Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymka89
16.5.17 22:23
@arada píše:
@Anonymka89 O věřících toho víš opravdu málo. Oni se do kostela nechodí kát, ale pro zbavení se hříchů a odpuštění. Do kostela jsou obtěžkáni hříchy a z kostela vycházejí očištěni. Píšu tedy o katolické církvi. Jak to mají jiné víry nevím.

Kat melo byt „budu za to pykat cely zivot“. Po jejim narozeni tam zacla chodit casteji, takze se asi potrebovala najednou tvymi slovy ""ocistovat" "vic.
a pokud vim kdyz se jdes napriklad vypovidat knezovi tak se tim tak trochu kajes ne? Nevim proc me beres furt tak doslova

• Upravit
24002
16.5.17 22:37

@Anonymka89 Ne u spovědi se nekaješ, jak píšu, nic o tom nevíš. Vyspovídáš se, farář ti udělí pokání ve formě několika zdrávasů(motlitba) a seš čistá, jako bys nic neudělala takže nemáš potřebu prosit pořát dokola o odpuštění za jeden hřích.

• načítám...
Anonymka89
16.5.17 22:58
@arada píše:
@Anonymka89 Ne u spovědi se nekaješ, jak píšu, nic o tom nevíš. Vyspovídáš se, farář ti udělí pokání ve formě několika zdrávasů(motlitba) a seš čistá, jako bys nic neudělala takže nemáš potřebu prosit pořát dokola o odpuštění za jeden hřích.

Aha aha takze kdyz jdes ke Zpovedi a rikas svoje hrichy, tak by ses u toho citila dobre jo? ja asi moc ne teda :-D a proto to slovo kat se :-) :D

• Upravit
Anonymka89
16.5.17 23:00
@Anonymka89 píše:
Aha aha takze kdyz jdes ke Zpovedi a rikas svoje hrichy, tak by ses u toho citila dobre jo? ja asi moc ne teda :-D a proto to slovo kat se :-) :D

Jinak ona do toho kostela zacala chodit casteji tak asi si to chtela odcinit ne? v tomhle kontextu to psala i zakl. Ale sem proste jinak asi uplne blba a vlastne o tom nic nevim no… :? :nevim:

• Upravit
24002
16.5.17 23:57

@Anonymka89 Ještě taková maličkost. Lidi nechodí do kostela jen proto, aby se sebe smyli hříchy.

• načítám...
5504
17.5.17 00:08

@arada blbost. Katolíci musí hřích taky odčinit, je-li to možné. A v případě takovéto věci by kněz ani neudělil rozhřešení, pokud by se paní sama nenáhlasila. Máte o zpovědi dost divné představy. Mimochodem u hříchů podobně závažných může být pokání úplně jiné než jen modlitba…

• načítám...
5504
17.5.17 00:09

@arada Jinak to udělení „pokání“ je právě od slovesa kát se.

• načítám...
24002
17.5.17 00:15
@rozand píše:
@arada Jinak to udělení „pokání“ je právě od slovesa kát se.

Tak to asi vím, ale nekaješ se u spovědi, tam se spovídáš, alenebudem tady plevelit diskuzi.Jen ještě dodám, že o tom mám dost nastudováno, bo jsem k tomu měla důvod.

• načítám...
Anonymka89
17.5.17 07:39
@arada píše:
Tak to asi vím, ale nekaješ se u spovědi, tam se spovídáš, alenebudem tady plevelit diskuzi.Jen ještě dodám, že o tom mám dost nastudováno, bo jsem k tomu měla důvod.

http://lidovyslovnik.cz/index.php?…

• Upravit
8056
17.5.17 08:05

Podle toho, co jsem načetla tipuji výsledky matka vlastní, otec neznámý. Kostel a vyměněné dítě bych přisoudila spíš nechtěnému, snáze zapomenout, ale ne na zahýbání, ale znásilnění… Pak by měla logiku odtažitost rodicu a vše ostatní… Být matkou, taky bych si vymyslela hory doly, než ríct dítěti toto… Jsem zvědavá na výsledek testů.

• načítám...
4216
17.5.17 08:42
@Ellusa píše:
@Anonymka89 Hlavně to moc prožíváš a řešíš :nevim:. Zakladatelka psala, že čeká na výsledky testů, tak jsou všechny ty tvé spekulace teď úplně zbytečné :nevim:.

No asi tak. ;)
Za pár dnů dojdou zakladatelce výsledky testů, které ukážou, zda je „bio“ dcera své matky (či otce), případně příbuznost se sestrou.
Od toho se zakladatelka odpíchne.

• načítám...
24002
17.5.17 11:05

@Bebuše Proč neříct o znásilnění, není to ostuda matky, trauma ano, ale říct to dítěti ano.To dítě na to má právo.

• načítám...
85575
17.5.17 13:15
@Anonymka89 píše:
Ceka. Cca za tyden by mely byt.

Diky

• načítám...
Anonymní
17.5.17 15:06

Tady se opět konspiruje. Nechci nic hlásit na policii, ani si to nedokážu představit, jít na služebnu a ‚dobrý den, matka mi řekla, že mě před necelými 30 lety vyměnila v porodnici za svoje mrtvé dítě‘, to mi nepřijde úplně standardní, buď mě pošlou do háje, nebo zavolají na psychiatrii.
Na matrice to proběhlo, jak jsem psala, předložila jsem OP, měla jsem sebou i RL, ale ten vidět ani nechtěli, chvíli to trvalo, potom přinesli knihu, nalistovali, zabodli prst na mě a ostatní bylo už překryté.
Počkám si na výsledky a podle toho se rozhodnu, možností je víc než co mi řekla matka.

• Upravit
17.5.17 17:28
@arada píše:
@Anonymka89 O věřících toho víš opravdu málo. Oni se do kostela nechodí kát, ale pro zbavení se hříchů a odpuštění. Do kostela jsou obtěžkáni hříchy a z kostela vycházejí očištěni. Píšu tedy o katolické církvi. Jak to mají jiné víry nevím.
:zed: prosím nemluv o věcech o kterých nic nevíš
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová