Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@stinga A nebo se možná dozví, že je tam nějaká shoda a matka tak úplně lhala. Jen nevím, co bych já osobně chtěla zjistit. Co bych si tam přála přečíst. Měla bych asi takový zmatek, že bych sama nevěděla. ![]()
Taky diskuzi sleduji a jsem napnutá. Zakladatelko hodně síly ti posílám.
Já taky na zakladatelku hodně myslím. Ale dejme jí čas… těžko říct, jaké jsou výsledky a kolik času bude potřebovat, aby to v sobě nějak zpracovala.
V každém případě hodně síly
.
Chudak holka, takovy starosti a strasna situace, neni to napinava detektivka. Musi to byt peklo, at uz je vysledek jakykoliv, hlavne v souvislosti s minulosti a chovanim rodicu. Moc na Tebe myslim a preju spoustu sil.
Tyjo, taky mě zajímá výsledek. Zakladatelky mi je fakt líto, ať už teď prožívá cokoliv ![]()
Čekala jsem na manžela, nechtěla jsem na to být sama. Všude samá nula, žádná shoda s nikým, nejsem jejich
Teď si to musím zpracovat a popřemýšlet co dál ![]()
@Anonymní píše: Čekala jsem na manžela, nechtěla jsem na to být sama. Všude samá nula, žádná shoda s nikým, nejsem jejichTeď si to musím zpracovat a popřemýšlet co dál
Nevím co dál, od zítra do neděle vypadnu do přírody a pročistím si hlavu, utřídím myšlenky.
@Anonymní píše: Čekala jsem na manžela, nechtěla jsem na to být sama. Všude samá nula, žádná shoda s nikým, nejsem jejichTeď si to musím zpracovat a popřemýšlet co dál
Ty bláho
díky za zprávu, to je hrůza. Normálně první reakce mě napadá - vzít manžela jako oporu a vyrazit za „matkou“, ať mluví…!!! Hodně sil ![]()
Já bych měla radost z toho, že někde můžou bejt lepší lidi co mě mají rádi a kterým chybím… prostě bych tomu věřila ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat