít stejně. v pubertě jsem se několikrát rodičů ptala, jestli nejsem adoptovaná. bohužel, nejsem.

Mám to stejně. :?

• Upravit
Anonymka89
10.6.17 18:23
@Fearn píše:
Je to zvláštní, ale já zakladatelce svým způsobem závidím. Taky jsem vyrostla v rodině, kde jsem si připadala jako pátý kolo u vozu. Jenže bohužel žádný důvod jejich chování nevidím, vím určitě, že jsem jejich vlastní a doteď se ptám, proč to všechno. Proč se ke mě tak chovali, proč je nezajímám, proč je nezajímají moje děti? Příběh zakladatelky je dost šílenej, když se nad tím člověk zamyslí, asi není co závidět, ale přece jen - co já bych třeba dala za tu naději, aspoň malou, že po světě chodí někdo, koho budu zajímat a komu budu chybět. Kdybych se dostala do podobné situace, asi bych neměla klid, dokud bych se nedozvěděla všechno o tom, co se stalo a kam tedy patřím.
Zakladatelko, držím palce, ať se Ti to podaří vyřešit. Nebo se s tím alespoň v klidu vyrovnat, hodit to za hlavu a začít žít svůj život ;)

mám to také tak. při čtení toho příběhu ve mě vyběhla jiskřička naděje, že bych na tom mohla být podobně. ale co sem tak zjišťovala, stejné to mít nebudu :/

• Upravit
171
11.6.17 15:46
@Anonymní píše:
Odhodlala jsem se a na zítra odpoledne jsem domluvená s matkou, řekla jsem jí rovnou, proč s ní chci mluvit, že to nedokážu jen tak přejít. Chtěla se vymluvit, ale nakonec souhlasila, možná jí došlo, že se jí může i ulevit.
Na facebooku jsem našla tuhle stránku, tak snad mi potom pomůže v dalším hledání:
https://www.facebook.com/…enekontakty/?…

Zakladatelko, moc na Tebe myslím, aby se Ti podařilo získané informace, co nejlépe zpracovat a přinesly Ti klid na duši. Dej vědět, jak se k tomu matka postavila.

• načítám...
1805
12.6.17 07:27
@Anonymní píše:
Odhodlala jsem se a na zítra odpoledne jsem domluvená s matkou, řekla jsem jí rovnou, proč s ní chci mluvit, že to nedokážu jen tak přejít. Chtěla se vymluvit, ale nakonec souhlasila, možná jí došlo, že se jí může i ulevit.
Na facebooku jsem našla tuhle stránku, tak snad mi potom pomůže v dalším hledání:
https://www.facebook.com/…enekontakty/?…

Ahoj zakladatelko, vzpomněla jsem si včera odpoledne na tebe, dozvěděla ses od matky co jsi potřebovala? A jak to probíhalo? Držím palce :hug:

• načítám...
Anonymní
12.6.17 12:50

Moje matka je totální MAGOR :cert: Řekla mi všechno, ale měla snad radši mlčet, ani to tady nemůžu napsat, mohli by se v tom dotčení poznat a stejně by tomu nikdo nevěřil :zed:

• Upravit
2133
12.6.17 12:55
@Anonymní píše:
Moje matka je totální MAGOR :cert: Řekla mi všechno, ale měla snad radši mlčet, ani to tady nemůžu napsat, mohli by se v tom dotčení poznat a stejně by tomu nikdo nevěřil :zed:

Tak to aspoň nějak přibliž, nemusíš detaily, všichni tady čekáme na rozuzlení!!! :kytka:

• načítám...
79773
12.6.17 12:55
@Anonymní píše:
Moje matka je totální MAGOR :cert: Řekla mi všechno, ale měla snad radši mlčet, ani to tady nemůžu napsat, mohli by se v tom dotčení poznat a stejně by tomu nikdo nevěřil :zed:

jé, napiš, já myslím, že lidé, kterým před 25-30 lety zemřelo mimi v porodnici, na emimino nechodí,
určitě někdo věřit nebude, já též všem diskusím nevěřím, ale tobě věřím na 100 procent :kytka:

• načítám...
24002
12.6.17 12:59
@Anonymní píše:

Myslíš, že to, co ti matka řekla je pravda? Tedy jsem fakt zvědavá, napiš to sem. PROSÍM.

• načítám...
1769
12.6.17 13:00

Jé, to by mě mrzelo, kdybychom se nedozvedely jak to bylo. Promiň, vím, ze to není film, ani knížka, ani historka pro pobavení. Ale všichni ti tady fandíme tak dlouho a fakt by mě zajímalo, co se tenkrát stalo. Tak napiš jen základní body, nemusíš podrobnosti. Doufám, že ti řekla aspoň něco, co se dá řešit a budeš vědět konečně celou pravdu…

• načítám...
2909
12.6.17 13:09

A vis teda kdo jsou rodice? Znas je? Vymyslela si mamka tu zamenu? Jsi spokojenejsi kdyz vis jak to bylo? Snad ano. Pokusis se rodice kontaktovat?…To nejde. 52 stran debaty bez nejakeho zaveru. ;) :oops:

• načítám...
12.6.17 13:21
@Anonymní píše:

Jéjda, ty nás napínáš. Tak hlavně, že víš pravdu. Prosím, alespoň nastiň, co a jak. Nemusíš zmiňovat města, město, porodnici atd.

• načítám...
6034
12.6.17 13:24

Napiš, aspoň se ti uleví…

• načítám...
1805
12.6.17 13:48
@Anonymní píše:

Napiš nám to, uleví se ti a víc hlav víc ví :hug:

• načítám...
1506
12.6.17 14:02

Tvuj pribeh jsem precetla jednim dechem od sameho zacatku. At to kolikrat znelo neskutecne, tak ti celou dobu verim. Moc ti preji a doufam v dobry konec. Pokud se budes citit, rada bych, stejne jako ostatni, aspon v bodech vedela pokracovani. Drz se :hug:

• načítám...
25897
12.6.17 14:04

Taky jsem napnutá jak kšandy.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová