Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1638
24.5.17 21:57
@Anonymní píše: Čekala jsem na manžela, nechtěla jsem na to být sama. Všude samá nula, žádná shoda s nikým, nejsem jejich :? Teď si to musím zpracovat a popřemýšlet co dál :?

Tak to je teda pecka :,( :,( ale ráno moudřejší večera. Běž se vyspinkat, samozřejmě pokud půjde vůbec usnout a dej vědět co budeš dělat dál :hug: :hug:

• načítám...
15575
24.5.17 22:04

Zakladatelko, přeji hodně sil, myslím na tebe :hug:

• načítám...
32028
24.5.17 22:06
@Anonymní píše: Čekala jsem na manžela, nechtěla jsem na to být sama. Všude samá nula, žádná shoda s nikým, nejsem jejich :? Teď si to musím zpracovat a popřemýšlet co dál :?

Je mi to moc líto :hug: nedovedu si ani představit jak hrozně ti musí být, posílám aspoň hodně sil. Tohle musí být příšerné…

• načítám...
2909
24.5.17 22:43

Diskuzi sleduju a fakt jsem doufala, ze jsi jenom hysterka a ze se to nejak vysvetli. Hodne sil :hug:

• načítám...
6388
24.5.17 23:11

Je mi to líto

• načítám...
2258
24.5.17 23:31

Taky mě to moc mrzí, myslím na tebe a alespoň virtuálně posílám hodně síly :hug: :hug: :hug:

• načítám...
5708
25.5.17 01:33

Drž se. Těžko soudit, jak bych se v tvé situaci zachovala, ale jak to tu čtu, domnívám se, že bych šla na policii.

• načítám...
8951
25.5.17 06:01

Masakr…sleduju od začátku. V tom případe i verze o výměněnem mrtvém dítěti nemusí být až tak sci- fi.
Zakladatelko :hug:

• načítám...
21932
25.5.17 06:12

Zakladatelko, to je hrozne, drz se..az bych vychladla, vzala výsledky a uhodila na rodice, bez pripravy a aby u toho byli oba. Zadala bych vysvetleni a asi klidne pohrozila policii, pokud by se snazili mlzit.
Drz se holka. :hug:

• načítám...
15533
25.5.17 07:02

Tohle jsem opravdu nečekala. Nevím, co bych udělala. Možná je pravda, co ses dozvěděla od mámy. Hodně sil. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
79777
25.5.17 07:15

Zakladatelko posílám na dálku hodně sil, já jsem si hned myslela, že ta matčina verze je asi pravdivá, je to hrozné, běž si s ní znova promluvit, ale né na ni uhodit, ale pěkně v klidu, třeba se dozvíš co nejvíc :hug:

• načítám...
6006
25.5.17 07:20

Zakladatelko, přeju hodně sil :hug:.

• načítám...
3398
25.5.17 07:32

Zakladatelko, jak je na tom ten „tvuj tata“, je schopny hovoru? Kdyby jo a bylo to zdravotne vhodne, sla bych i za nim a mozna i driv.

Je mi to moc lito, ale myslim, ze je dobre mit aspon nejakou jistotu, ac mlhavou, nez si vytvaret teorie a scenare v hlave. At Ti cerstvy vzduch udela dobre a pomuze s myslenkami.

• načítám...
54
25.5.17 07:56

Boze, to je opravdu spatna zprava :(. Je mi to moc lito!! :( Holka, drz se a vem si z toho co nejvic pozitivniho. Pokud je opravdu pravda ta verze, jak ti rikala „mama“, tak by nekde meli byt jini lide - tvoji lide, kteri by te urcite meli radsi. Uz jen tenhle pocit by ti mohl pomoct cerpat pozitivni energii. A taky mas podle vseho super manzela a svoji hezkou a fungujici rodinu, toje taky strasne velke plus.
Dej nam pak, prosim, vedet, jak to budes resit nebo neresit dal. Drzim ti moc a moc palce :srdce: :hug: :*

• načítám...
16694
25.5.17 08:37

Pokud je matčina verze pravdivá, jaká je šance, že bude vědět, s kterou maminkou si to dítě vyměnila? Jaká je šance zjistit, které rodiče hledat? Podle mě, pokud matka nezná tu dotyčnou, tak by se to jinak, než vyšetřováním na policii, zjistit asi nedalo :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová