Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ted pisu hlavne proto, aby mi tato tak napinava diskuse neutekla ze seznamu:-)
Myslim, ze je uplne zbytecne resit matcinu vinu podle toho, jak chodi nebo nechodi do kostela, protoze se k vine priznala. Pokud nevymenila deti, je vinna nnecim jinym jeste horsim (v jejich ocich).
Jsem praktikujici katolicka, takze se ptejte me
Ano, u zpovedi se definitivne smyje vina, ale rozhreseni (ten moment, kdy se odpusti) muze byt pominen tim, ze se napriklad prizna a pod. Nicmene zpovednik pripadnou vymenu mohl vyhodnotit stejne, jako spousta zen tady - nechat byt, nejitrit stare rany etc… Dotycna „matka“ mohla nasledne zustat vice verici, protoze 1) prestoze vedela, ze hrich je smyt, stejne se dal citila vinna 2) vedomi, ze ji byl odpusten tak tezky hrich ji dovedl k vetsi lasce k Bohu.
@Pipilota Citrónie No, takže mám pravdu, jen jsem to napsala jinak, jak @Pudloslava
Zakladatelko, myslím na tebe. Vzhledem k tomu, že už zřejmě výsledky máš a zatím si je sem nedala, tak je to nejspíš nějaká darda. Přeju tedy pevné nervy a snad se máš o koho opřít
![]()
Tak jsem přečetla skoro celou diskuzi a jsem teda napnutá jak špagát
Odesílali to dnes, takže to budu mít během zítřka. Všem moc dekuju za podporu ![]()
@Anonymní píše:
Odesílali to dnes, takže to budu mít během zítřka. Všem moc dekuju za podporu
Jsem napnutá. Dej nám echo.
@Anonymní píše:
Myslím, že na tebe myslí hodně lidí a přeje ti, aby to dopadlo co nejlépe. Já mezi ně taky patřím. ![]()
@Anonymní píše:
Myslím na tebe, dej nám hned vědět. ![]()
No jo, výsledek. Zakladatelka se možná dozví, že není svých rodičů. Ale beztak nebude vědět, jak to bylo doopravdy, takže od toho výsledku se jen odpíchne, a co dál? Jestli jí matka bude ochotna něco říct?
@stinga píše:
No jo, výsledek. Zakladatelka se možná dozví, že není svých rodičů. Ale beztak nebude vědět, jak to bylo doopravdy, takže od toho výsledku se jen odpíchne, a co dál? Jestli jí matka bude ochotna něco říct?
Myslím, že teď je důležité brát to den za dnem. Zítra zvládnout přečíst výsledky a pak to v sobě vůbec vstřebat. Na další je času vlastně dost, když už to čekalo tolik let. Řešit teď co bude po výsledcích, to by se člověk taky mohl zbláznit.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat