Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
43039
17.5.17 18:19

Ted pisu hlavne proto, aby mi tato tak napinava diskuse neutekla ze seznamu:-)
Myslim, ze je uplne zbytecne resit matcinu vinu podle toho, jak chodi nebo nechodi do kostela, protoze se k vine priznala. Pokud nevymenila deti, je vinna nnecim jinym jeste horsim (v jejich ocich).

Jsem praktikujici katolicka, takze se ptejte me :-) Ano, u zpovedi se definitivne smyje vina, ale rozhreseni (ten moment, kdy se odpusti) muze byt pominen tim, ze se napriklad prizna a pod. Nicmene zpovednik pripadnou vymenu mohl vyhodnotit stejne, jako spousta zen tady - nechat byt, nejitrit stare rany etc… Dotycna „matka“ mohla nasledne zustat vice verici, protoze 1) prestoze vedela, ze hrich je smyt, stejne se dal citila vinna 2) vedomi, ze ji byl odpusten tak tezky hrich ji dovedl k vetsi lasce k Bohu.

• načítám...
24002
17.5.17 18:35

@Pipilota Citrónie No, takže mám pravdu, jen jsem to napsala jinak, jak @Pudloslava

• načítám...
5507
18.5.17 01:10

@Pudloslava Taky jsem praktikující katolička.

• načítám...
2258
22.5.17 23:05

Zakladatelko, myslím na tebe. Vzhledem k tomu, že už zřejmě výsledky máš a zatím si je sem nedala, tak je to nejspíš nějaká darda. Přeju tedy pevné nervy a snad se máš o koho opřít :hug: :hug:

• načítám...
20777
23.5.17 07:44

Taky čekám a mám připravenou virtuální náruč :srdce:

• načítám...
2505
23.5.17 08:04

Také jsem zvědavá, jaká je „pravda“ či možnost… :oops: :hug:

• načítám...
1638
23.5.17 08:34

Tak jsem přečetla skoro celou diskuzi a jsem teda napnutá jak špagát

• načítám...
79511
23.5.17 08:47

Taky čekám :hug:

• načítám...
Anonymní
23.5.17 11:44

Odesílali to dnes, takže to budu mít během zítřka. Všem moc dekuju za podporu :hug:

• Upravit
23.5.17 11:49
@Anonymní píše:
Odesílali to dnes, takže to budu mít během zítřka. Všem moc dekuju za podporu :hug:

Jsem napnutá. Dej nám echo.

• načítám...
15517
23.5.17 11:50
@Anonymní píše:
Odesílali to dnes, takže to budu mít během zítřka. Všem moc dekuju za podporu :hug:

Myslím, že na tebe myslí hodně lidí a přeje ti, aby to dopadlo co nejlépe. Já mezi ně taky patřím. :hug:

• načítám...
9349
23.5.17 12:18
@Anonymní píše:

Myslím na tebe, dej nám hned vědět. :hug:

• načítám...
2345
23.5.17 13:07

Drž se, ať je výsledek co nejvíce snesitelný :hug:

• načítám...
79511
23.5.17 13:19

No jo, výsledek. Zakladatelka se možná dozví, že není svých rodičů. Ale beztak nebude vědět, jak to bylo doopravdy, takže od toho výsledku se jen odpíchne, a co dál? Jestli jí matka bude ochotna něco říct?

• načítám...
2258
23.5.17 15:33
@stinga píše:
No jo, výsledek. Zakladatelka se možná dozví, že není svých rodičů. Ale beztak nebude vědět, jak to bylo doopravdy, takže od toho výsledku se jen odpíchne, a co dál? Jestli jí matka bude ochotna něco říct?

Myslím, že teď je důležité brát to den za dnem. Zítra zvládnout přečíst výsledky a pak to v sobě vůbec vstřebat. Na další je času vlastně dost, když už to čekalo tolik let. Řešit teď co bude po výsledcích, to by se člověk taky mohl zbláznit.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová