Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Čekala jsem na manžela, nechtěla jsem na to být sama. Všude samá nula, žádná shoda s nikým, nejsem jejichTeď si to musím zpracovat a popřemýšlet co dál
Tak to je teda pecka
ale ráno moudřejší večera. Běž se vyspinkat, samozřejmě pokud půjde vůbec usnout a dej vědět co budeš dělat dál
![]()
@Anonymní píše: Čekala jsem na manžela, nechtěla jsem na to být sama. Všude samá nula, žádná shoda s nikým, nejsem jejichTeď si to musím zpracovat a popřemýšlet co dál
Je mi to moc líto
nedovedu si ani představit jak hrozně ti musí být, posílám aspoň hodně sil. Tohle musí být příšerné…
Diskuzi sleduju a fakt jsem doufala, ze jsi jenom hysterka a ze se to nejak vysvetli. Hodne sil ![]()
Taky mě to moc mrzí, myslím na tebe a alespoň virtuálně posílám hodně síly
![]()
Drž se. Těžko soudit, jak bych se v tvé situaci zachovala, ale jak to tu čtu, domnívám se, že bych šla na policii.
Masakr…sleduju od začátku. V tom případe i verze o výměněnem mrtvém dítěti nemusí být až tak sci- fi.
Zakladatelko ![]()
Zakladatelko, to je hrozne, drz se..az bych vychladla, vzala výsledky a uhodila na rodice, bez pripravy a aby u toho byli oba. Zadala bych vysvetleni a asi klidne pohrozila policii, pokud by se snazili mlzit.
Drz se holka. ![]()
Tohle jsem opravdu nečekala. Nevím, co bych udělala. Možná je pravda, co ses dozvěděla od mámy. Hodně sil.
![]()
Zakladatelko posílám na dálku hodně sil, já jsem si hned myslela, že ta matčina verze je asi pravdivá, je to hrozné, běž si s ní znova promluvit, ale né na ni uhodit, ale pěkně v klidu, třeba se dozvíš co nejvíc ![]()
Zakladatelko, přeju hodně sil
.
Zakladatelko, jak je na tom ten „tvuj tata“, je schopny hovoru? Kdyby jo a bylo to zdravotne vhodne, sla bych i za nim a mozna i driv.
Je mi to moc lito, ale myslim, ze je dobre mit aspon nejakou jistotu, ac mlhavou, nez si vytvaret teorie a scenare v hlave. At Ti cerstvy vzduch udela dobre a pomuze s myslenkami.
Boze, to je opravdu spatna zprava
. Je mi to moc lito!!
Holka, drz se a vem si z toho co nejvic pozitivniho. Pokud je opravdu pravda ta verze, jak ti rikala „mama“, tak by nekde meli byt jini lide - tvoji lide, kteri by te urcite meli radsi. Uz jen tenhle pocit by ti mohl pomoct cerpat pozitivni energii. A taky mas podle vseho super manzela a svoji hezkou a fungujici rodinu, toje taky strasne velke plus.
Dej nam pak, prosim, vedet, jak to budes resit nebo neresit dal. Drzim ti moc a moc palce
![]()
Pokud je matčina verze pravdivá, jaká je šance, že bude vědět, s kterou maminkou si to dítě vyměnila? Jaká je šance zjistit, které rodiče hledat? Podle mě, pokud matka nezná tu dotyčnou, tak by se to jinak, než vyšetřováním na policii, zjistit asi nedalo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat