Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymka89
16.5.17 10:04

No to si taky myslim, že pokud by to mělo být promlčený tak pro viníky a ne pro zakladatelku. Prostě by tam možnost jak se k tomu doušťourat, pokud by zakladatelka chtěla být měla a klidně mě ukamenujte.

• Upravit
Anonymka89
16.5.17 10:19
@kytka007 píše:
Moje soukromá teorie je (pokud to nema byt pokus o psani romanu), ze matka proste zahnula a aby byla pro jejiho chlapa kukacka snesitelnejsi, vymyslela historku o miminku, co umrelo. Jakoze lepsi, ze neni ani jednoho z nich, jakoby nebylo jen chlapa. Lepsi pro chlapskou jesitnost. A odstrihnuti od kamaradky, kdovi. Stalo se i mne a naopak odstrihla jsem se i ja sama. Proste nekdy muze byt tehotenstvi, porod apod. katalyzatorem urcitych veci. Vyplavou na povrch veci, ktere by zenska bez tehotenskych hormonu az tak nevnimala, ale ktere ji vadi.
Ale zahnuti matky by prave nahravala i ta zboznost po narozeni dcery. Jakoze odcinit hrichy, rozumej zahnuti.

Tu historku o umřelym miminu ale vymyslela až když na ní zakladatelka udeřila. Ten otec leží někde v nemocnici teď a neni moc při vědomí. takže jemu už tahle historka neni nic platná, on nejspíš ví co je pravda, když se k ní chovali jako se chovali - takže by mu takováhle storka úlevu žádnou ais beztak nepřinesla

• Upravit
20777
16.5.17 11:18
@kytka007 píše:
Moje soukromá teorie je (pokud to nema byt pokus o psani romanu), ze matka proste zahnula a aby byla pro jejiho chlapa kukacka snesitelnejsi, vymyslela historku o miminku, co umrelo. Jakoze lepsi, ze neni ani jednoho z nich, jakoby nebylo jen chlapa. Lepsi pro chlapskou jesitnost. A odstrihnuti od kamaradky, kdovi. Stalo se i mne a naopak odstrihla jsem se i ja sama. Proste nekdy muze byt tehotenstvi, porod apod. katalyzatorem urcitych veci. Vyplavou na povrch veci, ktere by zenska bez tehotenskych hormonu az tak nevnimala, ale ktere ji vadi.
Ale zahnuti matky by prave nahravala i ta zboznost po narozeni dcery. Jakoze odcinit hrichy, rozumej zahnuti.

A budeme-li dále teoretizovat, mohla zahnout s mužem té své kamarádky :lol:

Zakladatelko, kdy mají být ty výsledky, taky už jsem poměrně napjatá :srdce:

• načítám...
16.5.17 11:23
@Anonymní píše:
Běžně to bývá do 2 týdnů, nepřiplácela jsem si za expres, ten týden k tomu už mě nevytrhne a pět tisíc navíc je dost peněz :oops:

To psala 9.5.
Takže ještě si chvíli počkejme :)

• načítám...
5950
16.5.17 12:16
@LadyLada píše:
Můžeš pro mě, jakožto pozdě příchozí, prosím udělat stručné shrnutí?

Uhodila na mámu, ta jí řekla, že její novorozená dcera zemřela v porodnici, tak ji za asistence někoho, kdo už nežije, vyměnila za jiné - živé - dítě, no a to dítě je zakladatelka. Zakladatelka už nechala udělat testy matky i otce, výsledky by měla mít za týden.

• načítám...
33
16.5.17 19:57

Necetla jsem si vsechny prispevky. My o tom vsem nevime a taky to muze byt tak, ze dite si mohli adoptovat.

• načítám...
4288
16.5.17 20:53

Ja bych i verila historce o vymenenem diteti. Mohla matka dite v nemocnici zalehnot, nejakym omylem jej zabit., nebo mohlo zemrit samo. Ona zazmatkovala a dite nejakym zpusobem vymenila. Lidi pri takovych situacich panikari. Pozdeji si uvedomila co vlastne provedla, truchlila stejne, uvedomila se ze zpusobila jine rodine smutek., ale uz nemela koule se jit sama udat a dite vratit.

• načítám...
24002
16.5.17 21:05

@2012Mex Zalehnout opravdu ne.Teda ne že by se to „snad“ nemohlo stát, ale přišlo by se na to moc brzo. Děti se vozily jen na kojení, myslím na 30 minut a pak je sestry posbíraly. To jen tak pro informaci.

• načítám...
232
16.5.17 21:13
@Anonymka89 píše:
Tu historku o umřelym miminu ale vymyslela až když na ní zakladatelka udeřila. Ten otec leží někde v nemocnici teď a neni moc při vědomí. takže jemu už tahle historka neni nic platná, on nejspíš ví co je pravda, když se k ní chovali jako se chovali - takže by mu takováhle storka úlevu žádnou ais beztak nepřinesla

Třeba si tu historku vymyslela už tenkrát. Třeba zahnula manželovi a než aby to přiznala, radši si vymyslela toto.

Příspěvek upraven 16.05.17 v 21:27

• načítám...
5504
16.5.17 21:16

Kdo by riskoval udání na policii, jen aby neřekl dítěti, že je kukačka nebo adoptované? :zed:

• načítám...
85582
16.5.17 21:37

Ja to nemuzu dohledat, ma uz zakladatelka ty vysledky testu nebo ceka?

• načítám...
Anonymka89
16.5.17 21:41
@rozand píše:
Kdo by riskoval udání na policii, jen aby neřekl dítěti, že je kukačka nebo adoptované? :zed:

Nevim ja si taky myslim ze by to spis mohla byt pravda co zakladatelce rekla.
Kdyz na ni zakl. uderila musela byt alespon trochu v soku a v soku se ti spatne vybavi nejaka naucena bachorka.
Jeste kdyz rekla, ze za to bude cely zivot pikat a dala se na jeste poboznejsi cestu.
Nevim jak mezi vericima, ale prijde mi to na jedno zahnuti i na pobozny lidi jako trochu moc prehnany kani se…
Kdyz nekdo zahne, ma k tomu vzdycky nejaky duvod a tezko se nekdo bude za svou lidskou potrebu i kdyz by z toho pripadne bylo nem.dite cely zivot takto trestat. Muj nazor.

• Upravit
Anonymka89
16.5.17 21:43

Navic asi ji samotny muze byt jasne ze neni pro zakl.tak tezke si to pripadne overit kr. testy.

• Upravit
Anonymka89
16.5.17 21:45
@blumen píše:
Ja to nemuzu dohledat, ma uz zakladatelka ty vysledky testu nebo ceka?

Ceka. Cca za tyden by mely byt.

• Upravit
24002
16.5.17 22:02

@Anonymka89 O věřících toho víš opravdu málo. Oni se do kostela nechodí kát, ale pro zbavení se hříchů a odpuštění. Do kostela jsou obtěžkáni hříchy a z kostela vycházejí očištěni. Píšu tedy o katolické církvi. Jak to mají jiné víry nevím.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová